-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 927.8 קק״ל 1855.6 קק״לפחמימות 56.5 גרם 112.9 גרםשומן 44.7 גרם 89.3 גרםנתרן 2338.0 מ״ג 4676.0 מ״גחלבון 78.0 גרם 156.0 גרםסיבים תזונתיים 3.2 גרם 6.4 גרםשומן רווי 8.1 גרם 16.3 גרםכולסטרול 127.0 מ״ג 254.0 מ״גסידן 198.6 מ״ג 397.1 מ״גברזל 6.4 מ״ג 12.8 מ״גאשלגן 1037.9 מ״ג 2075.8 מ״גאבץ 3.0 מ״ג 6.1 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות928
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 927.8 קק״ל 1855.6 קק״לפחמימות 56.5 גרם 112.9 גרםשומן 44.7 גרם 89.3 גרםנתרן 2338.0 מ״ג 4676.0 מ״גחלבון 78.0 גרם 156.0 גרםסיבים תזונתיים 3.2 גרם 6.4 גרםשומן רווי 8.1 גרם 16.3 גרםכולסטרול 127.0 מ״ג 254.0 מ״גסידן 198.6 מ״ג 397.1 מ״גברזל 6.4 מ״ג 12.8 מ״גאשלגן 1037.9 מ״ג 2075.8 מ״גאבץ 3.0 מ״ג 6.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 928 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
תבשיל שום
-
3 ראשי שום
-
4 כפות שמן זית
-
1 כוס רוטב עגבניות מוכן
-
1 עגבנייה בינונית
-
1 גבעול רוזמרין
הגשה
-
1 עגבנייה בינונית
-
2 כפות שמן זית
-
1 חופן זיתים ירוקים
-
2 פרוסות גבינת מוצרלה
-
1 קופסה טונה במים
-
1/2 כפית מלח דק
-
1 לחם אחיד בינוני
אופן הכנה
- מגררים את העגבניה בפומפייה, חותכים את העגבניה השנייה לפלחים.
- שמים בסיר את שיני השום ויוצקים מעל את שמן הזית, רוטב העגבניות והעגבניות המגורדות. שמים את גבעול הרוזמרין ומביאים לרתיחה על אש בינונית. מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל במשך שעה, או עד שהשום רך כמו חמאה.
- בזמן הבישול שמים בקערה את העגבנייה, שמן זית, זיתים, מוצרלה וטונה, ממליחים ומערבבים.
- מעבירים את השום למחבת אישית או משפחתית ומגישים לצד הסלט והלחם.
אופן הכנה
- מגררים את העגבניה בפומפייה, חותכים את העגבניה השנייה לפלחים.
- שמים בסיר את שיני השום ויוצקים מעל את שמן הזית, רוטב העגבניות והעגבניות המגורדות. שמים את גבעול הרוזמרין ומביאים לרתיחה על אש בינונית. מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל במשך שעה, או עד שהשום רך כמו חמאה.
- בזמן הבישול שמים בקערה את העגבנייה, שמן זית, זיתים, מוצרלה וטונה, ממליחים ומערבבים.
- מעבירים את השום למחבת אישית או משפחתית ומגישים לצד הסלט והלחם.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן