פלטת סיגרים מושלמת לפסח!

מה דעתכם על צלחת מלאה סיגרים קריספיים וטעימים שהם גם כשל"פ? הסיגרים של רושפלד עסיסיים, בועטים, מצטיינים במילוי בניחוח אסיאתי, והם פריכים להשתגע. והרוטב הגאוני שרושפלד שידך להם? וואו. אתם תצטערו כשפסח 2022 ייגמר, מבטיחים.
מה דעתכם על צלחת מלאה סיגרים קריספיים וטעימים שהם גם כשל"פ? הסיגרים של רושפלד עסיסיים, בועטים, מצטיינים במילוי בניחוח אסיאתי, והם פריכים להשתגע. והרוטב הגאוני שרושפלד שידך להם? וואו. אתם תצטערו כשפסח 2022 ייגמר, מבטיחים.
  • יונתן רושפלד
שמרו
כשר
13 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    21
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    1253
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1253.1 קק״ל 12530.6 קק״ל
    פחמימות 27.4 גרם 273.7 גרם
    שומן 124.3 גרם 1243.0 גרם
    נתרן 216.1 מ״ג 2161.2 מ״ג
    חלבון 11.4 גרם 114.4 גרם
    סיבים תזונתיים 5.8 גרם 58.1 גרם
    שומן רווי 14.1 גרם 140.9 גרם
    כולסטרול 147.7 מ״ג 1477.0 מ״ג
    סידן 326.8 מ״ג 3268.3 מ״ג
    ברזל 9.9 מ״ג 99.3 מ״ג
    אשלגן 245.0 מ״ג 2450.3 מ״ג
    אבץ 22.9 מ״ג 229.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    21
  • הכנה 45 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    1253
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1253.1 קק״ל 12530.6 קק״ל
    פחמימות 27.4 גרם 273.7 גרם
    שומן 124.3 גרם 1243.0 גרם
    נתרן 216.1 מ״ג 2161.2 מ״ג
    חלבון 11.4 גרם 114.4 גרם
    סיבים תזונתיים 5.8 גרם 58.1 גרם
    שומן רווי 14.1 גרם 140.9 גרם
    כולסטרול 147.7 מ״ג 1477.0 מ״ג
    סידן 326.8 מ״ג 3268.3 מ״ג
    ברזל 9.9 מ״ג 99.3 מ״ג
    אשלגן 245.0 מ״ג 2450.3 מ״ג
    אבץ 22.9 מ״ג 229.1 מ״ג
    סגור

הברקה: מרטיבים מצות, ממלאים אותן ומטגנים סיגרים פריכים ושחומים במילוי עסיסי. דמיינו שהשולחן ערוך, כולם יושבים ואתם מגיעים לשולחן עם צלחת עמוסה בסיגרים יפהפיים שאי אפשר לעמוד בפניהם! בטוחים שאם תכינו אותם לארוחת החג, תחשבו עליהם כל ההגדה ותחכו שכבר יגיע הרגע לטעום.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכונים לפסח
יונתן רושפלד
X

13 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

סיגרים

ציפוי

טיגון

רוטב


אופן הכנה

  1. טוחנים את הפרגיות במעבד מזון, ומערבבים עם שאר כל חומרי המילוי.
  2. מסדרים מצה רטובה על נייר אפייה ומניחים בשליש התחתון את המילוי, בערך 150 גרם לכל מצה (או לחלק את המסה לפי העין לעשרה כדורים).
  3. מגלגלים את המצה מאזור המילוי כלפי מעלה (כמו סושי).
  4. חוזרים על הפעולה עם כל עשר המצות.
  5. מערבבים יחד את המים והקורנפלור ומברישים את החלק העליון של המצות המגולגלות.
  6. מכניסים לקירור להתייצבות מכוסה בניילון נצמד (לפחות לחצי שעה ורצוי אפילו יום מראש).
  7. מחממים שמן בסיר שטוח או מחבת גדולה בגובה שלוש אצבעות ועל אש בינונית.
  8. מטגנים את הסיגרים עד להזהבה.
  9. מערבבים את כל חומרי הרוטב ומגישים. 

הערות

  • אפשר בבוקר היום בו אתם מתכננים לארח או כמה שעות לפני הארוחה, לטגן את הסיגרים שלוש יחידות בכל פעם ולהניח על נייר סופג. ולפני הגשה לחמם תנור ל-220 מעלות, לסדר בתבנית ולחמם במשך כמה דקות לפי הטעם, עד שהמצה נהיית קריספית שוב ולהגיש מיד.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פלטת סיגרים מושלמת לפסח!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (5)

Avatar

    Avatar
    אלישבע

    יאמי מטעמים מגוונים ריר בפה

    Avatar
    Meital Doitch

    אפשר להכין גם עם עלי סיגר? וגם, בסרטון תובלים רק בקורנפלור לפני טיגון ובמתכון רשום אחרת. מה נכון?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי מיטל, אפשר להכין עם עלי סיגר. אפשר לעשות כמו במתכון (עם המים והקורנפלור) או כמו בסרטון (לטבול בקורנפלור)

      Avatar
      מערכת Foody

      תמיד יש את פסח הבא!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות