פיצה פיתה? לא! פיצה מצה לבנה ומושלמת עם פטריות

פיצה כזו עוד לא אכלתם! למעשה מדובר במעין שילוב בין מצברייט לפיצה. התחתית הפריכה יחד עם רוטב הבשמל יוצרת נשנוש מושלם
פיצה כזו עוד לא אכלתם! למעשה מדובר במעין שילוב בין מצברייט לפיצה. התחתית הפריכה יחד עם רוטב הבשמל יוצרת נשנוש מושלם
  • ניצן סוסיד
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    1690
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1689.9 קק״ל 3379.7 קק״ל
    פחמימות 65.9 גרם 131.8 גרם
    שומן 129.4 גרם 258.7 גרם
    נתרן 2414.1 מ״ג 4828.2 מ״ג
    חלבון 65.2 גרם 130.5 גרם
    סיבים תזונתיים 11.8 גרם 23.6 גרם
    שומן רווי 75.4 גרם 150.7 גרם
    כולסטרול 865.0 מ״ג 1729.9 מ״ג
    סידן 1772.1 מ״ג 3544.3 מ״ג
    ברזל 25.9 מ״ג 51.7 מ״ג
    אשלגן 743.4 מ״ג 1486.8 מ״ג
    אבץ 69.8 מ״ג 139.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    1690
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1689.9 קק״ל 3379.7 קק״ל
    פחמימות 65.9 גרם 131.8 גרם
    שומן 129.4 גרם 258.7 גרם
    נתרן 2414.1 מ״ג 4828.2 מ״ג
    חלבון 65.2 גרם 130.5 גרם
    סיבים תזונתיים 11.8 גרם 23.6 גרם
    שומן רווי 75.4 גרם 150.7 גרם
    כולסטרול 865.0 מ״ג 1729.9 מ״ג
    סידן 1772.1 מ״ג 3544.3 מ״ג
    ברזל 25.9 מ״ג 51.7 מ״ג
    אשלגן 743.4 מ״ג 1486.8 מ״ג
    אבץ 69.8 מ״ג 139.7 מ״ג
    סגור

מכירים את החשק הזה שמגיע אליכם קרוב לחג הפסח, לפיצה מצה טעימה ומיוחדת? אז הפעם, שדרגנו לכם את המנה, עם פיצה מצה לבנה בשילוב פטריות, שתהפוך להיות המנה הזו שתתגעגעו אליה בסוף החג. מנה מושלמת לחול המועד, לנשנוש מול הטלוויזיה או כארוחה קלילה לילדים, וגם למבוגרים.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פיצות
ניצן סוסיד
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

תחתית

רוטב

תוספות


אופן הכנה

  1. מערבבים את כל מרכיבי התחתית ומטגנים במחבת במשך 2 דקות מכל צד.
  2. מכינים את הרוטב: מחממים בסיר קטן את החמאה, מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב.
  3. מוסיפים את השמנת והחלב והתבלינים וטורפים עד שמסמיך.
  4. מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
  5. מורחים מחצית מהרוטב על התחתית ומפזרים מעל גבינה ופטריות.
  6. אופים 10 דקות.
  7. חוזרים על הפעולה עם התחתית השנייה.

 


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פיצה פיתה? לא! פיצה מצה לבנה ומושלמת עם פטריות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות