שקית הפתעה: סלט טאבולה כרובית עם הפתעות
- רחלי קרוט
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 627.1 קק״ל 1254.1 קק״לפחמימות 66.8 גרם 133.6 גרםשומן 30.5 גרם 61.0 גרםנתרן 1210.1 מ״ג 2420.3 מ״גחלבון 19.7 גרם 39.5 גרםסיבים תזונתיים 19.5 גרם 39.1 גרםשומן רווי 3.1 גרם 6.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 195.7 מ״ג 391.4 מ״גברזל 4.2 מ״ג 8.5 מ״גאשלגן 2308.8 מ״ג 4617.7 מ״גאבץ 2.7 מ״ג 5.4 מ״גסגור
-
מרכיבים17
-
הכנה 10 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות627
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 627.1 קק״ל 1254.1 קק״לפחמימות 66.8 גרם 133.6 גרםשומן 30.5 גרם 61.0 גרםנתרן 1210.1 מ״ג 2420.3 מ״גחלבון 19.7 גרם 39.5 גרםסיבים תזונתיים 19.5 גרם 39.1 גרםשומן רווי 3.1 גרם 6.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 195.7 מ״ג 391.4 מ״גברזל 4.2 מ״ג 8.5 מ״גאשלגן 2308.8 מ״ג 4617.7 מ״גאבץ 2.7 מ״ג 5.4 מ״גסגור
מרכיבים 17 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 627 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלט
-
1 כרובית בינוניתשטופה היטב
-
3 מלפפונים בינוניים
-
4 צנוניות בינוניות
-
1/2 בצל סגול בינונילא חובה
-
1/4 צרור נענע
-
1/4 צרור כוסברה
-
1/4 צרור עירית
-
1/3 כוס גרעיני חמנייה
-
1/3 כוס חמוציות מיובשותאו אוכמניות מיובשות
-
1/3 כוס שקדים פרוסיםאו חתוכים לחצאים
רוטב
-
1 תפוז בינוניסחוט למיץ טרי
-
1/2 לימון בינוניסחוט למיץ טרי
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
1/2 כפית מלח דק
-
2 כפות רוטב צ’ילי מתוק
-
3 כפות שמן זית
-
1/4 צרור עיריתקצוצה דק מאוד
אופן הכנה
1. מכינים את הסלט: מגרדים את פרחי הכרובית על החלק העבה בפומפייה הישר לתוך שקית זיפר גדולה.
2. קוצצים את המלפפונים, הצנוניות והבצל לקוביות כמה שיותר קטנות. המטרה היא שכל הירקות יהיו בגודל של הכרובית כדי לייצר ביס כיפי שיש בו קצת מכל דבר. מעבירים לשקית.
3. קוצצים דק את עשבי התיבול ומוסיפים.
4. במחבת חמה, ללא שמן, קולים את גרעיני החמנייה, החמוציות והשקדים עד הזהבה קלה ומוסיפים לשקית. מערבבים.
5. מכינים את הרוטב: משקשקים היטב את כל המצרכים יחד בשקית זיפר. ושומרים במקרר.
6. מוסיפים מהרוטב לפני הכמות שאוהבים (אני שמה בערך 1/3 כוס) ומגישים.כז
אופן הכנה
1. מכינים את הסלט: מגרדים את פרחי הכרובית על החלק העבה בפומפייה הישר לתוך שקית זיפר גדולה.
2. קוצצים את המלפפונים, הצנוניות והבצל לקוביות כמה שיותר קטנות. המטרה היא שכל הירקות יהיו בגודל של הכרובית כדי לייצר ביס כיפי שיש בו קצת מכל דבר. מעבירים לשקית.
3. קוצצים דק את עשבי התיבול ומוסיפים.
4. במחבת חמה, ללא שמן, קולים את גרעיני החמנייה, החמוציות והשקדים עד הזהבה קלה ומוסיפים לשקית. מערבבים.
5. מכינים את הרוטב: משקשקים היטב את כל המצרכים יחד בשקית זיפר. ושומרים במקרר.
6. מוסיפים מהרוטב לפני הכמות שאוהבים (אני שמה בערך 1/3 כוס) ומגישים.כז