פרוז’לדה – לחם גבינות וזיתים תורכי עם ניחוח וטעם משגעים

מאפה לחם נימוח מהמטבח התורכי על בסיס בצק שמרים עם תוספת של גבינות וזיתי קלמטה
מאפה לחם נימוח מהמטבח התורכי על בסיס בצק שמרים עם תוספת של גבינות וזיתי קלמטה
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    5925
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5925.3 קק״ל 5925.3 קק״ל
    פחמימות 4675.6 גרם 4675.6 גרם
    שומן 4716.9 גרם 4716.9 גרם
    נתרן 6557.8 מ״ג 6557.8 מ״ג
    חלבון 4732.4 גרם 4732.4 גרם
    סיבים תזונתיים 4663.8 גרם 4663.8 גרם
    שומן רווי 4713.3 גרם 4713.3 גרם
    כולסטרול 4763.1 מ״ג 4763.1 מ״ג
    סידן 5180.4 מ״ג 5180.4 מ״ג
    ברזל 4664.0 מ״ג 4664.0 מ״ג
    אשלגן 4819.3 מ״ג 4819.3 מ״ג
    אבץ 4665.6 מ״ג 4665.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    5925
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 5925.3 קק״ל 5925.3 קק״ל
    פחמימות 4675.6 גרם 4675.6 גרם
    שומן 4716.9 גרם 4716.9 גרם
    נתרן 6557.8 מ״ג 6557.8 מ״ג
    חלבון 4732.4 גרם 4732.4 גרם
    סיבים תזונתיים 4663.8 גרם 4663.8 גרם
    שומן רווי 4713.3 גרם 4713.3 גרם
    כולסטרול 4763.1 מ״ג 4763.1 מ״ג
    סידן 5180.4 מ״ג 5180.4 מ״ג
    ברזל 4664.0 מ״ג 4664.0 מ״ג
    אשלגן 4819.3 מ״ג 4819.3 מ״ג
    אבץ 4665.6 מ״ג 4665.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
לחמים
שי-לי ליפא
X

2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מפוררים גס את הגבינה הבולגרית. מגררים את הקשקבל.
  2. מניחים את השמרים, הסוכר והמים בקערת מיקסר עם וו לישה. משהים כ-10 דקות עד שהתערובת תוססת.
  3. מוסיפים את הקמח, הביצה והשמן ולשים כ-5 דקות במהירות בינונית עד לקבלת בצק רך ודביק. מוסיפים את הגבינות ומערבלים רק עד שהן נבלעות בבצק.
  4. משמנים את התבנית בתרסיס השמן ומשטחים את הבצק. מכסים בניילון נצמד ומתפיחים כ-75 דקות, או עד שהבצק מכפיל את נפחו.
  5. מחממים את התנור ל-180 מעלות.
  6. מפזרים על הבצק את הקשקבל והזיתים. אופים כ-30 דקות עד שהפרוז’לדה זהובה מאוד. ממתינים כ-15 דקות ומגישים חמים או בטמפרטורת החדר.

הערות

  • - החומרים במתכון לתבנית בקוטר 32 ס"מ ודפנות בגובה 5 ס"מ. - אפשר לשמור את המאפה מכוסה במקרר עד 3 ימים. לפני ההגשה מחממים כמה דקות בתנור ב-170 מעלות.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פרוז’לדה – לחם גבינות וזיתים תורכי עם ניחוח וטעם משגעים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    אורית

    נראה מעולה! מה עוד אפשר לשים למעלה?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר לשים עגבניות מיובשות, גבינות קשות, גבינות מלוחות… מה שבא.

    Avatar
    טלי נחמני

    אפשר לפזר גבינה טבעונית מעל ???

    Avatar
    אביטל

    יצא פשוט משגע!! כל הבית ריח נפלא

קטגוריות

אביזרים

טכניקות