-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 657.3 קק״ל 2629.1 קק״לפחמימות 55.6 גרם 222.3 גרםשומן 27.3 גרם 109.2 גרםנתרן 1220.0 מ״ג 4880.1 מ״גחלבון 41.8 גרם 167.3 גרםסיבים תזונתיים 2.8 גרם 11.2 גרםשומן רווי 7.0 גרם 28.2 גרםכולסטרול 229.0 מ״ג 915.9 מ״גסידן 50.8 מ״ג 203.0 מ״גברזל 4.5 מ״ג 17.9 מ״גאשלגן 441.2 מ״ג 1764.8 מ״גאבץ 7.9 מ״ג 31.8 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 20 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות657
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 657.3 קק״ל 2629.1 קק״לפחמימות 55.6 גרם 222.3 גרםשומן 27.3 גרם 109.2 גרםנתרן 1220.0 מ״ג 4880.1 מ״גחלבון 41.8 גרם 167.3 גרםסיבים תזונתיים 2.8 גרם 11.2 גרםשומן רווי 7.0 גרם 28.2 גרםכולסטרול 229.0 מ״ג 915.9 מ״גסידן 50.8 מ״ג 203.0 מ״גברזל 4.5 מ״ג 17.9 מ״גאשלגן 441.2 מ״ג 1764.8 מ״גאבץ 7.9 מ״ג 31.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 657 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
פסטה ורוטב
-
2צנצנות או 700 גרם רוטב עגבניות מוכן
-
1/2חבילה או 250 גרם פסטה קונכיות גדולות (קונצ'גליוני)
קציצות
-
450 גרם בשר בקר טחון
-
1 חופן פטרוזיליהקצוצה
-
2 ביצים M
-
1 כוס פירורי לחם
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פפריקה מתוקה
-
1/2 כפית כמון טחון
-
1/2 כפית אבקת שום
אופן הכנה
- מחממים תנור ל180 מעלות.
- מבשלים פסטה על כיריים לפי הוראות ההכנה.
- בקערה לשים בעזרת כף היד את מרכיבי הקציצות.
- מכדררים כדורים קטנים מתערובת הקציצות ומניחים אותם אחד ליד השני בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
- אופים כ-12 דקות.
- בינתיים מחממים את הרוטב: מחממים את רוטב העגבניות במחבת גדולה.
- מוציאים את הקציצות מהתנור וממלאים כל קונכיית פסטה בקציצה.
- מכניסים את הפסטה הממולאת בקציצה לרוטב העגבניות, מבשלים ל5 דקות ומגישים חם.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל180 מעלות.
- מבשלים פסטה על כיריים לפי הוראות ההכנה.
- בקערה לשים בעזרת כף היד את מרכיבי הקציצות.
- מכדררים כדורים קטנים מתערובת הקציצות ומניחים אותם אחד ליד השני בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
- אופים כ-12 דקות.
- בינתיים מחממים את הרוטב: מחממים את רוטב העגבניות במחבת גדולה.
- מוציאים את הקציצות מהתנור וממלאים כל קונכיית פסטה בקציצה.
- מכניסים את הפסטה הממולאת בקציצה לרוטב העגבניות, מבשלים ל5 דקות ומגישים חם.
בשיתוף עם סימנס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (5)
יצא מעלף פשוט טעים
תודה רבה, סימה
בהמשך להודעה הקודמת, הוראה מס’ 7 אומרת: מוציאים את הקציצות מהתנור וממלאים כל קציצה בפסטה, אבל מה שבאמת צריך להיות זה הפוך: למלא כל קונכיית פסטה בקציצה.
את צודקת בהחלט, תודה רבה אורלי, עדכנתי את הניסוח
רציתי לציין שבמתכון של קציצות בפסטה טעיתם בניסוח ההוראה למילוי הפסטה. על פי הכתוב: