-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 368.0 קק״ל 1472.0 קק״לפחמימות 27.9 גרם 111.7 גרםסוכר 6.6 גרם 26.4 גרםשומן 21.0 גרם 84.1 גרםנתרן 890.2 מ״ג 3560.7 מ״גחלבון 15.1 גרם 60.4 גרםסיבים תזונתיים 7.1 גרם 28.6 גרםשומן רווי 2.9 גרם 11.6 גרםכולסטרול 43.4 מ״ג 173.5 מ״גסידן 80.5 מ״ג 321.9 מ״גברזל 1.9 מ״ג 7.7 מ״גאשלגן 657.8 מ״ג 2631.2 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 4.8 מ״גסגור
-
מרכיבים16
-
הכנה 10 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות368
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 368.0 קק״ל 1472.0 קק״לפחמימות 27.9 גרם 111.7 גרםסוכר 6.6 גרם 26.4 גרםשומן 21.0 גרם 84.1 גרםנתרן 890.2 מ״ג 3560.7 מ״גחלבון 15.1 גרם 60.4 גרםסיבים תזונתיים 7.1 גרם 28.6 גרםשומן רווי 2.9 גרם 11.6 גרםכולסטרול 43.4 מ״ג 173.5 מ״גסידן 80.5 מ״ג 321.9 מ״גברזל 1.9 מ״ג 7.7 מ״גאשלגן 657.8 מ״ג 2631.2 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 4.8 מ״גסגור
רוצים פתרון מושלם לארוחה בעבודה או לילדים בבה”ס? טורטיות עוף מהממות בעשר דקות!
תוך עשר דקות יש לכם חטיפים בריאים וטעימים שמתאימים גם להפסקת אוכל בב”ס או בעבודה, גם כחטיף לכיבוד אורחים או סתם כנשנוש!
אם לא בא לכם להכין את העוף בעצמכם, אפשר להשתמש בנתחי עוף קנויים מוכנים ומופשרים (כן, כן, כאלו מהסופר שקונים מהקפאה באיזה טעם שאוהבים). פשוט מחממים ומוסיפים לטורטיה יחד עם שאר המרכיבים.
המנה הכי טעימה כשהיא חמה אבל גם מספיק טעימה כשהיא מתקררת (אם אתם מחליטים לקחת איתכם לעבודה) ואתם ממש מוזמנים להשתולל עם התוספות בסלט: עגבניות, פלפל קלוי, בצל סגול וכד’ יתקבלו בברכה.
מרכיבים 16 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 368 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
פילה עוף
-
200 גרם פילה עוף
-
1/4 כוס קטשופ
-
3 כפות רוטב צ’ילי מתוק
-
1 כף דבש
-
1/4 כפית מלח דקאו לפי הטעם
-
1/4 כפית פלפל שחור טחוןאו לפי הטעם
ירקות
-
1 אבוקדו בינוניחתוך לקוביות או מעוך במזלג
-
1 מלפפון חמוץ בינוניחתוך לקוביות קטנות
-
1/4 ראש חסה אייסברגקצוצה
-
2 גבעולי בצל ירוקפרוסים
-
1 חופן נענעלא חובה
-
1 כף מיץ לימוןסחוט טרי
-
1/4 כפית מלח דקאו לפי הטעם
טורטיות
-
4 טורטייה קטנה קטנות
-
4 כפות מיונזאו ספייסי מיונז
אופן הכנה
- מכינים פילה עוף: מערבבים במחבת קטשופ, רוטב צ’ילי מתוק, סויה, דבש, מלח ופלפל. מחממים ומביאים לרתיחה עדינה. מבשלים כ-2 דקות ומעבירים את הרוטב לקערה.
- מעבירים את נתחי העוף למחבת ומטגנים משני הצדדים, כ-2-3 דקות.
- מוסיפים את הרוטב למחבת עם נתחי העוף, מערבבים ומבשלים עוד כ-3 דקות.
- מכינים סלט לטורטייה: מערבבים בקערה אבוקדו, מלפפון חמוץ, חסה, בצל ירוק, נענע, לימון ומלח (וכל מה שאוהבים ורוצים). טועמים ומתקנים תיבול.
- מחממים כדקה במחבת את הטורטיות משני הצדדים.
- ממלאים את הטורטיות בסלט ובעוף (אם משתמשים בנתחי עוף קנויים אז מחממים מעט במיקרו), מוזגים מעל זרזיף ספייסי מיונז או מיונז רגיל. מגלגלים ומקפלים את תחתית הטורטיה (למנוע “נזילות”) ומגישים.
אופן הכנה
- מכינים פילה עוף: מערבבים במחבת קטשופ, רוטב צ’ילי מתוק, סויה, דבש, מלח ופלפל. מחממים ומביאים לרתיחה עדינה. מבשלים כ-2 דקות ומעבירים את הרוטב לקערה.
- מעבירים את נתחי העוף למחבת ומטגנים משני הצדדים, כ-2-3 דקות.
- מוסיפים את הרוטב למחבת עם נתחי העוף, מערבבים ומבשלים עוד כ-3 דקות.
- מכינים סלט לטורטייה: מערבבים בקערה אבוקדו, מלפפון חמוץ, חסה, בצל ירוק, נענע, לימון ומלח (וכל מה שאוהבים ורוצים). טועמים ומתקנים תיבול.
- מחממים כדקה במחבת את הטורטיות משני הצדדים.
- ממלאים את הטורטיות בסלט ובעוף (אם משתמשים בנתחי עוף קנויים אז מחממים מעט במיקרו), מוזגים מעל זרזיף ספייסי מיונז או מיונז רגיל. מגלגלים ומקפלים את תחתית הטורטיה (למנוע “נזילות”) ומגישים.
הכנתם את המתכון?
תגובות (4)
ארוחת צהריים ממש בזריז
היי רינה, בול!
מה עושים אם אין טורטיות?
היי שירן,
אפשר לקחת לאפות קטנות או אפילו פיתות, לחצות אותן לשני עיגולים, להכניס לשניונת לגריל בתנור, למלא ולגלגל.