צ’יפס דפי אורז

בא לכם חטיף קריספי וטעים ברגע? הוציאו דפי אורז מהמזווה וקבלו מתכון פשוט וממכר בטירוף. צ'יפס עשוי דפי אורז בתיבול ביתי עם פרמזן
בא לכם חטיף קריספי וטעים ברגע? הוציאו דפי אורז מהמזווה וקבלו מתכון פשוט וממכר בטירוף. צ'יפס עשוי דפי אורז בתיבול ביתי עם פרמזן
  • שיר פורטמן
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    1965
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1965.0 קק״ל 1965.0 קק״ל
    פחמימות 1874.5 גרם 1874.5 גרם
    שומן 1877.9 גרם 1877.9 גרם
    נתרן 3618.9 מ״ג 3618.9 מ״ג
    חלבון 1880.0 גרם 1880.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1872.1 גרם 1872.1 גרם
    שומן רווי 1875.8 גרם 1875.8 גרם
    כולסטרול 1887.3 מ״ג 1887.3 מ״ג
    סידן 2077.9 מ״ג 2077.9 מ״ג
    ברזל 1872.2 מ״ג 1872.2 מ״ג
    אשלגן 1896.3 מ״ג 1896.3 מ״ג
    אבץ 1872.5 מ״ג 1872.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    1965
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1965.0 קק״ל 1965.0 קק״ל
    פחמימות 1874.5 גרם 1874.5 גרם
    שומן 1877.9 גרם 1877.9 גרם
    נתרן 3618.9 מ״ג 3618.9 מ״ג
    חלבון 1880.0 גרם 1880.0 גרם
    סיבים תזונתיים 1872.1 גרם 1872.1 גרם
    שומן רווי 1875.8 גרם 1875.8 גרם
    כולסטרול 1887.3 מ״ג 1887.3 מ״ג
    סידן 2077.9 מ״ג 2077.9 מ״ג
    ברזל 1872.2 מ״ג 1872.2 מ״ג
    אשלגן 1896.3 מ״ג 1896.3 מ״ג
    אבץ 1872.5 מ״ג 1872.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
תוספות
שיר פורטמן
X

8 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים במחבת שמן שגיע עד רבע הגובה שלה.
  2. חותכים את דפי האורז עם מספריים לאיזה גודל שרוצים.
  3. מכניסים לשמן החם (שימו לב שהוא חם מאד) את דפי האורז ככה שכולם באים במגע עם השמן. תוך שניות דפי האורז יהפכו לצי’פס קריספי ומיד אפשר להוציא אותם לצלחת מרופדת בנייר סופג.
  4. מערבבים בקערה את המלח, הפלפל, אבקת השום והפפריקה החריפה.
  5. מכניסים את דפי האורז הקריספים לתוך הקערה ומערבבים היטב.
  6. מפזרים מעל פרמזן מגורר ומגישים.

    צ'יפס דפי אורז כשרים לפסח בקערה
    בתיאבון!


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
צ’יפס דפי אורז

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (13)

Avatar

    Avatar
    ויטלי

    לא מומלץ מבחינתי, השמן היה רותח ולמרות הכל הצ’יפס הרגיש כאילו אני אוכל שמן עטוף בדף אורז, מצטער אבל הדבר הזה לא מוצלח.

      Avatar
      מערכת Foody

      השמן לא צריך להיות רותח, אלא חם

    Avatar
    אסתי וייס

    יש אפשרות לאפות את הדפי אורז במקום לטגן???

      Avatar
      מערכת Foody

      היי אסתי, אין אפשרות כזאת

      Avatar
      מריה

      את יכולה להכניח על המשטח גלגל של המיקרו 30 שניות וזה מוכן

    Avatar
    Rina Aran

    אפר להשתמש ב airfry במקום טיגון בשמן?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי רינה, את יכולה לנסות וספרי לנו איך יצא!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות