צ’ילי קון קרנה עם קפה – הנזיד המקסיקני המוכר עם טוויסט

צ'ילי קון קרנה עם קפה - המנה הלאומית של מקסיקו עם טוויסט מדהים של שוט אספרסו. אף אחד לא יצליח להבין מה התבלין הסודי ששמתם!
צ'ילי קון קרנה עם קפה - המנה הלאומית של מקסיקו עם טוויסט מדהים של שוט אספרסו. אף אחד לא יצליח להבין מה התבלין הסודי ששמתם!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    531
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 531.4 קק״ל 3188.2 קק״ל
    פחמימות 22.5 גרם 135.1 גרם
    שומן 31.7 גרם 190.5 גרם
    נתרן 607.8 מ״ג 3646.5 מ״ג
    חלבון 30.9 גרם 185.2 גרם
    סיבים תזונתיים 6.6 גרם 39.8 גרם
    שומן רווי 6.6 גרם 39.7 גרם
    כולסטרול 91.0 מ״ג 546.0 מ״ג
    סידן 68.2 מ״ג 409.1 מ״ג
    ברזל 5.5 מ״ג 33.3 מ״ג
    אשלגן 1037.8 מ״ג 6227.0 מ״ג
    אבץ 7.1 מ״ג 42.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    531
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 531.4 קק״ל 3188.2 קק״ל
    פחמימות 22.5 גרם 135.1 גרם
    שומן 31.7 גרם 190.5 גרם
    נתרן 607.8 מ״ג 3646.5 מ״ג
    חלבון 30.9 גרם 185.2 גרם
    סיבים תזונתיים 6.6 גרם 39.8 גרם
    שומן רווי 6.6 גרם 39.7 גרם
    כולסטרול 91.0 מ״ג 546.0 מ״ג
    סידן 68.2 מ״ג 409.1 מ״ג
    ברזל 5.5 מ״ג 33.3 מ״ג
    אשלגן 1037.8 מ״ג 6227.0 מ״ג
    אבץ 7.1 מ״ג 42.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
תבשילים
מערכת Foody
X

2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

  • מושרית, מסוננת ומוכנה לבישול. ניתן להשתמש גם בשעועית קפואה


אופן הכנה

  1. בסיר גדול וכבד על גבי כיריים מחממים 1/4 כוס שמן ומטגנים את הבצל במשך 8 דקות, עד שמתחיל להזהיב.
  2. מוסיפים את כל הפלפלים ומטגנים קלות.
  3. שמים את התבלינים ומערבבים.

    צ'ילי קון קרנה 5
    מטגנים את הבצל עד שמתחיל להזהיב. צילום: שי נייבורג, סטיילינג: נעמה רן

  4. מוסיפים את העגבניות, את מנת האספרסו שהוכנה במכונת הקפה וכ-1/4 כוס מים, מערבבים ומבשלים על אש נמוכה במשך 20 דקות נוספות.
  5. במחבת על הכיריים מחממים את יתרת השמן ומטגנים בה את הבשר הטחון עד שהוא משחים, מוסיפים רסק עגבניות ומערבבים.

    צ'ילי קון קרנה 4
    מוסיפים את הירקות ומערבבים. צילום: שי נייבורג, סטיילינג: נעמה רן

  6. מכניסים לסיר את הבשר המבושל ואת השעועית המסוננת.
  7. מוסיפים את הכוסברה הקצוצה, מיץ הלימון והטבסקו ומערבבים.

    צ'ילי קון קרנה 3
    מכניסים לסיר את הבשר המבושל ואת השעועית. צילום: שי נייבורג, סטיילינג: נעמה רן

  8. מכסים ומבשלים על אש בינונית במשך שעה לפחות. בזמן הבישול מוסיפים מעט מים, לפי הצורך, אם התבשיל נראה יבש מדי.
  9. לקראת סוף הבישול טועמים ומתקנים. מגישים עם אורז לבן.
צ'ילי קון קרנה 2
צ’ילי קון קרנה עם קפה. צילום: שי נייבורג, סטיילינג: נעמה רן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
צ’ילי קון קרנה עם קפה – הנזיד המקסיקני המוכר עם טוויסט

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות