קינוח בכוס: שוקולד לבן, גבינה ופירורים
יש דברים שפשוט לא בא לנו לחלוק, קינוח בכוס הוא לגמרי אחד מהם. תהנו ממתכון מרשים וטעים בקומות, קרם שוקולד לבן וגבינה יחד עם פירורים. מושלם!
יש דברים שפשוט לא בא לנו לחלוק, קינוח בכוס הוא לגמרי אחד מהם. תהנו ממתכון מרשים וטעים בקומות, קרם שוקולד לבן וגבינה יחד עם פירורים. מושלם!
- ניצן סוסיד
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 685.4 קק״ל 5483.3 קק״לפחמימות 68.4 גרם 547.5 גרםשומן 42.7 גרם 341.4 גרםנתרן 158.1 מ״ג 1265.2 מ״גחלבון 9.2 גרם 73.5 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 3.1 גרםשומן רווי 22.5 גרם 180.1 גרםכולסטרול 107.9 מ״ג 863.0 מ״גסידן 160.9 מ״ג 1287.0 מ״גברזל 0.2 מ״ג 1.9 מ״גאשלגן 239.0 מ״ג 1912.0 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 4.7 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 20 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות685
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 685.4 קק״ל 5483.3 קק״לפחמימות 68.4 גרם 547.5 גרםשומן 42.7 גרם 341.4 גרםנתרן 158.1 מ״ג 1265.2 מ״גחלבון 9.2 גרם 73.5 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 3.1 גרםשומן רווי 22.5 גרם 180.1 גרםכולסטרול 107.9 מ״ג 863.0 מ״גסידן 160.9 מ״ג 1287.0 מ״גברזל 0.2 מ״ג 1.9 מ״גאשלגן 239.0 מ״ג 1912.0 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 4.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 685 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1/4 כוס גבינת שמנת
-
150 גרם שוקולד לבן
-
1/2 כוס סוכר לבן
-
250 גרם גבינה לבנה 3%
-
1 מיכל שמנת מתוקה 38%
-
1 חבילה עוגיות חמאה
גנאש
-
250 גרם שוקולד לבן
-
100 גרם שמנת מתוקה 38%
-
2 כפות דבש
אופן הכנה
- מכינים את הקרם: ממיסים שוקולד לבן ו1/4 כוס שמנת במיקרוגל בפולסים של 30 שניות ומערבבים היטב.
- מערבבים סוכר וגבינה יחד. מוסיפים לגבינה את השוקולד המומס, ומערבבים היטב.
- מקציפים שמנת מתוקה לקצפת רכה, ומקפלים לתערובת הגבינה. מעבירים לשקית זיפר סליידר סנו סושי.
- בשקית זיפר סליידר סנו סושי נוספת מניחים את עוגיות החמאה ושוברים אותן לפרורים
- בתחתית כוס הגשה מניחים פרורים ומזלפים מעל מילוי גבינה.
- מכינים את הגנאש: מניחים בקערה את כל המרכיבים וממיסים בפולסים במיקרוגל עד שנמס. מערבבים לקרם חלק.
- מוזגים מעט גנאש מעל קרם הגבינה. ומקררים.
- מקשטים בקישוטי שוקולד או פירות טריים ומגישים.
אופן הכנה
- מכינים את הקרם: ממיסים שוקולד לבן ו1/4 כוס שמנת במיקרוגל בפולסים של 30 שניות ומערבבים היטב.
- מערבבים סוכר וגבינה יחד. מוסיפים לגבינה את השוקולד המומס, ומערבבים היטב.
- מקציפים שמנת מתוקה לקצפת רכה, ומקפלים לתערובת הגבינה. מעבירים לשקית זיפר סליידר סנו סושי.
- בשקית זיפר סליידר סנו סושי נוספת מניחים את עוגיות החמאה ושוברים אותן לפרורים
- בתחתית כוס הגשה מניחים פרורים ומזלפים מעל מילוי גבינה.
- מכינים את הגנאש: מניחים בקערה את כל המרכיבים וממיסים בפולסים במיקרוגל עד שנמס. מערבבים לקרם חלק.
- מוזגים מעט גנאש מעל קרם הגבינה. ומקררים.
- מקשטים בקישוטי שוקולד או פירות טריים ומגישים.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן