תוספת מפוארת: כרובית שלמה בתנור בדבש, חרדל וטימין
לא צריך לעבוד קשה - מתכון להכנת כרובית שלמה בתנור ברוטב מופלא של דבש, טימין וחרדל דיז'ון שתקשט ותקפיץ את הסעודה שלכם
לא צריך לעבוד קשה - מתכון להכנת כרובית שלמה בתנור ברוטב מופלא של דבש, טימין וחרדל דיז'ון שתקשט ותקפיץ את הסעודה שלכם
- רחלי קרוט
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 451.1 קק״ל 902.1 קק״לפחמימות 54.6 גרם 109.2 גרםשומן 27.6 גרם 55.3 גרםנתרן 1550.5 מ״ג 3101.0 מ״גחלבון 0.1 גרם 0.2 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 0.8 גרםשומן רווי 4.8 גרם 9.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 8.1 מ״ג 16.2 מ״גברזל 0.4 מ״ג 0.7 מ״גאשלגן 12.2 מ״ג 24.4 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 10 דק׳כולל שעה ו-15 דק׳
-
קלוריות451
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 451.1 קק״ל 902.1 קק״לפחמימות 54.6 גרם 109.2 גרםשומן 27.6 גרם 55.3 גרםנתרן 1550.5 מ״ג 3101.0 מ״גחלבון 0.1 גרם 0.2 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 0.8 גרםשומן רווי 4.8 גרם 9.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 8.1 מ״ג 16.2 מ״גברזל 0.4 מ״ג 0.7 מ״גאשלגן 12.2 מ״ג 24.4 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״גסגור
אין תוספת קלה ממנה! קבלו מתכון של כרובית שלמה בתנור שמושחים ברוטב נהדר עם דבש איכותי, שמן זית מעולה, חרדל דיז’ון בועט וטימין מרענן! מנה קלילה ונהדרת שמהווה בדיוק את החתיכה החסרה בארוחה המפנקת שהכנתם.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעה ו-15 דק׳ | קלוריות 451 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
כרוביות
-
2 יחידות כרוביותבינוניות, שלמות
-
1 כפית מלח דק
-
6 כפות שמן זית קלאסי
-
6 כפות דבש טבעי
-
2 כפות גדושות חרדל דיז’ון
-
2 כפות טימין טריעלים
אופן הכנה
- מביאים לרתיחה שני סירים גדולים (שכל אחד מהם יכול להכיל כרובית) עם שפע מים מומלחים.
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- מניחים את הכרוביות בסירים עם הראש כלפי מטה ומבשלים 10 דקות לריכוך חלקי. מסננים.
- מערבבים בקערה את שמן הזית, הדבש, החרדל והטימין.
- מניחים את הכרוביות בתבנית ומברישים היטב מכל הצדדים בתערובת.
- אופים את הכרוביות 30-40 דקות, או עד שהן משחימות יפה, וסכין המוחדר למרכזן נכנס בקלות. מגישים מיד.
אופן הכנה
- מביאים לרתיחה שני סירים גדולים (שכל אחד מהם יכול להכיל כרובית) עם שפע מים מומלחים.
- מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- מניחים את הכרוביות בסירים עם הראש כלפי מטה ומבשלים 10 דקות לריכוך חלקי. מסננים.
- מערבבים בקערה את שמן הזית, הדבש, החרדל והטימין.
- מניחים את הכרוביות בתבנית ומברישים היטב מכל הצדדים בתערובת.
- אופים את הכרוביות 30-40 דקות, או עד שהן משחימות יפה, וסכין המוחדר למרכזן נכנס בקלות. מגישים מיד.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן