משק ויילר רקע

שניצל תירס משודרג: שניצל טופו תירס עם תוספת מתחלפת

גרסה חדשה לשניצל תירס האהוב- רות אוליבר מגוונת ומכינה שניצל טופו עם תירס ותוספת מתחלפת בטעם ובצבע, שירעננו את התפריט
גרסה חדשה לשניצל תירס האהוב- רות אוליבר מגוונת ומכינה שניצל טופו עם תירס ותוספת מתחלפת בטעם ובצבע, שירעננו את התפריט
  • רות אוליבר
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    569
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 568.9 קק״ל 3413.7 קק״ל
    פחמימות 97.8 גרם 586.9 גרם
    שומן 14.7 גרם 87.9 גרם
    נתרן 1043.3 מ״ג 6260.0 מ״ג
    חלבון 13.5 גרם 81.1 גרם
    סיבים תזונתיים 2.3 גרם 13.8 גרם
    שומן רווי 1.0 גרם 5.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 15.2 מ״ג 91.1 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 3.5 מ״ג
    אשלגן 229.1 מ״ג 1374.8 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    569
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 568.9 קק״ל 3413.7 קק״ל
    פחמימות 97.8 גרם 586.9 גרם
    שומן 14.7 גרם 87.9 גרם
    נתרן 1043.3 מ״ג 6260.0 מ״ג
    חלבון 13.5 גרם 81.1 גרם
    סיבים תזונתיים 2.3 גרם 13.8 גרם
    שומן רווי 1.0 גרם 5.8 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 15.2 מ״ג 91.1 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 3.5 מ״ג
    אשלגן 229.1 מ״ג 1374.8 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.9 מ״ג
    סגור

שניצל תירס הוא זיכרון ילדות של כולנו. אבל בשביל לגוון ולהכניס קצת צבע וטעם חדש לצלחת, קבלו מתכון לשניצל תירס עם טופו, שמגיע בליווי שתי תוספות מפנקות וצבעוניות: אורז צהוב או פתיתים אדומים- לבחירתכם. מה שבטוח, יהיה טעים.

עלות ארוחה זו עד 50 שקלים – העלות חושבה בהתאם ל-4 סועדים.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכונים טבעוניים
רות אוליבר
X

5 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

פתיתים אדומים

אורז צהוב


אופן הכנה

  1. מכינים את השניצלים: מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  2. מניחים את השניצלים על גבי תבנית עם נייר אפייה ואופים במשך 10 דקות. ניתן להגיש עם פתיתים אדומים או אורז צהוב.

 

להכנת פתיתים אדומים:

  1. מחממים שמן בסיר בינוני קטן, מוסיפים שום, מלח, פפריקה, רסק ומערבבים.
  2. מוסיפים את הפתיתים ומים רותחים בהתאם להוראות היצרן, מערבבים, מביאים לרתיחה ומכסים.
  3. מבשלים כשהסיר מכוסה על אש נמוכה לפי הזמן המומלץ על גבי האריזה (במשך כ-6-8 דקות).
  4. מכבים את האש ומניחים לפתיתים לנוח במשך כ- 5 דקות, מערבבים ו”פותחים” את הפתיתים עם מזלג.
  5. במרכז הצלחת, עורמים בעזרת כף ערמת פתיתים, מניחים שניצל אחד או שניים ומגישים מיד עם חצי לימון וסלט ירקות טרי.

 

להכנת אורז צהוב:

  1. שמים בסיר את השמן והבצל.
  2. מטגנים קלות במשך כ-5-6 דקות, מוסיפים את התבלינים והמלח ומערבבים.
  3. מוסיפים אורז ו-2 כוסות מים רותחים, מביאים לרתיחה ומכסים.
  4. מנמיכים את הלהבה ומבשלים במשך 20 דקות. מכבים את האש ומחכים במשך 10 דקות.
  5. פותחים את האורז עם מזלג, מוסיפים כוסברה ומערבבים בעדינות.

 

שניצל תירס 2
שניצל תירס. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לובל

 


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שניצל תירס משודרג: שניצל טופו תירס עם תוספת מתחלפת

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות