באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

צלי בקר ברוטב יין אדום עם ירקות שורש בנינג’ה סמארט ליד

כשבחוץ קר והגשם דופק על החלון כל מה שאנחנו רוצים זה תבשיל מנחם שאפשר לאכול עם פסטה או אורז. איילת הירשמן מכינה צלי בקר ברוטב יין אדום שיחמם לכם את הבטן והלב
כשבחוץ קר והגשם דופק על החלון כל מה שאנחנו רוצים זה תבשיל מנחם שאפשר לאכול עם פסטה או אורז. איילת הירשמן מכינה צלי בקר ברוטב יין אדום שיחמם לכם את הבטן והלב
  • איילת הירשמן
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    179
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 179.4 קק״ל 1076.4 קק״ל
    פחמימות 12.2 גרם 73.2 גרם
    שומן 8.4 גרם 50.2 גרם
    נתרן 310.4 מ״ג 1862.7 מ״ג
    חלבון 1.2 גרם 7.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.5 גרם 15.2 גרם
    שומן רווי 0.6 גרם 3.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 39.8 מ״ג 239.0 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 4.4 מ״ג
    אשלגן 387.4 מ״ג 2324.6 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-10 דק׳
  • קלוריות
    179
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 179.4 קק״ל 1076.4 קק״ל
    פחמימות 12.2 גרם 73.2 גרם
    שומן 8.4 גרם 50.2 גרם
    נתרן 310.4 מ״ג 1862.7 מ״ג
    חלבון 1.2 גרם 7.3 גרם
    סיבים תזונתיים 2.5 גרם 15.2 גרם
    שומן רווי 0.6 גרם 3.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 39.8 מ״ג 239.0 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 4.4 מ״ג
    אשלגן 387.4 מ״ג 2324.6 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
בשר
איילת הירשמן
X

4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. חותכים את הבשר לקוביות (אפשר לבקש מהקצב) ומתבלים במלח ובפלפל. מניחים בצד.
  2. מניחים את הסיר הקרמי במכשיר ובוחרים בתכנית בישול/צריבה ומוסיפים טמפרטורה למשך 5 דקות. לוחצים על התחל כדי לאפשר לסיר להתחמם (הסיר ריק).
  3. קולפים וחותכים את הירקות. מפעילים שוב את הסיר על תכנית “בישול/צריבה” ומוסיפים טמפרטורה ל-5 דקות. מכניסים את השמן לסיר החם ומוסיפים את הירקות. מבשלים את הירקות תוך כדי ערבוב כ-5 דקות. מוציאים בזהירות את הירקות מהסיר ומניחים בצד.
  4. מפעילים שוב את תכנית ה”בישול/צריבה” במצב HIGH לעוד 10 דקות. מוסיפים עוד קצת שמן לסיר, מכניסים את קוביות הבשר וצורבים אותן תוך כדי ערבוב עד שהן משחימות מכל הצדדים.
  5. מוסיפים לסיר עם הבשר את הירקות שהוצאנו, עשבי התיבול, התבלינים, גרידת התפוז, הסוכר, והיין (אם הנוזלים אינם מכסים את תכולת הסיר אפשר להוסיף עוד קצת מים) ומערבבים.
  6. סוגרים את המכסה, מעבירים למצב סיר לחץ ומוודאים שכפתור הSEAL סגור. מכוונים למצב HIGH למשך 35 דקות ומפעילים.
  7. בסיום הבישול משחררים את השסתום למצב Vent (עד שכל האדים מתאדים מהסיר) ופותחים בזהירות את מכסה הסיר.
  8. מגישים עם פסטה שאוהבים או עם אורז.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
צלי בקר ברוטב יין אדום עם ירקות שורש בנינג’ה סמארט ליד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    אלי

    לא כתוב מה עושים עם הירקות לאחר הטיגון, מוסיפים לסיר עם הבשר למצב לחץ?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי אלי, תודה על עירור תשומת הלב! עדכנו מה עושים עם הירקות בסעיף 5 🙂

    Avatar
    אצילה בנטון

    איך עושים את המכון בנינג’ה רגל לא סיר לחץ?

      Avatar
      מערכת Foody

      המתכון מותאם לסיר לחץ מכיוון שהבשר דורש בישול ארוך והנינג’ה מקצר אותו. תכנסי ללינק הזה ובצד ימין תסמני את סוג מכשיר הנינג’ה שיש ברשותך ויופיעו לך כל המתכונים הרלוונטיים למכשיר שלך:
      https://foody.co.il/areas/ninja-foodi/

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות