-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 619.5 קק״ל 2478.0 קק״לפחמימות 60.9 גרם 243.7 גרםשומן 32.3 גרם 129.1 גרםנתרן 1775.5 מ״ג 7102.0 מ״גחלבון 18.1 גרם 72.5 גרםסיבים תזונתיים 6.8 גרם 27.0 גרםשומן רווי 16.1 גרם 64.4 גרםכולסטרול 7.6 מ״ג 30.5 מ״גסידן 151.7 מ״ג 606.7 מ״גברזל 2.3 מ״ג 9.4 מ״גאשלגן 512.3 מ״ג 2049.1 מ״גאבץ 1.4 מ״ג 5.7 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 10 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות620
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 619.5 קק״ל 2478.0 קק״לפחמימות 60.9 גרם 243.7 גרםשומן 32.3 גרם 129.1 גרםנתרן 1775.5 מ״ג 7102.0 מ״גחלבון 18.1 גרם 72.5 גרםסיבים תזונתיים 6.8 גרם 27.0 גרםשומן רווי 16.1 גרם 64.4 גרםכולסטרול 7.6 מ״ג 30.5 מ״גסידן 151.7 מ״ג 606.7 מ״גברזל 2.3 מ״ג 9.4 מ״גאשלגן 512.3 מ״ג 2049.1 מ״גאבץ 1.4 מ״ג 5.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 620 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 חבילה פסטה ספגטימזרח מערבדי מרטינו
-
1 ראש ברוקוליקטן מפורק לפרחים
-
1 זוקיני ירוק גדולחתוך לפלחים
-
1 בטטה בינוניתחתוכה לקוביות קטנות
-
1 1/2 כוסות אפונה ירוקה קפואהמופשרת
-
3 שיני שוםקצוצות
-
2 כפיות מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
-
1/4כוס או 60 מ"ל שמן זית
-
5 כוסות מים
-
50 גרם גבינת פרמזןמגוררת
-
6 עלי בזיליקום
אופן הכנה
- שמים בסיר גדול את הפסטה, ברוקולי, זוקיני, בטטה, אפונה, שום, מלח, פלפל ושמן זית.
- מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
- מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים כ-5 דקות נוספות.
- מערבבים, מוסיפים קרם קוקוס ומבשלים כ-5 דקות נוספות, עד למצב אלדנטה. מכבים את הלהבה.
- מוסיפים גבינת פרמז’ן, מערבבים, מקשטים בעלי בזיליקום ומגישים.
אופן הכנה
- שמים בסיר גדול את הפסטה, ברוקולי, זוקיני, בטטה, אפונה, שום, מלח, פלפל ושמן זית.
- מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
- מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים כ-5 דקות נוספות.
- מערבבים, מוסיפים קרם קוקוס ומבשלים כ-5 דקות נוספות, עד למצב אלדנטה. מכבים את הלהבה.
- מוסיפים גבינת פרמז’ן, מערבבים, מקשטים בעלי בזיליקום ומגישים.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן