-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 220.2 קק״ל 1101.1 קק״לפחמימות 18.1 גרם 90.3 גרםשומן 15.7 גרם 78.5 גרםנתרן 12.6 מ״ג 63.1 מ״גחלבון 1.6 גרם 7.9 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 5.0 גרםשומן רווי 14.4 גרם 72.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 19.4 מ״ג 97.0 מ״גברזל 1.6 מ״ג 8.0 מ״גאשלגן 300.5 מ״ג 1502.7 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 6.1 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 20 דק׳כולל 3 שעות ו-30 דק׳
-
קלוריות220
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 220.2 קק״ל 1101.1 קק״לפחמימות 18.1 גרם 90.3 גרםשומן 15.7 גרם 78.5 גרםנתרן 12.6 מ״ג 63.1 מ״גחלבון 1.6 גרם 7.9 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 5.0 גרםשומן רווי 14.4 גרם 72.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 19.4 מ״ג 97.0 מ״גברזל 1.6 מ״ג 8.0 מ״גאשלגן 300.5 מ״ג 1502.7 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 6.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 3 שעות ו-30 דק׳ | קלוריות 220 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
250 גרם תותים
-
של מזרח ומערב
-
1/4 כוס סירופ מייפלטבעי
-
2 כפיות אבקת אגר אגר
-
לא חובה
הגשה
אופן הכנה
- שמים תבנית סיליקון על קרש יציב.
- טוחנים את התותים במעבד מזון או בלנדר מוט למחית חלקה ומעבירים דרך מסננת צפופה כדי להיפטר מהגרגרים.
- שמים בסיר את קרם הקוקוס והמייפל ומערבבים היטב במטרפה ידנית. מוסיפים את מחית התותים. אם רוצים צבע ורוד עז יותר, מוסיפים כמה טיפות של צבע מאכל.
- מבשלים על להבה בינונית עד לסף רתיחה, תוך ערבוב קבוע. זה ייקח פחות מ-2 דקות.
- מוסיפים את אבקת האגר-אגר וממשיכים לבשל עוד כ-2 דקות. התערובת אמורה קצת להסמיך.
- מעבירים את התערובת לתוך כלי שנוח לצקת ממנו וממלאים את שקעי התבנית בתערובת.
- מקררים במשך 3 שעות לפחות או עד שהפנקוטה מתייצבת סופית.
- מחלצים את הפנקוטה מהתבנית ומגישים בליווי תותים טריים.
- שומרים במקרר.
אופן הכנה
- שמים תבנית סיליקון על קרש יציב.
- טוחנים את התותים במעבד מזון או בלנדר מוט למחית חלקה ומעבירים דרך מסננת צפופה כדי להיפטר מהגרגרים.
- שמים בסיר את קרם הקוקוס והמייפל ומערבבים היטב במטרפה ידנית. מוסיפים את מחית התותים. אם רוצים צבע ורוד עז יותר, מוסיפים כמה טיפות של צבע מאכל.
- מבשלים על להבה בינונית עד לסף רתיחה, תוך ערבוב קבוע. זה ייקח פחות מ-2 דקות.
- מוסיפים את אבקת האגר-אגר וממשיכים לבשל עוד כ-2 דקות. התערובת אמורה קצת להסמיך.
- מעבירים את התערובת לתוך כלי שנוח לצקת ממנו וממלאים את שקעי התבנית בתערובת.
- מקררים במשך 3 שעות לפחות או עד שהפנקוטה מתייצבת סופית.
- מחלצים את הפנקוטה מהתבנית ומגישים בליווי תותים טריים.
- שומרים במקרר.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
אפשר ג’לטין במקום אגר אגר? לאפשר חלב מרוכז במקום קוקוס? תודה
אפשר ג’לטין ואפשר חלב מרוכז, כמובן שהטעם ישתנה.