-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 541.0 קק״ל 2164.0 קק״לפחמימות 62.3 גרם 249.2 גרםשומן 24.1 גרם 96.6 גרםנתרן 771.6 מ״ג 3086.4 מ״גחלבון 16.9 גרם 67.7 גרםסיבים תזונתיים 8.3 גרם 33.3 גרםשומן רווי 3.9 גרם 15.6 גרםכולסטרול 147.7 מ״ג 590.8 מ״גסידן 96.8 מ״ג 387.1 מ״גברזל 2.6 מ״ג 10.5 מ״גאשלגן 989.2 מ״ג 3956.9 מ״גאבץ 1.9 מ״ג 7.5 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 20 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות541
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 541.0 קק״ל 2164.0 קק״לפחמימות 62.3 גרם 249.2 גרםשומן 24.1 גרם 96.6 גרםנתרן 771.6 מ״ג 3086.4 מ״גחלבון 16.9 גרם 67.7 גרםסיבים תזונתיים 8.3 גרם 33.3 גרםשומן רווי 3.9 גרם 15.6 גרםכולסטרול 147.7 מ״ג 590.8 מ״גסידן 96.8 מ״ג 387.1 מ״גברזל 2.6 מ״ג 10.5 מ״גאשלגן 989.2 מ״ג 3956.9 מ״גאבץ 1.9 מ״ג 7.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 541 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
שניצל כרובית
-
1 כרובית בינונית
-
1 כוס קמח לבן
-
2 ביצים L
-
2 כפות חרדל דיז’ון
-
1 כוס פירורי לחם
טיגון
רוטב
-
1 כפית חרדל גרגירים
-
1 כפית חרדל דיז’ון
-
2 כפות דבש
-
1/3 כוס שמן זית
-
3 כפות מיץ לימון
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- בסיר גדול שיכול להכיל את הכרובית מחממים מים וממליחים מעט.
- חולטים את הכרובית במים במשך 10 דקות עד שהיא מתחילה להתרכך אבל עדיין יציבה. מוציאים ומצננים לחלוטין לפני שממשיכים (אפשר גם להכין יום קודם).
- פורסים את הכרובית לפרוסות בעובי 2 ס”מ. זה בסדר אם חלק מהפרחים נשברים, נכין גם אותם.
- מניחים 3 קערות רחבות על השיש. באחת שמים קמח, בשנייה ביצים וחרדל ובשלישית פירורי לחם.
- מצפים את פרוסות הכרובית בקמח ולאחר מכן בביצה עם חרדל ולבסוף בפירורי לחם.
- מטגנים במחבת עם שמן בגובה 1 ס”מ עד שהכרוביות זהובות מ-2 הצדדים. עוד אופציה היא לאפות את הכרוביות בתנור פשוט מניחים את השניצלים על תבנית תנור עם נייר אפייה משומן ומתיזים מעל תרסיס שמן (או שמן זית). אופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות במשך 30 דקות. מומלץ להפוך באמצע האפייה לצד השני כדי לקבל ציפוי זהוב משני הצדדים.
- מערבבים את הרוטב בקערה ומגישים לצד השניצלים.
הפקה מסחרית לחברת סיימן סחר
מתכון:רחלי קרוט
צילום: אפיק גבאי
אופן הכנה
- בסיר גדול שיכול להכיל את הכרובית מחממים מים וממליחים מעט.
- חולטים את הכרובית במים במשך 10 דקות עד שהיא מתחילה להתרכך אבל עדיין יציבה. מוציאים ומצננים לחלוטין לפני שממשיכים (אפשר גם להכין יום קודם).
- פורסים את הכרובית לפרוסות בעובי 2 ס”מ. זה בסדר אם חלק מהפרחים נשברים, נכין גם אותם.
- מניחים 3 קערות רחבות על השיש. באחת שמים קמח, בשנייה ביצים וחרדל ובשלישית פירורי לחם.
- מצפים את פרוסות הכרובית בקמח ולאחר מכן בביצה עם חרדל ולבסוף בפירורי לחם.
- מטגנים במחבת עם שמן בגובה 1 ס”מ עד שהכרוביות זהובות מ-2 הצדדים. עוד אופציה היא לאפות את הכרוביות בתנור פשוט מניחים את השניצלים על תבנית תנור עם נייר אפייה משומן ומתיזים מעל תרסיס שמן (או שמן זית). אופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות במשך 30 דקות. מומלץ להפוך באמצע האפייה לצד השני כדי לקבל ציפוי זהוב משני הצדדים.
- מערבבים את הרוטב בקערה ומגישים לצד השניצלים.
הפקה מסחרית לחברת סיימן סחר
מתכון:רחלי קרוט
צילום: אפיק גבאי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן