תומר אומנסקי אופה: מאפה שמרים בתבנית שעושה את כל ההבדל!
כולם בבית עכשיו ואם כבר בבית תומר אומנסקי דואג שלבית יהיה את הריח המתוק והמגרה של עוגת שמרים שוקולד המושלמת שלו, כזאת שתעשה שקט בבית שיאכלו אותה ליד הקפה
כולם בבית עכשיו ואם כבר בבית תומר אומנסקי דואג שלבית יהיה את הריח המתוק והמגרה של עוגת שמרים שוקולד המושלמת שלו, כזאת שתעשה שקט בבית שיאכלו אותה ליד הקפה
- תומר אומנסקי
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 7376.1 קק״ל 7376.1 קק״לפחמימות 1241.2 גרם 1241.2 גרםשומן 286.4 גרם 286.4 גרםנתרן 3871.8 מ״ג 3871.8 מ״גחלבון 161.4 גרם 161.4 גרםסיבים תזונתיים 31.1 גרם 31.1 גרםשומן רווי 154.8 גרם 154.8 גרםכולסטרול 1264.8 מ״ג 1264.8 מ״גסידן 996.5 מ״ג 996.5 מ״גברזל 15.7 מ״ג 15.7 מ״גאשלגן 2556.9 מ״ג 2556.9 מ״גאבץ 14.8 מ״ג 14.8 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה שעהכולל 24 שעות
-
קלוריות7376
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 7376.1 קק״ל 7376.1 קק״לפחמימות 1241.2 גרם 1241.2 גרםשומן 286.4 גרם 286.4 גרםנתרן 3871.8 מ״ג 3871.8 מ״גחלבון 161.4 גרם 161.4 גרםסיבים תזונתיים 31.1 גרם 31.1 גרםשומן רווי 154.8 גרם 154.8 גרםכולסטרול 1264.8 מ״ג 1264.8 מ״גסידן 996.5 מ״ג 996.5 מ״גברזל 15.7 מ״ג 15.7 מ״גאשלגן 2556.9 מ״ג 2556.9 מ״גאבץ 14.8 מ״ג 14.8 מ״גסגור
סוף סוף מתכון לעוגת שמרים מטורפפפפפת!!!!
הכנתי לכם בצק מטורף שבתוך הבצק יש שוקולד לבן וזה הולך להיות טעים בקטע אחר?
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה שעה | זמן כולל 24 שעות | קלוריות 7376 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 ק"ג קמח לבן
-
50 גרם שמרים טריים
-
200גרם או 1 כוס סוכר לבן
-
500מ"ל או 2 כוסות חלב 3%
-
100 גרם מטבעות שוקולד לבןמומס (מומלץ להמיס עם כמה כפות מהחלב ששקלנו)
-
2 ביצים L
-
250 גרם חמאה רכה
-
1 כפית מלח דק
מלית
-
איזה שאוהבים
אופן הכנה:
- בקערת מיקסר מערבבים קמח עם שמרים טריים.
- מוסיפים פנימה סוכר, חלב, ביצים, שוקולד לבן וחמאה רכה ולשים היטב כשמונה דקות.
- מוסיפים את המלח ולשים שתי דקות נוספות.
- מתפיחים את הבצק במקרר לאורך כל הלילה.
- מחלקים את הבצק לארבע, מרדדים על משטח מקומח ומורחים ממרח שוקולד שאוהבים על כל העלה המרודד ומגלגלים לרולדה.
- מקפיאים את הרולדה כחצי שעה ופורסים אותה לעיגולים.
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
- מסדרים בתבנית אפייה, אני אפיתי בתבנית עגולה מסיליקון עם תחתית זכוכית של נעמן שאפשר לראות האם העוגה גם מוכנה מלמטה וזה היה מוש.
- מתפיחים כשעה עד להכפלת הנפח.
- אופים בתנור שחיממנו מראש כחצי שעה, עד ארבעים דקות.
- אחרי האפייה מורחים סירופ סוכר קר שבישלנו מראש (300 גרם סוכר ו-300 גרם מים לבשל עד לרתיחה חזקה, ולצנן היטב).
אופן הכנה:
- בקערת מיקסר מערבבים קמח עם שמרים טריים.
- מוסיפים פנימה סוכר, חלב, ביצים, שוקולד לבן וחמאה רכה ולשים היטב כשמונה דקות.
- מוסיפים את המלח ולשים שתי דקות נוספות.
- מתפיחים את הבצק במקרר לאורך כל הלילה.
- מחלקים את הבצק לארבע, מרדדים על משטח מקומח ומורחים ממרח שוקולד שאוהבים על כל העלה המרודד ומגלגלים לרולדה.
- מקפיאים את הרולדה כחצי שעה ופורסים אותה לעיגולים.
- מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
- מסדרים בתבנית אפייה, אני אפיתי בתבנית עגולה מסיליקון עם תחתית זכוכית של נעמן שאפשר לראות האם העוגה גם מוכנה מלמטה וזה היה מוש.
- מתפיחים כשעה עד להכפלת הנפח.
- אופים בתנור שחיממנו מראש כחצי שעה, עד ארבעים דקות.
- אחרי האפייה מורחים סירופ סוכר קר שבישלנו מראש (300 גרם סוכר ו-300 גרם מים לבשל עד לרתיחה חזקה, ולצנן היטב).
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן