קציצות דגים במיץ גזר
הילה אלפרט ומאיר אדוני מכינים קציצות שעדיין לא אכלתם: קציצות דגים במיץ גזר. קציצות מוסר ים עדינות ברוטב פיקנטי של מיץ גזר וג׳ינג׳ר
הילה אלפרט ומאיר אדוני מכינים קציצות שעדיין לא אכלתם: קציצות דגים במיץ גזר. קציצות מוסר ים עדינות ברוטב פיקנטי של מיץ גזר וג׳ינג׳ר
- מאיר אדוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 475.8 קק״ל 1903.3 קק״לפחמימות 32.1 גרם 128.5 גרםשומן 26.6 גרם 106.4 גרםנתרן 1037.4 מ״ג 4149.5 מ״גחלבון 30.3 גרם 121.3 גרםסיבים תזונתיים 3.0 גרם 11.9 גרםשומן רווי 4.4 גרם 17.8 גרםכולסטרול 135.1 מ״ג 540.4 מ״גסידן 142.2 מ״ג 568.7 מ״גברזל 3.1 מ״ג 12.5 מ״גאשלגן 951.3 מ״ג 3805.3 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 4.1 מ״גסגור
-
מרכיבים21
-
הכנה 40 דק׳כולל שעה
-
קלוריות476
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 475.8 קק״ל 1903.3 קק״לפחמימות 32.1 גרם 128.5 גרםשומן 26.6 גרם 106.4 גרםנתרן 1037.4 מ״ג 4149.5 מ״גחלבון 30.3 גרם 121.3 גרםסיבים תזונתיים 3.0 גרם 11.9 גרםשומן רווי 4.4 גרם 17.8 גרםכולסטרול 135.1 מ״ג 540.4 מ״גסידן 142.2 מ״ג 568.7 מ״גברזל 3.1 מ״ג 12.5 מ״גאשלגן 951.3 מ״ג 3805.3 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 4.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 21 | זמן הכנה 40 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 476 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
קציצות דגים
-
500 גרם דגי מוסר יםפילטים קצוצים של דג ים לבן טרי מאוד
-
2 בצלים בינונייםקצוצים דק
-
1/3 כוס פטרוזיליהקצוצה דק
-
1/3 כוס נענעקצוצה דק
-
1 ביצה L
-
2 כפות פירורי לחם
-
1/2 כפית פלפל לבן טחון
-
1/2 כפית מלח דק
-
1 כפית קליפת לימון
-
1 פלפלון שיפקה חריף בינונינקי מזרעים קצוץ דק
רוטב
-
1/2 ליטר מיץ גזר
-
2 שיני שוםכתושות
-
1/2 פלפלון שיפקה חריף בינונינקי מזרעים וקצוץ דק מאוד
-
1 1/2 כפות רכז תמרהינדי
-
1 ס"מ שורש ג’ינג’רקלוף ומגורר
-
1 כפית דבש
-
1 כפית שטוחה מלח דק
טיגון
-
1/3 כוס שמן זית
אופן הכנה
- מכינים קציצות: מעבירים את בשר הדג הקצוץ לקערת לישה, מוסיפים בצל, פטרוזיליה, נענע, ביצה, פירורי לחם פלפל לבן, פלפל חריף, מלח וגרידת לימון.
- מערבבים בעדינות בידיים עד לקבלת תערובת אחידה.
- יוצרים 24 קציצות קטנות. משטחים קלות, מניחים על צלחת בשכבה אחת, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר, עד לטיגון.
- מחממים במחבת שמן זית בגובה של כ-1 ס”מ ומטגנים את הקציצות שישחימו מכל צד.
- מכינים רוטב: במחבת נקייה מחממים את כל חומרי הרוטב, מביאים לרתיחה עדינה, טועמים ומתקנים תיבול.
- מניחים בעדינות את קציצות הדג ומבשלים על אש קטנה משך כעשר דקות. מפזרים מעל עלי ארגולה או ראשד, בצל ירוק וגרעיני רימון.
אופן הכנה
- מכינים קציצות: מעבירים את בשר הדג הקצוץ לקערת לישה, מוסיפים בצל, פטרוזיליה, נענע, ביצה, פירורי לחם פלפל לבן, פלפל חריף, מלח וגרידת לימון.
- מערבבים בעדינות בידיים עד לקבלת תערובת אחידה.
- יוצרים 24 קציצות קטנות. משטחים קלות, מניחים על צלחת בשכבה אחת, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר, עד לטיגון.
- מחממים במחבת שמן זית בגובה של כ-1 ס”מ ומטגנים את הקציצות שישחימו מכל צד.
- מכינים רוטב: במחבת נקייה מחממים את כל חומרי הרוטב, מביאים לרתיחה עדינה, טועמים ומתקנים תיבול.
- מניחים בעדינות את קציצות הדג ומבשלים על אש קטנה משך כעשר דקות. מפזרים מעל עלי ארגולה או ראשד, בצל ירוק וגרעיני רימון.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן