-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1389.6 קק״ל 5558.5 קק״לפחמימות 101.7 גרם 406.9 גרםשומן 102.5 גרם 409.8 גרםנתרן 76.6 מ״ג 306.5 מ״גחלבון 14.5 גרם 58.0 גרםסיבים תזונתיים 6.2 גרם 24.6 גרםשומן רווי 64.4 גרם 257.7 גרםכולסטרול 77.3 מ״ג 309.0 מ״גסידן 237.8 מ״ג 951.3 מ״גברזל 5.3 מ״ג 21.3 מ״גאשלגן 682.5 מ״ג 2730.0 מ״גאבץ 2.7 מ״ג 11.0 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 15 דק׳כולל 24 שעות ו-20 דק׳
-
קלוריות1390
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1389.6 קק״ל 5558.5 קק״לפחמימות 101.7 גרם 406.9 גרםשומן 102.5 גרם 409.8 גרםנתרן 76.6 מ״ג 306.5 מ״גחלבון 14.5 גרם 58.0 גרםסיבים תזונתיים 6.2 גרם 24.6 גרםשומן רווי 64.4 גרם 257.7 גרםכולסטרול 77.3 מ״ג 309.0 מ״גסידן 237.8 מ״ג 951.3 מ״גברזל 5.3 מ״ג 21.3 מ״גאשלגן 682.5 מ״ג 2730.0 מ״גאבץ 2.7 מ״ג 11.0 מ״גסגור
גם לילדים מגיעה גלידת שוקולד איכותית! גלידה ביתית עם שוקולד לבן ושוקולד מריר, עם גבינת מסקרפונה קטיפתית שמגישים בגביע עם שוקולדים מומסים ומטבעות שוקולד ביתיים בצבעי חום-לבן. טעימה כל כך שכבר מהליקוק הראשון תחליטו להכין אותה שוב!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 24 שעות ו-20 דק׳ | קלוריות 1390 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
גלידה
-
150 גרם שוקולד לבן
-
150 גרם שוקולד מריר
-
1 כפית קפה נמס
-
1 חלב מרוכז פחית
-
2 מיכלים שמנת מתוקה להקצפה יטבתה 32%
-
200 גרם גבינת מסקרפונה
גביעי גלידה
-
4 יחידות גביע ופל לגלידה
-
150 גרם שוקולד מריר
-
150 גרם שוקולד לבן
קישוטי ספירלת שוקולד
-
מומס, שנשאר מציפוי גביעי הגלידה
-
מומס, שנשאר מציפוי גביעי הגלידה
אופן הכנה
- מכינים את הגלידה: ממיסים ביחד בקערה במיקרוגל את השוקולד הלבן והשוקולד המריר. מוסיפים את אבקת הקפה הנמס, החלב המרוכז וגבינת המסקרפונה וטורפים לאיחוד.
- מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה לקצפת יציבה. מערבבים פנימה את תערובת השוקולד.
- יוצקים את התערובת לכוס הערבול של הנינג’ה קרימי ומקפיאים למשך 24 שעות.
- מצפים את גביעי הגלידה: ממיסים את השוקולד הלבן והשוקולד המריר בקערות נפרדות וטובלים את גביעי הגלידה הפוכים, לציפוי השוליים. מעמידים על נייר אפייה עד ההגשה.
- יוצרים קישוטי ספירלת שוקולד: את השוקולדים שנשארו מציפוי הגביעים מעבירים לשקיות זילוף קטנות - מזלפים על נייר אפייה עיגולי שוקולד מריר ועליהם ספירלת שוקולד לבן. מקפיאים להתקשות.
- לאחר 24 שעות מכניסים את כוס הערבול למכשיר הנינג’ה קרימי ובוחרים בתוכנית “ג’לאטו”.
- יוצרים כדורי גלידה, מגישים בגביע וופל מצופה שוקולד ונועצים בכדור קישוט ספירלה.
אופן הכנה
- מכינים את הגלידה: ממיסים ביחד בקערה במיקרוגל את השוקולד הלבן והשוקולד המריר. מוסיפים את אבקת הקפה הנמס, החלב המרוכז וגבינת המסקרפונה וטורפים לאיחוד.
- מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה לקצפת יציבה. מערבבים פנימה את תערובת השוקולד.
- יוצקים את התערובת לכוס הערבול של הנינג’ה קרימי ומקפיאים למשך 24 שעות.
- מצפים את גביעי הגלידה: ממיסים את השוקולד הלבן והשוקולד המריר בקערות נפרדות וטובלים את גביעי הגלידה הפוכים, לציפוי השוליים. מעמידים על נייר אפייה עד ההגשה.
- יוצרים קישוטי ספירלת שוקולד: את השוקולדים שנשארו מציפוי הגביעים מעבירים לשקיות זילוף קטנות - מזלפים על נייר אפייה עיגולי שוקולד מריר ועליהם ספירלת שוקולד לבן. מקפיאים להתקשות.
- לאחר 24 שעות מכניסים את כוס הערבול למכשיר הנינג’ה קרימי ובוחרים בתוכנית “ג’לאטו”.
- יוצרים כדורי גלידה, מגישים בגביע וופל מצופה שוקולד ונועצים בכדור קישוט ספירלה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
היי קרין האם ניתן להכין את הגלידה גם ללא המכונה? כי איו לי בבית
היי יערה, את הגלידה הזו לא ניתן להכין ללא מכונה