קינוח מושלם ב-10 דקות: בננות קפואות מצופות שוקולד

האורחים הפתיעו ואין לכם קינוח? הנה רעיון לקינוח מהיר, טעים וקל להכנה עם מצרכים שיש לכל אחד במזווה - בננות קפואות, מצופות בשוקולד ומקושטות בשברי אגוזים או תוספת אחרת שאוהבים
האורחים הפתיעו ואין לכם קינוח? הנה רעיון לקינוח מהיר, טעים וקל להכנה עם מצרכים שיש לכל אחד במזווה - בננות קפואות, מצופות בשוקולד ומקושטות בשברי אגוזים או תוספת אחרת שאוהבים
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    573
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 573.3 קק״ל 1146.5 קק״ל
    פחמימות 55.2 גרם 110.4 גרם
    שומן 36.0 גרם 72.0 גרם
    נתרן 7.0 מ״ג 14.0 מ״ג
    חלבון 5.8 גרם 11.6 גרם
    סיבים תזונתיים 6.6 גרם 13.2 גרם
    שומן רווי 22.6 גרם 45.3 גרם
    כולסטרול 1.0 מ״ג 2.0 מ״ג
    סידן 39.1 מ״ג 78.1 מ״ג
    ברזל 3.8 מ״ג 7.5 מ״ג
    אשלגן 670.0 מ״ג 1340.0 מ״ג
    אבץ 1.5 מ״ג 2.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    573
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 573.3 קק״ל 1146.5 קק״ל
    פחמימות 55.2 גרם 110.4 גרם
    שומן 36.0 גרם 72.0 גרם
    נתרן 7.0 מ״ג 14.0 מ״ג
    חלבון 5.8 גרם 11.6 גרם
    סיבים תזונתיים 6.6 גרם 13.2 גרם
    שומן רווי 22.6 גרם 45.3 גרם
    כולסטרול 1.0 מ״ג 2.0 מ״ג
    סידן 39.1 מ״ג 78.1 מ״ג
    ברזל 3.8 מ״ג 7.5 מ״ג
    אשלגן 670.0 מ״ג 1340.0 מ״ג
    אבץ 1.5 מ״ג 2.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים אישיים
מערכת Foody
X

6 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בננות מצופות שוקולד

קישוט

  • או שברי אגוזים, או קורנפלס מפורר או ברס (שברי אגוזים ושקדים מסוכרים)

אופן הכנה

  1. חותכים את הבננות ל-4 לאורכן. נועצים בכל בננה קיסם ומעמידים את חתיכות הבננה על צלחת (כשהחלק עם הקיסם כלפי מעלה). מכניסים למקפיא לרבע שעה.
  2. מחממים את השמנת המתוקה. מעבירים את השוקולד לקערה. כשהשמנת על סף רתיחה, מוזגים אותה על השוקולד, ממתינים חצי דקה ומערבבים היטב לרוטב חלק ואחיד (אפשר גם לחמם את השוקולד והשמנת במיקרו בפולסים של 20 שניות ולערבב היטב בין לבין).
  3. מכינים קערה עם הקישוטים (שברי האגוזים וכו’) .
  4. מוציאים את הבננות מהמקפיא, טובלים בגנאש השוקולד (מחזיקים בקיסם) ומיד טובלים בקערה עם שברי האגוזים כך שהבננות עם השוקולד יצופו בקישוטים שבחרתם.

    טובלים בגנאש השוקולד ומיד טובלים בקערה עם שברי האגוזים
    טובלים בגנאש השוקולד ומיד טובלים בקערה עם שברי האגוזים

  5. מעבירים לצלחת הגשה וזוללים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קינוח מושלם ב-10 דקות: בננות קפואות מצופות שוקולד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    רונית גילרמן

    הכנתי אתמול לאורחים שהפתיעו .. אמרו טעים מאוד

      Avatar
      מערכת Foody

      איזה כיף!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות