קינוח אישי מגבינה, עוגיות ותותים בלי אפייה, בלי ביצים, בלי בלאגן
התאהבתם הבוקר ולא נשאר לכם הרבה זמן להכין קינוח מתוק ומרשים לערב רומנטי?
הנה רעיון למתכון בצ'יק, אבל באמת בצ'יק שמתאים במיוחד לאוהבים
התאהבתם הבוקר ולא נשאר לכם הרבה זמן להכין קינוח מתוק ומרשים לערב רומנטי?
הנה רעיון למתכון בצ'יק, אבל באמת בצ'יק שמתאים במיוחד לאוהבים
- יעל טל
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 713.4 קק״ל 2853.7 קק״לפחמימות 50.7 גרם 202.8 גרםשומן 33.8 גרם 135.2 גרםנתרן 142.5 מ״ג 570.0 מ״גחלבון 5.9 גרם 23.7 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 4.8 גרםשומן רווי 14.4 גרם 57.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 10.1 מ״ג 40.4 מ״גברזל 0.2 מ״ג 1.0 מ״גאשלגן 94.2 מ״ג 376.7 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.3 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 10 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות713
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 713.4 קק״ל 2853.7 קק״לפחמימות 50.7 גרם 202.8 גרםשומן 33.8 גרם 135.2 גרםנתרן 142.5 מ״ג 570.0 מ״גחלבון 5.9 גרם 23.7 גרםסיבים תזונתיים 1.2 גרם 4.8 גרםשומן רווי 14.4 גרם 57.5 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 10.1 מ״ג 40.4 מ״גברזל 0.2 מ״ג 1.0 מ״גאשלגן 94.2 מ״ג 376.7 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 713 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
פירורים
-
250 גרם עוגיות לוטוסאו פתי בר, אוראו או כל עוגייה שאוהבים
מילוי
-
1 מיכל גבינת סימפוניה בטעם טבעי
-
1 מיכל שמנת להקצפה יטבתה 38%250 מ"ל
-
3/4 כוס אבקת סוכר
קישוט
-
10 תותים בינונייםשטופים וחצויים
אופן הכנה
- מכינים את הפירורים: מכניסים את העוגיות לקערה או שקית ומפוררים לפירורים קטנים (לא לאבקה).
- מכינים את המילוי: בקערת מיקסר או במטרפה חשמלית טורפים את גבינת הסימפוניה עם השמנת ואבקת הסוכר עד לקבלת תערובת חלקה ויציבה.
- מכינים את הרוטב: טוחנים בבלנדר את התותים, מיץ הלימון ואבקת הסוכר לרוטב אחיד.
- מרכיבים את הקינוח: מניחים 2 כפות פירורי עוגיות בתחתית כל כוס. מסדרים את התותים החצויים מסביב לדופן הכוס (כשהחלק הפנימי של התות פונה החוצה) מוזגים מעל מתערובת הקרם עד כ-3/4 גובה מהכוס.
- מניחים על הקרם עוד קצת תותים, מוזגים מעליהם מרוטב התותים ומסיימים בעוד קצת פירורי עוגיות. שומרים במקרר או שזוללים מיד.
- בא לכם להתאים את הקינוח לפסח? השתמשו בעוגיות שקדים או קוקוס.
אופן הכנה
- מכינים את הפירורים: מכניסים את העוגיות לקערה או שקית ומפוררים לפירורים קטנים (לא לאבקה).
- מכינים את המילוי: בקערת מיקסר או במטרפה חשמלית טורפים את גבינת הסימפוניה עם השמנת ואבקת הסוכר עד לקבלת תערובת חלקה ויציבה.
- מכינים את הרוטב: טוחנים בבלנדר את התותים, מיץ הלימון ואבקת הסוכר לרוטב אחיד.
- מרכיבים את הקינוח: מניחים 2 כפות פירורי עוגיות בתחתית כל כוס. מסדרים את התותים החצויים מסביב לדופן הכוס (כשהחלק הפנימי של התות פונה החוצה) מוזגים מעל מתערובת הקרם עד כ-3/4 גובה מהכוס.
- מניחים על הקרם עוד קצת תותים, מוזגים מעליהם מרוטב התותים ומסיימים בעוד קצת פירורי עוגיות. שומרים במקרר או שזוללים מיד.
- בא לכם להתאים את הקינוח לפסח? השתמשו בעוגיות שקדים או קוקוס.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
אשששש
יאללה תכין לנו. הבנות בחדר הסמוך (: