-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 774.0 קק״ל 774.0 קק״לפחמימות 200.0 גרם 200.0 גרםשומן 0.0 גרם 0.0 גרםנתרן 2.0 מ״ג 2.0 מ״גחלבון 0.0 גרם 0.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 2.0 מ״ג 2.0 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.2 מ״גאשלגן 4.0 מ״ג 4.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים2
-
הכנה 10 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות774
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 774.0 קק״ל 774.0 קק״לפחמימות 200.0 גרם 200.0 גרםשומן 0.0 גרם 0.0 גרםנתרן 2.0 מ״ג 2.0 מ״גחלבון 0.0 גרם 0.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 2.0 מ״ג 2.0 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.2 מ״גאשלגן 4.0 מ״ג 4.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 2 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 774 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 כוס סוכר לבן
-
1 כוס שמנת מתוקה 38%
אופן הכנה
- מכינים קרמל: מחממים מחבת ומוסיפים בהדרגה את הסוכר, ולא מערבבים אלא רק מנערים את המחבת ומוסיפים עוד ועוד סוכר עד שהכל נמס לקרמל.
- במקביל מחממים בסיר קטן את השמנת המתוקה לסף רתיחה.
- מוסיפים את השמנת (בזהירות! זה לוהט מבעבע בטירוף!!) ומערבבים, ממשיכים לחמם על אש נמוכה עד לקבלת רוטב חלק ואחיד. מצננים מעט.
- מגישים כתוספת או קישוט.
אופן הכנה
- מכינים קרמל: מחממים מחבת ומוסיפים בהדרגה את הסוכר, ולא מערבבים אלא רק מנערים את המחבת ומוסיפים עוד ועוד סוכר עד שהכל נמס לקרמל.
- במקביל מחממים בסיר קטן את השמנת המתוקה לסף רתיחה.
- מוסיפים את השמנת (בזהירות! זה לוהט מבעבע בטירוף!!) ומערבבים, ממשיכים לחמם על אש נמוכה עד לקבלת רוטב חלק ואחיד. מצננים מעט.
- מגישים כתוספת או קישוט.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
הי, יכול לעבוד עם קצפת צמחית?
בהחלט
האם יכול לשמש כמילוי לעוגת שמרים או רוגעלך?
היי תמר, לא מומלץ כמלית, אלא כרוטב.