צ’יפס תפוחי עץ מתוקים מתובלים בקינמון
צ'יפס תפוחי עץ פריכים ומתוקים, מתובלים בקינמון, שמפיצים ניחוחות משגעים בבית. קינוח קליל וכייפי שמכינים ללא טיגון ועם מעט מאוד שמן
צ'יפס תפוחי עץ פריכים ומתוקים, מתובלים בקינמון, שמפיצים ניחוחות משגעים בבית. קינוח קליל וכייפי שמכינים ללא טיגון ועם מעט מאוד שמן
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 120.1 קק״ל 480.5 קק״לפחמימות 15.8 גרם 63.1 גרםשומן 0.0 גרם 0.0 גרםנתרן 1.5 מ״ג 5.8 מ״גחלבון 0.0 גרם 0.1 גרםסיבים תזונתיים 3.3 גרם 13.3 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 8.4 מ״ג 33.8 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.6 מ״גאשלגן 148.7 מ״ג 594.8 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים4
-
הכנה 5 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות120
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 120.1 קק״ל 480.5 קק״לפחמימות 15.8 גרם 63.1 גרםשומן 0.0 גרם 0.0 גרםנתרן 1.5 מ״ג 5.8 מ״גחלבון 0.0 גרם 0.1 גרםסיבים תזונתיים 3.3 גרם 13.3 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 8.4 מ״ג 33.8 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.6 מ״גאשלגן 148.7 מ״ג 594.8 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 4 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 120 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
3 תפוחי עץ אדומים בינוניים
-
3 כפות אבקת סוכר
-
1/2 כפית קינמון טחון
-
1 מיכל תרסיס שמן קנולה
אופן הכנה
- מחממים תנור ל125 מעלות.
- חוצים את התפוחים ופורסים לפרוסות בעובי 3 מ”מ.
- מעבירים את תפוחי העץ לקערה ומוסיפים אבקת סוכר וקינמון. משמנים במעט תרסיס שמן ומערבבים היטב.
- מעבירים את התפוחים לתבנית עם נייר אפייה ואופים כשעה-שעה וחצי, עד שתפוחי העץ זהובים ופריכים.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל125 מעלות.
- חוצים את התפוחים ופורסים לפרוסות בעובי 3 מ”מ.
- מעבירים את תפוחי העץ לקערה ומוסיפים אבקת סוכר וקינמון. משמנים במעט תרסיס שמן ומערבבים היטב.
- מעבירים את התפוחים לתבנית עם נייר אפייה ואופים כשעה-שעה וחצי, עד שתפוחי העץ זהובים ופריכים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן