רקע ראש השנה

שעועית ירוקה מוקפצת עם סילאן, שום ופקאנים

לחג, לשבת או סתם לארוחת צהריים או ערב מפנקת - שעועית ירוקה מוקפצת עם סילאן מתקתק, פרוסות שום ופקאן קלוי ופריך
לחג, לשבת או סתם לארוחת צהריים או ערב מפנקת - שעועית ירוקה מוקפצת עם סילאן מתקתק, פרוסות שום ופקאן קלוי ופריך
  • רחלי קרוט
שמרו
כשר
14 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    336
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 335.6 קק״ל 2684.8 קק״ל
    פחמימות 25.5 גרם 204.0 גרם
    שומן 21.7 גרם 174.0 גרם
    נתרן 7.5 מ״ג 60.3 מ״ג
    חלבון 4.3 גרם 34.0 גרם
    סיבים תזונתיים 8.0 גרם 63.7 גרם
    שומן רווי 1.3 גרם 10.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 14.3 מ״ג 114.5 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 4.1 מ״ג
    אשלגן 83.8 מ״ג 670.4 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 7.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    336
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 335.6 קק״ל 2684.8 קק״ל
    פחמימות 25.5 גרם 204.0 גרם
    שומן 21.7 גרם 174.0 גרם
    נתרן 7.5 מ״ג 60.3 מ״ג
    חלבון 4.3 גרם 34.0 גרם
    סיבים תזונתיים 8.0 גרם 63.7 גרם
    שומן רווי 1.3 גרם 10.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 14.3 מ״ג 114.5 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 4.1 מ״ג
    אשלגן 83.8 מ״ג 670.4 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 7.4 מ״ג
    סגור

יש הרבה דרכים להכין שעועית ירוקה, אבל רק דרך אחת תקצור ים של מחמאות! קבלו מתכון מפתיע וזריז של שעועית ירוקה מוקפצת עם שום, סילאן ופקאן קלוי שמוסיף קראנצ’יות מושלמת למרקם הנימוח של השעועית.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכונים טבעוניים
רחלי קרוט
X

14 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

שעועית


אופן הכנה

  1. מחממים שמן זית במחבת גדולה ועמוקה ומקפיצים את השעועית 2-3 דקות.
  2. מוסיפים את הסילאן, אגוזי הפקאן והשום ומקפיצים 2-3 דקות נוספות. מתבלים במלח, פלפל שחור וצ’ילי בנדיבות.
  3. מפזרים מעל שומשום ומגישים.

*** בעמוד זה מופיע מתכון ללא גלוטן. חברת מדיפוד אינה אחראית על המוצרים בהם יעשה שימוש במסגרת הכנת המתכון ואם יכלול גלוטן. על המשתמש לבדוק היטב את רשימת המרכיבים במוצרים אותם הוא רוכש על מנת שלא יכללו חומרים המכילים גלוטן.


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שעועית ירוקה מוקפצת עם סילאן, שום ופקאנים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (12)

Avatar

    Avatar
    Rochale Levinstain Armoza

    ניתן לאכול בטמפרטורת החדר או חובה לאכול חם?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי רוחלה, ניתן לאכול גם בטמפ’ החדר וגם חם

    Avatar
    בתיה

    האם אפשר להקפיא את המאכל לאחר הבישול והתיבול?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי בתיה, לא מומלץ להקפיא

      Avatar
      מערכת Foody

      זו שעועית קפואה (שמפשירים), כך שהיא מבושלת

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות