רקע יטבתה

קנולי במילוי קרם וניל ופיסטוקים קצוצים

איטליה אצלכם במטבח! קבלו מתכון מושלם להכנת קנולי ממולאים בקרם שמנת ווניל קלאסי ומצופה בפיסטוקים קצוצים - קינוח יפהפה ומרשים במיוחד!
איטליה אצלכם במטבח! קבלו מתכון מושלם להכנת קנולי ממולאים בקרם שמנת ווניל קלאסי ומצופה בפיסטוקים קצוצים - קינוח יפהפה ומרשים במיוחד!
  • עדי מרום
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-40 דק׳
  • קלוריות
    203
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 203.3 קק״ל 4065.4 קק״ל
    פחמימות 14.1 גרם 282.4 גרם
    שומן 12.2 גרם 243.2 גרם
    נתרן 44.4 מ״ג 887.3 מ״ג
    חלבון 2.4 גרם 47.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 20.5 גרם
    שומן רווי 6.8 גרם 135.7 גרם
    כולסטרול 13.1 מ״ג 262.2 מ״ג
    סידן 11.3 מ״ג 226.1 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 9.7 מ״ג
    אשלגן 82.0 מ״ג 1639.7 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 6.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 25 דק׳
    כולל שעה ו-40 דק׳
  • קלוריות
    203
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 203.3 קק״ל 4065.4 קק״ל
    פחמימות 14.1 גרם 282.4 גרם
    שומן 12.2 גרם 243.2 גרם
    נתרן 44.4 מ״ג 887.3 מ״ג
    חלבון 2.4 גרם 47.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 20.5 גרם
    שומן רווי 6.8 גרם 135.7 גרם
    כולסטרול 13.1 מ״ג 262.2 מ״ג
    סידן 11.3 מ״ג 226.1 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 9.7 מ״ג
    אשלגן 82.0 מ״ג 1639.7 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 6.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

מילוי

קישוט


אופן הכנה

  1. מכינים את הקנולי: שמים בקערת המיקסר עם וו לישה את הקמח, הקקאו, הסוכר, את הסודה לשתייה, החמאה, היין הלבן, חלמון הביצה ומלח.
  2. מפעילים על מהירות בינונית מספר דקות עד שמתקבל בצק חלק ונעים, מכסים ונותנים לבצק לנוח כחצי שעה.
  3. לאחר המנוחה מרדדים את הבצק בעזרת מערוך לעובי מאוד מאוד דק ככל הניתן, קורצים עיגולים בקוטר 10 ומניחים על קונוסים מנירוסטה המיועדים לקנולי (ניתן לקנות בכל חנות אפייה).
  4. מחממים שמן עמוק בסיר רחב לטמפרטורה של 165 מעלות ומטגנים את הקנולי כ-2 דקות מכל צד עד הזהבה, מוציאים לצלחת מרופדת בנייר אפייה ושולפים בקלות את הקונוסים. מצננים.
  5. מכינים את המילוי: מניחים בקערת המיקסר/במיקסר יד את השמנת ואבקת הסוכר ומפעילים על מהירות בינונית עד קבלת קרם רך, מוספים את פודינג הווניל ומפעילים כחצי דקה.
  6. שמים את הפיסטוקים הקצוצים בקערה.
  7. ממלאים בעזרת שקית זילוף את הקנולי בקרם, טובלים בקערה עם הפיסטוקים את הפתחים של הקרם ומניחים בצלחת הגשה.
קנולי במילוי קרם ופיסטוקים
קנולי במילוי קרם ופיסטוקים. צילום: עדי מרום
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות