-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 394.3 קק״ל 1577.2 קק״לפחמימות 35.9 גרם 143.5 גרםסוכר 1.4 גרם 5.7 גרםשומן 17.7 גרם 70.6 גרםנתרן 739.6 מ״ג 2958.3 מ״גחלבון 21.2 גרם 84.6 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 2.3 גרםשומן רווי 4.1 גרם 16.3 גרםכולסטרול 56.9 מ״ג 227.5 מ״גסידן 18.2 מ״ג 72.7 מ״גברזל 1.8 מ״ג 7.2 מ״גאשלגן 223.8 מ״ג 895.2 מ״גאבץ 4.0 מ״ג 16.1 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 5 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות394
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 394.3 קק״ל 1577.2 קק״לפחמימות 35.9 גרם 143.5 גרםסוכר 1.4 גרם 5.7 גרםשומן 17.7 גרם 70.6 גרםנתרן 739.6 מ״ג 2958.3 מ״גחלבון 21.2 גרם 84.6 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 2.3 גרםשומן רווי 4.1 גרם 16.3 גרםכולסטרול 56.9 מ״ג 227.5 מ״גסידן 18.2 מ״ג 72.7 מ״גברזל 1.8 מ״ג 7.2 מ״גאשלגן 223.8 מ״ג 895.2 מ״גאבץ 4.0 מ״ג 16.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 394 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 כפות שמן זית
-
1/2 בצל גדולקצוץ דק
-
250 גרם בשר בקר טחון
-
1 כף ציר בקר
-
1צנצנת או 400 גרם רוטב עגבניות מוכן
-
3 כוסות מים רותחים
-
2 כוסות פתיתים
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
-
1/2 כפית פפריקה מתוקה
אופן הכנה
- בסיר רחב מחממים שמן זית ומטגנים את הבשר יחד עם הבצל.
- מוסיפים רוטב עגבניות, מים, פתיתים, תבלינים וציר בקר ומערבבים היטב.
- מבשלים על להבה גבוהה עד רתיחה.
- מנמיכים את הלהבה ללהבה נמוכה ומבשלים למשך כ-15 דקות או עד שהפתיתים רכים.
אופן הכנה
- בסיר רחב מחממים שמן זית ומטגנים את הבשר יחד עם הבצל.
- מוסיפים רוטב עגבניות, מים, פתיתים, תבלינים וציר בקר ומערבבים היטב.
- מבשלים על להבה גבוהה עד רתיחה.
- מנמיכים את הלהבה ללהבה נמוכה ומבשלים למשך כ-15 דקות או עד שהפתיתים רכים.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן