קינוח כוסות טבעוני מהפנט ושוקולדי
- מערכת Foody
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 550.5 קק״ל 4954.2 קק״לפחמימות 64.9 גרם 584.5 גרםשומן 28.0 גרם 252.2 גרםנתרן 32.3 מ״ג 290.5 מ״גחלבון 9.2 גרם 82.8 גרםסיבים תזונתיים 7.8 גרם 70.1 גרםשומן רווי 14.0 גרם 125.6 גרםכולסטרול 2.7 מ״ג 24.0 מ״גסידן 75.5 מ״ג 679.8 מ״גברזל 5.9 מ״ג 53.5 מ״גאשלגן 609.2 מ״ג 5482.6 מ״גאבץ 2.5 מ״ג 22.9 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 10 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות551
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 550.5 קק״ל 4954.2 קק״לפחמימות 64.9 גרם 584.5 גרםשומן 28.0 גרם 252.2 גרםנתרן 32.3 מ״ג 290.5 מ״גחלבון 9.2 גרם 82.8 גרםסיבים תזונתיים 7.8 גרם 70.1 גרםשומן רווי 14.0 גרם 125.6 גרםכולסטרול 2.7 מ״ג 24.0 מ״גסידן 75.5 מ״ג 679.8 מ״גברזל 5.9 מ״ג 53.5 מ״גאשלגן 609.2 מ״ג 5482.6 מ״גאבץ 2.5 מ״ג 22.9 מ״גסגור
קינוח בכוסות אישות הוא טרנד שהולך וגובר. כוס אישית מייד מייצרת אלגנטיות ותחושה של פינוק שהוא רק לעצמכם, בלי לחלוק, ואם מדובר בשילוב האולטימטיבי של תותים ושוקולד אז העונג הוא כפול.
מרכיבים 6 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 551 | כמות מנות 9 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
750 גרם שוקולד מריר
-
720מ"ל או 3 כוסות משקה שקדים אלפרו
-
120גרם או 1 1/2 שקיות אינסטנט פודינג בטעם ונילאו אינסטנט פודינג בטעם שוקולד
-
36 תותים בינונייםחתוכים לקוביות או אוכמניות או פטל, לפי העונה
-
1 כוס שקדים פרוסים
קישוט
-
או אוכמניות או פטל
אופן הכנה
- ראשית, ממיסים את השוקולד עם משקה השקדים בפולסים במיקרוגל או על באן מרי.
- שנית, מערבבים לתערובת אחידה וחלקה.
- מניילנים ומעבירים למקרר למשך 30 דקות, עד שהשוקולד מתחיל להתייצב.
- מוסיפים לקערה את האינסטנט פודינג ומקציפים את תערובת השוקולד לקרם סמיך.
- מרכיבים את הקינוח: שמים בתחתית כוס אישית 2 כפות מהקרם.
- מפזרים מעל שכבה יפה של קוביות תותים או פטל או אוכמניות.
- מוסיפים עוד 2 כפות מהקרם ומפזרים מעליו שקדים קלויים.
- ממשיכים עם יתר הקרם, הפירות והשקדים.
- מקשטים כל כוס בחצי תות או מעט אוכמניות או פטל ומגישים.
*** בעמוד זה מופיע מתכון ללא גלוטן. חברת מדיפוד אינה אחראית על המוצרים בהם יעשה שימוש במסגרת הכנת המתכון ואם יכלול גלוטן. על המשתמש לבדוק היטב את רשימת המרכיבים במוצרים אותם הוא רוכש על מנת שלא יכללו חומרים המכילים גלוטן.
אופן הכנה
- ראשית, ממיסים את השוקולד עם משקה השקדים בפולסים במיקרוגל או על באן מרי.
- שנית, מערבבים לתערובת אחידה וחלקה.
- מניילנים ומעבירים למקרר למשך 30 דקות, עד שהשוקולד מתחיל להתייצב.
- מוסיפים לקערה את האינסטנט פודינג ומקציפים את תערובת השוקולד לקרם סמיך.
- מרכיבים את הקינוח: שמים בתחתית כוס אישית 2 כפות מהקרם.
- מפזרים מעל שכבה יפה של קוביות תותים או פטל או אוכמניות.
- מוסיפים עוד 2 כפות מהקרם ומפזרים מעליו שקדים קלויים.
- ממשיכים עם יתר הקרם, הפירות והשקדים.
- מקשטים כל כוס בחצי תות או מעט אוכמניות או פטל ומגישים.
*** בעמוד זה מופיע מתכון ללא גלוטן. חברת מדיפוד אינה אחראית על המוצרים בהם יעשה שימוש במסגרת הכנת המתכון ואם יכלול גלוטן. על המשתמש לבדוק היטב את רשימת המרכיבים במוצרים אותם הוא רוכש על מנת שלא יכללו חומרים המכילים גלוטן.
הכנתם את המתכון?
תגובות (3)
אפשר גם עם חלב סויה או חלב רגיל
אפשר בהחלט!
היי! נראה מעולה!!!!