קסדייה כשרה לפסח עם פסטו וגבינות
נמאס לכם ממצה עם שוקולד? אז למה שלא תכינו קסדייה מטורטיות כשרות לפסח עם ממרח פסטו וגבינות נמסות? ארוחת ערב מושלמת לחול המועד!
נמאס לכם ממצה עם שוקולד? אז למה שלא תכינו קסדייה מטורטיות כשרות לפסח עם ממרח פסטו וגבינות נמסות? ארוחת ערב מושלמת לחול המועד!
- מלי זיידמן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 107.8 קק״ל 1293.0 קק״לפחמימות 1.1 גרם 13.0 גרםשומן 7.1 גרם 84.9 גרםנתרן 466.2 מ״ג 5595.0 מ״גחלבון 9.9 גרם 119.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.1 גרםשומן רווי 3.6 גרם 43.0 גרםכולסטרול 110.8 מ״ג 1329.6 מ״גסידן 111.0 מ״ג 1332.2 מ״גברזל 0.3 מ״ג 4.2 מ״גאשלגן 67.0 מ״ג 804.5 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 8.0 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 35 דק׳כולל שעה ו-5 דק׳
-
קלוריות108
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 107.8 קק״ל 1293.0 קק״לפחמימות 1.1 גרם 13.0 גרםשומן 7.1 גרם 84.9 גרםנתרן 466.2 מ״ג 5595.0 מ״גחלבון 9.9 גרם 119.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.1 גרםשומן רווי 3.6 גרם 43.0 גרםכולסטרול 110.8 מ״ג 1329.6 מ״גסידן 111.0 מ״ג 1332.2 מ״גברזל 0.3 מ״ג 4.2 מ״גאשלגן 67.0 מ״ג 804.5 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 8.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 35 דק׳ | זמן כולל שעה ו-5 דק׳ | קלוריות 108 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
טורטיות
-
4 ביצים L
-
8 כפות גדושות קמח תפוחי אדמה
-
2 כוסות מים
-
קורט מלח דק
ממרח פסטו
-
1 מיכל מזולה בטעם חמאה
-
1 חופן בזיליקום
-
1 שן שוםחצויה ל-4 חלקים
-
1/4 כפית מלח דק
גבינות
-
200 גרם גבינת מוצרלהמגורדת או גבינה צהובה אחרת
-
200 גרם גבינה בולגריתקשה מגורדת
טיגון
אופן הכנה
- מכינים את הטורטיות: מערבבים את כל חומרי הטורטייה. משמנים מחבת בקוטר 22 ס”מ במעט שמן, ומעבירים כף מצקת מהבלילה למחבת.
- מזיזים את המחבת מצד לצד, כך שכל המחבת תצופה בבלילה, מטגנים כ-20 שניות, הופכים ומטגנים עוד 20 שניות.
- כך מכינים 12 טורטיות. מניחים בערימה על צלחת ומכסים במגבת מטבח נקייה.
- מכינים את הממרח: ממיסים את המזולה במיקרו למשך 30 שניות עד להפיכתה לנוזלית.
- מעבירים לכוס המוט בלנדר את המזולה, שן השום החצויה ל-4 והמלח ומרסקים למחית בצבע ירקרק.
- מכינים את הקסדייה: לוקחים טורטייה, מורחים עליה את ממרח הפסטו, מפזרים על חצייה גבינה צהובה ובולגרית וסוגרים בעזרת החצי השני.
- מעבירים למחבת משומנת קלות ומטגנים כשתי דקות מכל צד, עד שהגבינה נמסה.
אופן הכנה
- מכינים את הטורטיות: מערבבים את כל חומרי הטורטייה. משמנים מחבת בקוטר 22 ס”מ במעט שמן, ומעבירים כף מצקת מהבלילה למחבת.
- מזיזים את המחבת מצד לצד, כך שכל המחבת תצופה בבלילה, מטגנים כ-20 שניות, הופכים ומטגנים עוד 20 שניות.
- כך מכינים 12 טורטיות. מניחים בערימה על צלחת ומכסים במגבת מטבח נקייה.
- מכינים את הממרח: ממיסים את המזולה במיקרו למשך 30 שניות עד להפיכתה לנוזלית.
- מעבירים לכוס המוט בלנדר את המזולה, שן השום החצויה ל-4 והמלח ומרסקים למחית בצבע ירקרק.
- מכינים את הקסדייה: לוקחים טורטייה, מורחים עליה את ממרח הפסטו, מפזרים על חצייה גבינה צהובה ובולגרית וסוגרים בעזרת החצי השני.
- מעבירים למחבת משומנת קלות ומטגנים כשתי דקות מכל צד, עד שהגבינה נמסה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן