פסטייה מרוקאית של יונית צוקרמן: זה רק נראה מורכב!

יונית עושה את המילוי ואמיר מוסיף לה את האווז בגרסא המיוחדת והחגיגית של יונית ואמיר לפסטייה המרוקאית, השילוב המושלם בין המלוח והמתוק במתכון קל ומהיר להכנה
יונית עושה את המילוי ואמיר מוסיף לה את האווז בגרסא המיוחדת והחגיגית של יונית ואמיר לפסטייה המרוקאית, השילוב המושלם בין המלוח והמתוק במתכון קל ומהיר להכנה
  • יונית צוקרמן ואמיר דן
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-45 דק׳
  • קלוריות
    5564
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5564.1 קק״ל 5564.1 קק״ל
    פחמימות 482.7 גרם 482.7 גרם
    שומן 254.8 גרם 254.8 גרם
    נתרן 12113.0 מ״ג 12113.0 מ״ג
    חלבון 237.4 גרם 237.4 גרם
    סיבים תזונתיים 21.1 גרם 21.1 גרם
    שומן רווי 83.6 גרם 83.6 גרם
    כולסטרול 664.0 מ״ג 664.0 מ״ג
    סידן 483.1 מ״ג 483.1 מ״ג
    ברזל 28.0 מ״ג 28.0 מ״ג
    אשלגן 4766.9 מ״ג 4766.9 מ״ג
    אבץ 1403.3 מ״ג 1403.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-45 דק׳
  • קלוריות
    5564
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5564.1 קק״ל 5564.1 קק״ל
    פחמימות 482.7 גרם 482.7 גרם
    שומן 254.8 גרם 254.8 גרם
    נתרן 12113.0 מ״ג 12113.0 מ״ג
    חלבון 237.4 גרם 237.4 גרם
    סיבים תזונתיים 21.1 גרם 21.1 גרם
    שומן רווי 83.6 גרם 83.6 גרם
    כולסטרול 664.0 מ״ג 664.0 מ״ג
    סידן 483.1 מ״ג 483.1 מ״ג
    ברזל 28.0 מ״ג 28.0 מ״ג
    אשלגן 4766.9 מ״ג 4766.9 מ״ג
    אבץ 1403.3 מ״ג 1403.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
ארוחה בשרית
יונית צוקרמן ואמיר דן
X

6 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קישוט


אופן הכנה

  1. מחממים מחבת,עם מעט שמן, מוסיפים את הבצל ומטגנים קלות, מוסיפים את הפרגיות ומטגנים לעוד 8 דקות, או עד שהפרגית משנה את הצבע.
  2. מוסיפים את האווז הקצוץ ומערבבים, מוסיפים את הסילאן ויתרת התבלינים, טועמים ומתקנים טעמים, מבשלים כ-7 דקות עד שהכל אחיד וטעים.
  3. מחממים שמן לטיגון עמוק.
  4. מכינים את הדבלה: מרדדים את בצק הפילו דק דק ופורסים לרצועות עבות וארוכות.
  5. בעזרת  2 מזלגות מלפפים את רצועת הבצק ומכניסים לשמן החם. תוך כדי שהבצק מטגן נסובב את הרצועה עוד לצורת פרח.
  6. מטגנים עד להשמחה ומוציאים לנייר סופג.
  7. בונים את המנה: מניחים בתוך צלחת עמוקה מעט מתערובת הפרגיות מניחים את כתר הדבלה (הבצק), מאבקים באבקת סוכר ומפזרים שקדים קלויים.

    פסטייה. צילום: שניר גואטה
    פסטייה. צילום: שניר גואטה


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פסטייה מרוקאית של יונית צוקרמן: זה רק נראה מורכב!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות