קרם ברולה קוקוס

כמה קשה למצוא מתכון טוב שהוא גם פרווה וגם ללא גלוטן. יש לנו מתכון מושלם כזה עבורכם: קרם ברולה קוקוס שמכינים בזריזות מחמישה מרכיבים בלבד
כמה קשה למצוא מתכון טוב שהוא גם פרווה וגם ללא גלוטן. יש לנו מתכון מושלם כזה עבורכם: קרם ברולה קוקוס שמכינים בזריזות מחמישה מרכיבים בלבד
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    523
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 522.8 קק״ל 2091.2 קק״ל
    פחמימות 47.6 גרם 190.2 גרם
    שומן 34.1 גרם 136.3 גרם
    נתרן 78.9 מ״ג 315.7 מ״ג
    חלבון 7.0 גרם 28.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 3.7 גרם
    שומן רווי 28.0 גרם 112.1 גרם
    כולסטרול 228.5 מ״ג 913.9 מ״ג
    סידן 37.8 מ״ג 151.3 מ״ג
    ברזל 3.0 מ״ג 11.9 מ״ג
    אשלגן 441.5 מ״ג 1766.1 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 5.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    523
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 522.8 קק״ל 2091.2 קק״ל
    פחמימות 47.6 גרם 190.2 גרם
    שומן 34.1 גרם 136.3 גרם
    נתרן 78.9 מ״ג 315.7 מ״ג
    חלבון 7.0 גרם 28.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 3.7 גרם
    שומן רווי 28.0 גרם 112.1 גרם
    כולסטרול 228.5 מ״ג 913.9 מ״ג
    סידן 37.8 מ״ג 151.3 מ״ג
    ברזל 3.0 מ״ג 11.9 מ״ג
    אשלגן 441.5 מ״ג 1766.1 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 5.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחי פרווה
מערכת Foody
X

3 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קישוט


אופן הכנה

  1. שמים בסיר את קרם הקוקוס ומביאים לסף רתיחה. 
  2. שמים בקערה את החלמונים, הביצה והסוכר וטורפים היטב בעזרת מטרפה ידנית עד שמתקבלת תערובת בהירה. 
  3. יוצקים בזרם דק בערך שליש מכמות קרם הקוקוס, תוך ערבוב, לתוך תערובת הביצים. ממשיכים לערבב ומעבירים את תערובת הביצים חזרה לסיר עם קרם הקוקוס. מנמיכים את הלהבה ומבשלים תוך ערבוב כדקה. מסננים את התערובת ומשאירים בצד.
  4. מחממים תנור ל-100 מעלות. מכינים תבנית רחבה עם מים שמגיעים ל-1/2 גובה התבניות.
  5. יוצקים את התערובת לתבניות ואופים כ-30-40 דקות, או עד שקרם מתייצב. מוציאים מהתנור, מצננים ומעבירים למקרר.
  6. מפזרים בכל תבנית מעל הקרם ככפית סוכר בשכבה אחידה ודקה. שורפים אותו בעזרת ברנר עד שמתקבלת שכבת קרמל שחומה.
  7. מפזרים מעל פתיתי קוקוס קלויים, מקשטים בחצאי תותים ומגישים מיד.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קרם ברולה קוקוס

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (7)

Avatar

    Avatar
    צח

    חשבתי יהיה פחות טעים בגלל שפרווה

      Avatar
      מערכת Foody

      שמחים שהופתעת לטובה (:

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות