-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 160.0 קק״ל 1279.7 קק״לפחמימות 15.2 גרם 121.2 גרםשומן 6.1 גרם 48.9 גרםנתרן 584.3 מ״ג 4674.4 מ״גחלבון 12.3 גרם 98.3 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 8.1 גרםשומן רווי 0.9 גרם 7.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 2.4 מ״ג 19.4 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.4 מ״גאשלגן 9.3 מ״ג 74.2 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 20 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות160
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 160.0 קק״ל 1279.7 קק״לפחמימות 15.2 גרם 121.2 גרםשומן 6.1 גרם 48.9 גרםנתרן 584.3 מ״ג 4674.4 מ״גחלבון 12.3 גרם 98.3 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 8.1 גרםשומן רווי 0.9 גרם 7.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 2.4 מ״ג 19.4 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.4 מ״גאשלגן 9.3 מ״ג 74.2 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 160 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
אורז
-
1 1/2 כוסות אורז דביק תאילנדי
-
1 כף מירין
-
2 כפות חומץ אורז
-
1 כפית מלח דק
-
2 כפיות סוכר לבן
סלט טונה
-
150 גרם טונה טבעונית
-
2 כפות גדושות מיונז טבעוני
-
1/2 כפית מלח דק
טיגון
-
3 כפות שמן שומשום
הגשה
-
1 חופן שומשום שחור
-
1 גבעול בצל ירוקקצוץ
אופן הכנה
- מכינים את האורז: מבשלים את האורז על פי ההוראות שעל האריזה.
- מיד כשמוכן (וחם) מוסיפים את המירין, החומץ, המלח והסוכר.
- מערבבים טוב, מכסים ומקררים לחלוטין.
- מכינים את סלט הטונה: מערבבים את כל המרכיבים בקערה, שומרים בקירור.
- מרכיבים את המנה: מרפדים קעריות קטנות בריבוע גדול של ניילון נצמד ומניחים בפנים 2 כפות גדושות אורז דביק, מרטיבים ידיים ומהדקים את האורז טוב לדפנות.
- מניחים במרכז כפית גדושה סלט טונה.
- מניחים מעל עוד אורז ומהדקים ממש טוב עם ידיים רטובות.
- סוגרים את הכדור בתוך הניילון הנצמד, מסובבים טוב טוב את החלק הפתוח ומהדקים לכדור יציב. מסירים את הניילון הנצמד.
- מניחים על מחבת עם שמן שומשום חם וצורבים את הכדורים משני הצדדים.
- מקשטים בשומשום שחור ובצל ירוק ומגישים.
אופן הכנה
- מכינים את האורז: מבשלים את האורז על פי ההוראות שעל האריזה.
- מיד כשמוכן (וחם) מוסיפים את המירין, החומץ, המלח והסוכר.
- מערבבים טוב, מכסים ומקררים לחלוטין.
- מכינים את סלט הטונה: מערבבים את כל המרכיבים בקערה, שומרים בקירור.
- מרכיבים את המנה: מרפדים קעריות קטנות בריבוע גדול של ניילון נצמד ומניחים בפנים 2 כפות גדושות אורז דביק, מרטיבים ידיים ומהדקים את האורז טוב לדפנות.
- מניחים במרכז כפית גדושה סלט טונה.
- מניחים מעל עוד אורז ומהדקים ממש טוב עם ידיים רטובות.
- סוגרים את הכדור בתוך הניילון הנצמד, מסובבים טוב טוב את החלק הפתוח ומהדקים לכדור יציב. מסירים את הניילון הנצמד.
- מניחים על מחבת עם שמן שומשום חם וצורבים את הכדורים משני הצדדים.
- מקשטים בשומשום שחור ובצל ירוק ומגישים.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן