קציצות שעועית מונג (מש) עם רוטב טריאקי
רוצים מנה טבעונית מנצחת שכולם יהנו ממנה? קציצות שעועית מש עם טריאקי, טבעוניות ובריאות, טעימות ומשביעות שמכינים בקלי קלות מלאות בחלבון וסיבים תזונתיים
רוצים מנה טבעונית מנצחת שכולם יהנו ממנה? קציצות שעועית מש עם טריאקי, טבעוניות ובריאות, טעימות ומשביעות שמכינים בקלי קלות מלאות בחלבון וסיבים תזונתיים
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 222.2 קק״ל 1111.2 קק״לפחמימות 38.2 גרם 191.0 גרםסוכר 4.9 גרם 24.6 גרםשומן 2.4 גרם 12.1 גרםנתרן 170.7 מ״ג 853.6 מ״גחלבון 13.2 גרם 66.2 גרםסיבים תזונתיים 7.3 גרם 36.4 גרםשומן רווי 0.4 גרם 2.1 גרםכולסטרול 59.1 מ״ג 295.4 מ״גסידן 68.0 מ״ג 339.8 מ״גברזל 3.3 מ״ג 16.5 מ״גאשלגן 605.8 מ״ג 3029.2 מ״גאבץ 1.4 מ״ג 7.2 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 25 דק׳כולל שעה
-
קלוריות222
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 222.2 קק״ל 1111.2 קק״לפחמימות 38.2 גרם 191.0 גרםסוכר 4.9 גרם 24.6 גרםשומן 2.4 גרם 12.1 גרםנתרן 170.7 מ״ג 853.6 מ״גחלבון 13.2 גרם 66.2 גרםסיבים תזונתיים 7.3 גרם 36.4 גרםשומן רווי 0.4 גרם 2.1 גרםכולסטרול 59.1 מ״ג 295.4 מ״גסידן 68.0 מ״ג 339.8 מ״גברזל 3.3 מ״ג 16.5 מ״גאשלגן 605.8 מ״ג 3029.2 מ״גאבץ 1.4 מ״ג 7.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 222 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 כוס שעועית מאש
-
1 זוקיני ירוק בינונימגורד גס וסחוט
-
1 חופן כוסברה
-
3 כפות רוטב טריאקי קנוראו לפי הטעם
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
-
1 ביצה Lאו 2 כפות זרעי צ'יה מעורבבים עם 4 כפות מים לגרסה טבעונית
-
3 כפות קמח לבןאו קמח ללא גלוטן
-
לטיגון
אופן הכנה
- מבשלים את השעועית בכמות גדולה של מים רותחים כ-25 דקות, או עד שהיא מתרככת. מסננים.
- שמים במעבד מזון את השעועית, הזוקיני, הכוסברה, רוטב הטריאקי, הפלפל והביצה וטוחנים לתערובת אחידה.
- מוסיפים את הקמח עד שהתערובת מספיק דביקה להכנת קציצות. טועמים ומתקנים את התיבול.
- מחממים מחבת, מתיזים מעט שמן. יוצרים קציצות פחוסות בגודל רצוי ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה.
- מגישים מיד לצד סלט קטן וטחינה.
אופן הכנה
- מבשלים את השעועית בכמות גדולה של מים רותחים כ-25 דקות, או עד שהיא מתרככת. מסננים.
- שמים במעבד מזון את השעועית, הזוקיני, הכוסברה, רוטב הטריאקי, הפלפל והביצה וטוחנים לתערובת אחידה.
- מוסיפים את הקמח עד שהתערובת מספיק דביקה להכנת קציצות. טועמים ומתקנים את התיבול.
- מחממים מחבת, מתיזים מעט שמן. יוצרים קציצות פחוסות בגודל רצוי ומטגנים משני הצדדים עד להזהבה.
- מגישים מיד לצד סלט קטן וטחינה.
בשיתוף עם קנור
טיפ מהדיאטנית
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
האם אפשר את קציצות השעועית מש לאפות או לבשל ברוטב ?<
אפשר לאפות את הקציצות בחום של 180 מעלות עד הזהבה משני הצדדים. בבישול הן עלולות להתפרק לכן יש להקפיד על בישול ברוטב ברתיחה עדינה. בהצלחה!
קטגוריות
- אוכל שילדים אוהבים
- ארוחה בריאה
- ארוחה בריאה קנור
- ארוחה זוגית
- ארוחה זולה
- ארוחה מהירה
- ארוחה מהירה קנור
- ארוחה משפחתית קנור
- ארוחה צמחונית קנור
- ארוחות
- ארוחות ערב
- ארוחות צהריים
- ארוחת שישי בערב
- בראנץ'
- מנות עיקריות
- מנות ראשונות
- מתכונים טבעוניים
- מתכונים ללא לקטוז
- מתכונים צמחוניים
- מתכונים קלים
- קטניות וחיטה
- קציצות