קינוח מרשים וחגיגי: עוגת מוס שוקולד וקוקוס
אם אתם מארחים או רוצים להביא מתנה מרשימה למארחים זה בדיוק מה שחיפשתם: מתכון מנצח לעוגה נהדרת וכשרה לפסח ממוס שוקולד עשיר על בסיס קוקוס
אם אתם מארחים או רוצים להביא מתנה מרשימה למארחים זה בדיוק מה שחיפשתם: מתכון מנצח לעוגה נהדרת וכשרה לפסח ממוס שוקולד עשיר על בסיס קוקוס
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 554.7 קק״ל 5547.1 קק״לפחמימות 42.8 גרם 427.7 גרםשומן 39.8 גרם 398.2 גרםנתרן 15.5 מ״ג 155.1 מ״גחלבון 5.7 גרם 57.1 גרםסיבים תזונתיים 4.9 גרם 48.6 גרםשומן רווי 27.3 גרם 273.3 גרםכולסטרול 124.1 מ״ג 1240.9 מ״גסידן 33.8 מ״ג 337.8 מ״גברזל 2.4 מ״ג 23.7 מ״גאשלגן 246.1 מ״ג 2461.1 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 12.5 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות555
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 554.7 קק״ל 5547.1 קק״לפחמימות 42.8 גרם 427.7 גרםשומן 39.8 גרם 398.2 גרםנתרן 15.5 מ״ג 155.1 מ״גחלבון 5.7 גרם 57.1 גרםסיבים תזונתיים 4.9 גרם 48.6 גרםשומן רווי 27.3 גרם 273.3 גרםכולסטרול 124.1 מ״ג 1240.9 מ״גסידן 33.8 מ״ג 337.8 מ״גברזל 2.4 מ״ג 23.7 מ״גאשלגן 246.1 מ״ג 2461.1 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 12.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 555 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
בסיס
-
6 חלבונים L
-
1 כוס סוכר לבן
-
2 שקיות סוכר וניל
-
200 גרם קוקוס טחון
מוס שוקולד
-
200 גרם שוקולד מריר
-
6 כפיות מים
-
6 חלמונים L
-
500 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
4 כפות סוכר לבן
אופן הכנה
- מכינים את הבסיס: מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומשמנים את התבנית.
- מקציפים את החלבונים בקערת המיקסר עם הסוכר וסוכר הווניל לקצף יציב.
- מוסיפים את הקוקוס לקצף וממשיכים להקציף עוד קצת עד איחוד.
- מוזגים את הקצף לתבנית מכניסים לתנור ואופים עד שמזהיב מלמעלה. מוציאים ומצננים לחלוטין.
- מכינים את מוס השוקולד: ממיסים את השוקולד המריר עם המים ומקררים (בבן מארי או במיקרו בפולסים).
- מוסיפים את החלמונים ומערבבים היטב.
- מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה עם הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה.
- מערבבים את תערובת השוקולד עם הקצפת (לקבלת מוס).
- מוזגים את מוס השוקולד מעל התחתית האפויה. מכסים בניילון נצמד או נייר כסף ומקפיאים.
- מגישים את העוגה קפואה.
אופן הכנה
- מכינים את הבסיס: מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומשמנים את התבנית.
- מקציפים את החלבונים בקערת המיקסר עם הסוכר וסוכר הווניל לקצף יציב.
- מוסיפים את הקוקוס לקצף וממשיכים להקציף עוד קצת עד איחוד.
- מוזגים את הקצף לתבנית מכניסים לתנור ואופים עד שמזהיב מלמעלה. מוציאים ומצננים לחלוטין.
- מכינים את מוס השוקולד: ממיסים את השוקולד המריר עם המים ומקררים (בבן מארי או במיקרו בפולסים).
- מוסיפים את החלמונים ומערבבים היטב.
- מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה עם הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה.
- מערבבים את תערובת השוקולד עם הקצפת (לקבלת מוס).
- מוזגים את מוס השוקולד מעל התחתית האפויה. מכסים בניילון נצמד או נייר כסף ומקפיאים.
- מגישים את העוגה קפואה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן