-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 540.4 קק״ל 1080.8 קק״לפחמימות 82.1 גרם 164.2 גרםשומן 17.1 גרם 34.1 גרםנתרן 1890.9 מ״ג 3781.8 מ״גחלבון 37.0 גרם 73.9 גרםסיבים תזונתיים 1.5 גרם 3.0 גרםשומן רווי 3.6 גרם 7.2 גרםכולסטרול 253.2 מ״ג 506.4 מ״גסידן 68.9 מ״ג 137.9 מ״גברזל 1.6 מ״ג 3.1 מ״גאשלגן 128.2 מ״ג 256.5 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 1.7 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 10 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות540
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 540.4 קק״ל 1080.8 קק״לפחמימות 82.1 גרם 164.2 גרםשומן 17.1 גרם 34.1 גרםנתרן 1890.9 מ״ג 3781.8 מ״גחלבון 37.0 גרם 73.9 גרםסיבים תזונתיים 1.5 גרם 3.0 גרםשומן רווי 3.6 גרם 7.2 גרםכולסטרול 253.2 מ״ג 506.4 מ״גסידן 68.9 מ״ג 137.9 מ״גברזל 1.6 מ״ג 3.1 מ״גאשלגן 128.2 מ״ג 256.5 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 1.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 540 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
ראמן
-
2 חבילות אטריות מהירות להכנה על בסיס חיטהמזרח מערב
-
4 כוסות מים חמים
-
3 כפיות אבקת מרק עוף
-
1/2 כפית שורש ג’ינג’רמגורר
-
2 שיני שוםמגורר
-
1 כף מיסו בהירמזרח מערב
-
2 כפות רוטב סויה יאמאסהמזרח מערב
-
2 כפיות שמן שומשוםמזרח מערב
-
2 כפיות חומץ אורזמזרח מערב
תוספות
-
2 ביצים Mרכות
-
1 חופן בצל ירוקקצוץ
-
1 חופן שומשום שחורמזרח מערב
שיפודי עוף
-
4 כפות רוטב סויה יאמאסהמזרח מערב
-
100 גרם חזה עוף שלםחתוך לקוביות
אופן הכנה
- בסיר קטן שמים מים עם אבקת מרק עוף, ג’ינג’ר, שום, מיסו, רוטב סויה, שמן שומשום וחומץ אורז. מביאים לרתיחה ומבשלים כ-5 דקות.
- מוסיפים ג’ינג’ר, שום, נודלס ומבשלים במשך 2-3 דקות עד שהאטריות מוכנות.
- משפדים את קוביות העוף על שיפוד מעץ, כארבע קוביות על כל שיפוד.
- מחממים פלנצ’ה או כל משטח צלייה מתאים.
- מברישים כל שיפוד בסויה וצורבים את השיפודים 2 דקות מכל צד, עד שהעוף משנה את צבעו.
- מסדרים את המנה: מחלקים את האטריות באופן שווה בין שתי קערות. מכסים במרק ועליו מניחים את התוספות - ביצה רכה, שומשום שחור, בצל ירוק ולבסוף את שיפודי העוף.
אופן הכנה
- בסיר קטן שמים מים עם אבקת מרק עוף, ג’ינג’ר, שום, מיסו, רוטב סויה, שמן שומשום וחומץ אורז. מביאים לרתיחה ומבשלים כ-5 דקות.
- מוסיפים ג’ינג’ר, שום, נודלס ומבשלים במשך 2-3 דקות עד שהאטריות מוכנות.
- משפדים את קוביות העוף על שיפוד מעץ, כארבע קוביות על כל שיפוד.
- מחממים פלנצ’ה או כל משטח צלייה מתאים.
- מברישים כל שיפוד בסויה וצורבים את השיפודים 2 דקות מכל צד, עד שהעוף משנה את צבעו.
- מסדרים את המנה: מחלקים את האטריות באופן שווה בין שתי קערות. מכסים במרק ועליו מניחים את התוספות - ביצה רכה, שומשום שחור, בצל ירוק ולבסוף את שיפודי העוף.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (11)
רוצה לומר שזה אחד המתכונים החביבים עלי. עובד מעולה – נכון שראמן מסורתי הוא הרבה יותר מורכב להכנה אבל זה עובד ועבד מעולה מלא פעמים.
תודה!