כזה עוד לא היה! קניידלך צבעוניים רכים ומשגעים
רעיון פשוט אבל מיוחד לשדרוג המרק המסורתי: כדורי קניידלך צבעוניים שמכינים בקלות ויוצאים יפים, אוורירים, רכים ויוסיפו עוד קצת צבע לארוחת החג שלכם
רעיון פשוט אבל מיוחד לשדרוג המרק המסורתי: כדורי קניידלך צבעוניים שמכינים בקלות ויוצאים יפים, אוורירים, רכים ויוסיפו עוד קצת צבע לארוחת החג שלכם
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 13.7 קק״ל 273.2 קק״לפחמימות 0.1 גרם 1.2 גרםשומן 1.2 גרם 23.2 גרםנתרן 114.3 מ״ג 2286.1 מ״גחלבון 0.8 גרם 15.6 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 0.3 גרם 5.0 גרםכולסטרול 25.3 מ״ג 506.4 מ״גסידן 3.0 מ״ג 60.1 מ״גברזל 0.1 מ״ג 1.5 מ״גאשלגן 7.6 מ״ג 151.3 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 1.2 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה ו-15 דק׳
-
קלוריות14
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 13.7 קק״ל 273.2 קק״לפחמימות 0.1 גרם 1.2 גרםשומן 1.2 גרם 23.2 גרםנתרן 114.3 מ״ג 2286.1 מ״גחלבון 0.8 גרם 15.6 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 0.3 גרם 5.0 גרםכולסטרול 25.3 מ״ג 506.4 מ״גסידן 3.0 מ״ג 60.1 מ״גברזל 0.1 מ״ג 1.5 מ״גאשלגן 7.6 מ״ג 151.3 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 1.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה ו-15 דק׳ | קלוריות 14 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מערבבים מים רותחים, שמן זית, קמח מצה ומלח בקערה. מצננים כ-10 דקות.
- מוסיפים ביצים וממרח פסטו או ממרח עגבניות מיובשות ומערבבים לעיסה חלקה. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה להתייצבות.
- מביאים לרתיחה מים בסיר. מוציאים את התערובת מהמקרר ובעזרת ידיים מעט רטובות יוצרים כדורים בקוטר 3.5 ס”מ.
- מבשלים 7 קניידלעך כ-5 דקות, עד שצפים ומבושלים היטב. מוציאים בכף מחוררת. חוזרים על הפעולה עם שאר התערובת (בכל פעם מבשלים כ-7 קניידלעך).
- שומרים בכלי אטום במקרר עד יומיים. לפני ההגשה מחממים במיקרוגל או בתוך המרק.
אופן הכנה
- מערבבים מים רותחים, שמן זית, קמח מצה ומלח בקערה. מצננים כ-10 דקות.
- מוסיפים ביצים וממרח פסטו או ממרח עגבניות מיובשות ומערבבים לעיסה חלקה. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה להתייצבות.
- מביאים לרתיחה מים בסיר. מוציאים את התערובת מהמקרר ובעזרת ידיים מעט רטובות יוצרים כדורים בקוטר 3.5 ס”מ.
- מבשלים 7 קניידלעך כ-5 דקות, עד שצפים ומבושלים היטב. מוציאים בכף מחוררת. חוזרים על הפעולה עם שאר התערובת (בכל פעם מבשלים כ-7 קניידלעך).
- שומרים בכלי אטום במקרר עד יומיים. לפני ההגשה מחממים במיקרוגל או בתוך המרק.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן