קינוח מושלם ב-10 דקות: בננות קפואות מצופות שוקולד
האורחים הפתיעו ואין לכם קינוח? הנה רעיון לקינוח מהיר, טעים וקל להכנה עם מצרכים שיש לכל אחד במזווה - בננות קפואות, מצופות בשוקולד ומקושטות בשברי אגוזים או תוספת אחרת שאוהבים
האורחים הפתיעו ואין לכם קינוח? הנה רעיון לקינוח מהיר, טעים וקל להכנה עם מצרכים שיש לכל אחד במזווה - בננות קפואות, מצופות בשוקולד ומקושטות בשברי אגוזים או תוספת אחרת שאוהבים
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 573.3 קק״ל 1146.5 קק״לפחמימות 55.2 גרם 110.4 גרםשומן 36.0 גרם 72.0 גרםנתרן 7.0 מ״ג 14.0 מ״גחלבון 5.8 גרם 11.6 גרםסיבים תזונתיים 6.6 גרם 13.2 גרםשומן רווי 22.6 גרם 45.3 גרםכולסטרול 1.0 מ״ג 2.0 מ״גסידן 39.1 מ״ג 78.1 מ״גברזל 3.8 מ״ג 7.5 מ״גאשלגן 670.0 מ״ג 1340.0 מ״גאבץ 1.5 מ״ג 2.9 מ״גסגור
-
מרכיבים4
-
הכנה 10 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות573
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 573.3 קק״ל 1146.5 קק״לפחמימות 55.2 גרם 110.4 גרםשומן 36.0 גרם 72.0 גרםנתרן 7.0 מ״ג 14.0 מ״גחלבון 5.8 גרם 11.6 גרםסיבים תזונתיים 6.6 גרם 13.2 גרםשומן רווי 22.6 גרם 45.3 גרםכולסטרול 1.0 מ״ג 2.0 מ״גסידן 39.1 מ״ג 78.1 מ״גברזל 3.8 מ״ג 7.5 מ״גאשלגן 670.0 מ״ג 1340.0 מ״גאבץ 1.5 מ״ג 2.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 4 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 573 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
בננות מצופות שוקולד
-
2 בננות בינוניות
-
1/2 מיכל שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
1 חבילה שוקולד מריר100 גרם, אפשר גם שוקולד חלב
קישוט
-
1 חופן גרנולה מוכנהאו שברי אגוזים, או קורנפלס מפורר או ברס (שברי אגוזים ושקדים מסוכרים)
אופן הכנה
- חותכים את הבננות ל-4 לאורכן. נועצים בכל בננה קיסם ומעמידים את חתיכות הבננה על צלחת (כשהחלק עם הקיסם כלפי מעלה). מכניסים למקפיא לרבע שעה.
- מחממים את השמנת המתוקה. מעבירים את השוקולד לקערה. כשהשמנת על סף רתיחה, מוזגים אותה על השוקולד, ממתינים חצי דקה ומערבבים היטב לרוטב חלק ואחיד (אפשר גם לחמם את השוקולד והשמנת במיקרו בפולסים של 20 שניות ולערבב היטב בין לבין).
- מכינים קערה עם הקישוטים (שברי האגוזים וכו’) .
- מוציאים את הבננות מהמקפיא, טובלים בגנאש השוקולד (מחזיקים בקיסם) ומיד טובלים בקערה עם שברי האגוזים כך שהבננות עם השוקולד יצופו בקישוטים שבחרתם.
- מעבירים לצלחת הגשה וזוללים.
אופן הכנה
- חותכים את הבננות ל-4 לאורכן. נועצים בכל בננה קיסם ומעמידים את חתיכות הבננה על צלחת (כשהחלק עם הקיסם כלפי מעלה). מכניסים למקפיא לרבע שעה.
- מחממים את השמנת המתוקה. מעבירים את השוקולד לקערה. כשהשמנת על סף רתיחה, מוזגים אותה על השוקולד, ממתינים חצי דקה ומערבבים היטב לרוטב חלק ואחיד (אפשר גם לחמם את השוקולד והשמנת במיקרו בפולסים של 20 שניות ולערבב היטב בין לבין).
- מכינים קערה עם הקישוטים (שברי האגוזים וכו’) .
- מוציאים את הבננות מהמקפיא, טובלים בגנאש השוקולד (מחזיקים בקיסם) ומיד טובלים בקערה עם שברי האגוזים כך שהבננות עם השוקולד יצופו בקישוטים שבחרתם.
- מעבירים לצלחת הגשה וזוללים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן