כזה עוד לא היה! קניידלך צבעוניים רכים ומשגעים

רעיון פשוט אבל מיוחד לשדרוג המרק המסורתי: כדורי קניידלך צבעוניים שמכינים בקלות ויוצאים יפים, אוורירים, רכים ויוסיפו עוד קצת צבע לארוחת החג שלכם
רעיון פשוט אבל מיוחד לשדרוג המרק המסורתי: כדורי קניידלך צבעוניים שמכינים בקלות ויוצאים יפים, אוורירים, רכים ויוסיפו עוד קצת צבע לארוחת החג שלכם
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    14
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 13.7 קק״ל 273.2 קק״ל
    פחמימות 0.1 גרם 1.2 גרם
    שומן 1.2 גרם 23.2 גרם
    נתרן 114.3 מ״ג 2286.1 מ״ג
    חלבון 0.8 גרם 15.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 0.3 גרם 5.0 גרם
    כולסטרול 25.3 מ״ג 506.4 מ״ג
    סידן 3.0 מ״ג 60.1 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 1.5 מ״ג
    אשלגן 7.6 מ״ג 151.3 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-15 דק׳
  • קלוריות
    14
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 13.7 קק״ל 273.2 קק״ל
    פחמימות 0.1 גרם 1.2 גרם
    שומן 1.2 גרם 23.2 גרם
    נתרן 114.3 מ״ג 2286.1 מ״ג
    חלבון 0.8 גרם 15.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 0.3 גרם 5.0 גרם
    כולסטרול 25.3 מ״ג 506.4 מ״ג
    סידן 3.0 מ״ג 60.1 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 1.5 מ״ג
    אשלגן 7.6 מ״ג 151.3 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 1.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קטניות וחיטה
שי-לי ליפא
X

2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מערבבים מים רותחים, שמן זית, קמח מצה ומלח בקערה. מצננים כ-10 דקות.
  2. מוסיפים ביצים וממרח פסטו או ממרח עגבניות מיובשות ומערבבים לעיסה חלקה. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה להתייצבות.
  3. מביאים לרתיחה מים בסיר. מוציאים את התערובת מהמקרר ובעזרת ידיים מעט רטובות יוצרים כדורים בקוטר 3.5 ס”מ.
  4. מבשלים 7 קניידלעך כ-5 דקות, עד שצפים ומבושלים היטב. מוציאים בכף מחוררת. חוזרים על הפעולה עם שאר התערובת (בכל פעם מבשלים כ-7 קניידלעך).
  5. שומרים בכלי אטום במקרר עד יומיים. לפני ההגשה מחממים במיקרוגל או בתוך המרק.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כזה עוד לא היה! קניידלך צבעוניים רכים ומשגעים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות