סנו רקע

קינוח בכוס: שוקולד לבן, גבינה ופירורים

יש דברים שפשוט לא בא לנו לחלוק, קינוח בכוס הוא לגמרי אחד מהם. תהנו ממתכון מרשים וטעים בקומות, קרם שוקולד לבן וגבינה יחד עם פירורים. מושלם!
יש דברים שפשוט לא בא לנו לחלוק, קינוח בכוס הוא לגמרי אחד מהם. תהנו ממתכון מרשים וטעים בקומות, קרם שוקולד לבן וגבינה יחד עם פירורים. מושלם!
  • ניצן סוסיד
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    685
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 685.4 קק״ל 5483.3 קק״ל
    פחמימות 68.4 גרם 547.5 גרם
    שומן 42.7 גרם 341.4 גרם
    נתרן 158.1 מ״ג 1265.2 מ״ג
    חלבון 9.2 גרם 73.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 3.1 גרם
    שומן רווי 22.5 גרם 180.1 גרם
    כולסטרול 107.9 מ״ג 863.0 מ״ג
    סידן 160.9 מ״ג 1287.0 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 1.9 מ״ג
    אשלגן 239.0 מ״ג 1912.0 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 4.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    685
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 685.4 קק״ל 5483.3 קק״ל
    פחמימות 68.4 גרם 547.5 גרם
    שומן 42.7 גרם 341.4 גרם
    נתרן 158.1 מ״ג 1265.2 מ״ג
    חלבון 9.2 גרם 73.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 3.1 גרם
    שומן רווי 22.5 גרם 180.1 גרם
    כולסטרול 107.9 מ״ג 863.0 מ״ג
    סידן 160.9 מ״ג 1287.0 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 1.9 מ״ג
    אשלגן 239.0 מ״ג 1912.0 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 4.7 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים בכוסות
ניצן סוסיד
X

6 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

גנאש


אופן הכנה

  1. מכינים את הקרם: ממיסים שוקולד לבן ו1/4 כוס שמנת במיקרוגל בפולסים של 30 שניות ומערבבים היטב.
  2. מערבבים סוכר וגבינה יחד. מוסיפים לגבינה את השוקולד המומס, ומערבבים היטב.
  3. מקציפים שמנת מתוקה לקצפת רכה, ומקפלים לתערובת הגבינה. מעבירים לשקית זיפר סליידר סנו סושי.
  4. בשקית זיפר סליידר סנו סושי נוספת מניחים את עוגיות החמאה ושוברים אותן לפרורים
  5. בתחתית כוס הגשה מניחים פרורים ומזלפים מעל מילוי גבינה.
  6. מכינים את הגנאש: מניחים בקערה את כל המרכיבים וממיסים בפולסים במיקרוגל עד שנמס. מערבבים לקרם חלק.
  7. מוזגים מעט גנאש מעל קרם הגבינה. ומקררים.
  8. מקשטים בקישוטי שוקולד או פירות טריים ומגישים.
קינוח בכוס: שוקולד לבן, גבינה ופירורים1
קינוח בכוס: שוקולד לבן, גבינה ופירורים. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קינוח בכוס: שוקולד לבן, גבינה ופירורים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות