צ’יפס תפוחי עץ מתוקים מתובלים בקינמון

צ'יפס תפוחי עץ פריכים ומתוקים, מתובלים בקינמון, שמפיצים ניחוחות משגעים בבית. קינוח קליל וכייפי שמכינים ללא טיגון ועם מעט מאוד שמן
צ'יפס תפוחי עץ פריכים ומתוקים, מתובלים בקינמון, שמפיצים ניחוחות משגעים בבית. קינוח קליל וכייפי שמכינים ללא טיגון ועם מעט מאוד שמן
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 5 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    120
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 120.1 קק״ל 480.5 קק״ל
    פחמימות 15.8 גרם 63.1 גרם
    שומן 0.0 גרם 0.0 גרם
    נתרן 1.5 מ״ג 5.8 מ״ג
    חלבון 0.0 גרם 0.1 גרם
    סיבים תזונתיים 3.3 גרם 13.3 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 8.4 מ״ג 33.8 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.6 מ״ג
    אשלגן 148.7 מ״ג 594.8 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 5 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    120
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 120.1 קק״ל 480.5 קק״ל
    פחמימות 15.8 גרם 63.1 גרם
    שומן 0.0 גרם 0.0 גרם
    נתרן 1.5 מ״ג 5.8 מ״ג
    חלבון 0.0 גרם 0.1 גרם
    סיבים תזונתיים 3.3 גרם 13.3 גרם
    שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 8.4 מ״ג 33.8 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 0.6 מ״ג
    אשלגן 148.7 מ״ג 594.8 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים טבעוניים
שי-לי ליפא
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל125 מעלות.
  2. חוצים את התפוחים ופורסים לפרוסות בעובי 3 מ”מ.
  3. מעבירים את תפוחי העץ לקערה ומוסיפים אבקת סוכר וקינמון. משמנים במעט תרסיס שמן ומערבבים היטב.
  4. מעבירים את התפוחים לתבנית עם נייר אפייה ואופים כשעה-שעה וחצי, עד שתפוחי העץ זהובים ופריכים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
צ’יפס תפוחי עץ מתוקים מתובלים בקינמון

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (9)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות