קופסת הפתעה מתוקה: עוגת מסקרפונה מלבי

שירן מתתיהו מכינה קינוחים אישיים שיגרמו לכם להתאהב! עוגת מסקרפונה מלבי עשירה ורכה, עם בסיס של קרמבל פיסטוקים פריך וגנאש שוקולד לבן ומי ורדים מלמעלה
שירן מתתיהו מכינה קינוחים אישיים שיגרמו לכם להתאהב! עוגת מסקרפונה מלבי עשירה ורכה, עם בסיס של קרמבל פיסטוקים פריך וגנאש שוקולד לבן ומי ורדים מלמעלה
  • שירן מתתיהו
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    1790
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1789.8 קק״ל 7159.3 קק״ל
    פחמימות 95.7 גרם 382.9 גרם
    שומן 140.6 גרם 562.5 גרם
    נתרן 50.7 מ״ג 202.9 מ״ג
    חלבון 18.9 גרם 75.4 גרם
    סיבים תזונתיים 3.5 גרם 14.1 גרם
    שומן רווי 62.5 גרם 249.8 גרם
    כולסטרול 85.5 מ״ג 342.0 מ״ג
    סידן 179.1 מ״ג 716.4 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 6.2 מ״ג
    אשלגן 436.8 מ״ג 1747.2 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 5.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    1790
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1789.8 קק״ל 7159.3 קק״ל
    פחמימות 95.7 גרם 382.9 גרם
    שומן 140.6 גרם 562.5 גרם
    נתרן 50.7 מ״ג 202.9 מ״ג
    חלבון 18.9 גרם 75.4 גרם
    סיבים תזונתיים 3.5 גרם 14.1 גרם
    שומן רווי 62.5 גרם 249.8 גרם
    כולסטרול 85.5 מ״ג 342.0 מ״ג
    סידן 179.1 מ״ג 716.4 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 6.2 מ״ג
    אשלגן 436.8 מ״ג 1747.2 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 5.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים אישיים
שירן מתתיהו
X

5 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קראמבל

קרם מסקרפונה וניל

גנאש ורדים


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. מכינים את הקראמבל: בקערת המיקסר עם וו גיטרה מערבלים את כל החומרים עד לקבלת פירורים גדולים.
    מערבלים את כל החומרים עד לקבלת פירורים גדולים. צילום: שירן מתתיהו
    מערבלים את כל החומרים עד לקבלת פירורים גדולים. צילום: שירן מתתיהו

    מעבירים את התערובת לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 8-12 דקות (עד להשחמה קלה).

  3. מערבבים את הקראמבל ומקררים מעט לטמפרטורת החדר מעבירים לצנצנות ומהדקים את הקראמבל היטב לתחתית. מכניסים למקפיא.

    מעבירים לצנצנות ומהדקים את הקראמבל היטב לתחתית. צילום: שירן מתתיהו
    מעבירים לצנצנות ומהדקים את הקראמבל היטב לתחתית. צילום: שירן מתתיהו

  4. מכינים את הקרם מסקרפונה וניל: בקערת המיקסר עם וו הקצפה מערבלים את גבינת המסקרפונה עד שהיא מתרככת (על מנת שלא יהיו לנו גושים בקרם) מוסיפים את השמנת, אבקת הסוכר ומחית הוניל ומקציפים עד לקבלת קצף יציב אך עדיין רך (לא יציב מידי).
    מוסיפים את השמנת, אבקת הסוכר ומחית הוניל. צילום: שירן מתתיהו
    מוסיפים את השמנת, אבקת הסוכר ומחית הוניל. צילום: שירן מתתיהו

    מקציפים עד לקבלת קצף יציב אך עדיין רך. צילום: שירן מתתיהו
    מקציפים עד לקבלת קצף יציב אך עדיין רך. צילום: שירן מתתיהו

  5. מוציאים את הצנצנות עם הקראמבל מהמקפיא, מזלפים את הקרם לתוך הצנצנות, כמעט עד הסוף, משאירים מקום לגנאש ומכניסים בינתיים למקפיא.

    מזלפים את הקרם לתוך הצנצנות כמעט עד הסוף. צילום: שירן מתתיהו
    מזלפים את הקרם לתוך הצנצנות כמעט עד הסוף. צילום: שירן מתתיהו

  6. מכינים את הגאנש: ממיסים במיקרו שוקולד ושמנת כדקה וחצי ומערבבים לאיחוד ולהמסה מלאה.
  7. מוסיפים צבע מאכל ותמצית מי ורדים ומערבבים לאיחוד.

    מוסיפים צבע מאכל ותמצית מי ורדים ומערבבים לאיחוד. צילום: שירן מתתיהו
    מוסיפים צבע מאכל ותמצית מי ורדים ומערבבים לאיחוד. צילום: שירן מתתיהו

  8. מוציאים את הצנצנות מהמקפיא ומוזגים את הגנאש מעל קרם המסקרפונה. מקשטים בשאריות הקראמבל שנשארו.
    מוזגים את הגנאש מעל קרם המסקרפונה. צילום: שירן מתתיהו
    מוזגים את הגנאש מעל קרם המסקרפונה. צילום: שירן מתתיהו

    מקשטים בשאריות הקראמבל שנשארו. צילום: שירן מתתיהו
    מקשטים בשאריות הקראמבל שנשארו. צילום: שירן מתתיהו

  9. שומרים עד 5 ימים במקרר או עד 3 שבועות במקפיא. בתיאבון.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קופסת הפתעה מתוקה: עוגת מסקרפונה מלבי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (12)

Avatar

    Avatar
    יעל

    במה ניתן להחליף את הקמח כך שיהיה ללא גלוטן?

      Avatar
      מערכת Foody

      קמח ללא גלוטן 1:1

      Avatar
      אסתר

      אין על המתכונים של שירן המהממת כל המתכונים מושלמים??

      Avatar
      מערכת Foody

      תודה רבה!

    Avatar
    אנונימי

    ששמתי את הגנאש היה קשה למרוח אותו והוא כבר לא היה חם , וגם אחרי שמרחתי הגבינה עלתה אפשר הסבר למה ?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי, את הגנאש יש למרוח אך ורק לאחר ששכבת הגבינה קפאה לחלוטין ותהייצבה במקפיא. את הגנאש יש למזוג במהירות כל עוד הוא חם ונוזלי. בהצלחה!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות