רקע הנמל מעודכן

שברי מצות עם ריבת חלב, שוקולד לבן וסוכריות

קבלו את הטרנד החדש לפסח! שברי מצות עם ריבת חלב, שוקולד לבן וסוכריות. פשוט אי אפשר להפסיק לאכול אותן בגלל שהן כל כך טעימות
קבלו את הטרנד החדש לפסח! שברי מצות עם ריבת חלב, שוקולד לבן וסוכריות. פשוט אי אפשר להפסיק לאכול אותן בגלל שהן כל כך טעימות
  • אפיקייק - טל חכמון
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    1088
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1087.8 קק״ל 2175.5 קק״ל
    פחמימות 139.9 גרם 279.8 גרם
    שומן 52.9 גרם 105.7 גרם
    נתרן 177.6 מ״ג 355.1 מ״ג
    חלבון 14.6 גרם 29.2 גרם
    סיבים תזונתיים 4.1 גרם 8.2 גרם
    שומן רווי 32.0 גרם 64.1 גרם
    כולסטרול 50.9 מ״ג 101.8 מ״ג
    סידן 736.3 מ״ג 1472.7 מ״ג
    ברזל 8.3 מ״ג 16.7 מ״ג
    אשלגן 690.6 מ״ג 1381.3 מ״ג
    אבץ 23.4 מ״ג 46.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    4
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    1088
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1087.8 קק״ל 2175.5 קק״ל
    פחמימות 139.9 גרם 279.8 גרם
    שומן 52.9 גרם 105.7 גרם
    נתרן 177.6 מ״ג 355.1 מ״ג
    חלבון 14.6 גרם 29.2 גרם
    סיבים תזונתיים 4.1 גרם 8.2 גרם
    שומן רווי 32.0 גרם 64.1 גרם
    כולסטרול 50.9 מ״ג 101.8 מ״ג
    סידן 736.3 מ״ג 1472.7 מ״ג
    ברזל 8.3 מ״ג 16.7 מ״ג
    אשלגן 690.6 מ״ג 1381.3 מ״ג
    אבץ 23.4 מ״ג 46.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים לפסח
אפיקייק - טל חכמון
X

3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות חום עליון תחתון.
  2. מסדרים מצות על תבנית אפייה.
  3. מורחים מעל ריבת חלב בשכבה נדיבה ומכניסים לאפייה של 10 דקות.
  4. מוציאים מהתנור ומפזרים שוקולד לבן, נותנים לו כמה דקות להנמס מהחום ומורחים.
  5. מפזרים מעל סוכריות צבעוניות, מקפיאים חצי שעה ושוברים לצ׳אנקים. חג שמח
שברי מצות עם ריבת חלב, שוקולד לבן וסוכריות צבעוניות
שברי מצות עם ריבת חלב, שוקולד לבן וסוכריות צבעוניות. צילום: אפיקייק - טל חכמון

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות