אנטיפסטי משמח לבבות – בטטות צלויות בתנור עם צזיקי
עיגולי בטטות צלויות בתנור שמוגשות עם צזיקי מרענן. מנת פתיחה כייפית או תוספת נהדרת, קלילה ובריאה שגם נראית נהדר ומכינים ב15 דקות עבודה
עיגולי בטטות צלויות בתנור שמוגשות עם צזיקי מרענן. מנת פתיחה כייפית או תוספת נהדרת, קלילה ובריאה שגם נראית נהדר ומכינים ב15 דקות עבודה
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 17.0 קק״ל 204.5 קק״לפחמימות 3.4 גרם 41.3 גרםשומן 0.0 גרם 0.5 גרםנתרן 314.8 מ״ג 3777.7 מ״גחלבון 0.3 גרם 4.1 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 6.7 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 7.0 מ״ג 84.2 מ״גברזל 0.2 מ״ג 2.2 מ״גאשלגן 48.6 מ״ג 583.5 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.5 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 5 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות17
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 17.0 קק״ל 204.5 קק״לפחמימות 3.4 גרם 41.3 גרםשומן 0.0 גרם 0.5 גרםנתרן 314.8 מ״ג 3777.7 מ״גחלבון 0.3 גרם 4.1 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 6.7 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 7.0 מ״ג 84.2 מ״גברזל 0.2 מ״ג 2.2 מ״גאשלגן 48.6 מ״ג 583.5 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 17 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 בטטות בינוניות
-
1 מיכל תרסיס שמן זית
-
1 כפית מלח דק
-
1 כפית פלפל שחור גרוס
הגשה
-
1 קופסה צזיקי מוכן
-
12 עלי אורגנו טרי
אופן הכנה
- מכינים את עיגולי הבטטה: מחממים תנור ל- 180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- פורסים את הבטטות לעיגולים בעובי סנטימטר. במידה ורוצים להעניק לעיגולים קוטר אחיד, משתמשים בחותכן עוגיות בקוטר 5 ס”מ.
- מניחים את הבטטות בתבנית, משמנים בתרסיס שמן ומתבלים במלח ופלפל בנדיבות.
- אופים בתנור החם כ-15 דקות, עד שהבטטות זהובות ורכות, אך לא רכות מדי. מצננים היטב.
- מרכיבים את המנה ומגישים: מסדרים את עיגולי הבטטה על צלחת גדולה, מניחים על כל בטטה כפית צזיקי ומקשטים בעלה אורגנו או בזיליקום. מגישים מיד.
אופן הכנה
- מכינים את עיגולי הבטטה: מחממים תנור ל- 180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- פורסים את הבטטות לעיגולים בעובי סנטימטר. במידה ורוצים להעניק לעיגולים קוטר אחיד, משתמשים בחותכן עוגיות בקוטר 5 ס”מ.
- מניחים את הבטטות בתבנית, משמנים בתרסיס שמן ומתבלים במלח ופלפל בנדיבות.
- אופים בתנור החם כ-15 דקות, עד שהבטטות זהובות ורכות, אך לא רכות מדי. מצננים היטב.
- מרכיבים את המנה ומגישים: מסדרים את עיגולי הבטטה על צלחת גדולה, מניחים על כל בטטה כפית צזיקי ומקשטים בעלה אורגנו או בזיליקום. מגישים מיד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן