במקום סוכרייה על מקל: נקניקיות בטמפורה על שיפוד

אוהבים נקניקיות?? ברור שכן! קבלו מתכון לנשנוש המושלם לאירוח או סתם כשמתחשק להתפנק בארוחה מושחתת - נקניקיות עוף מטוגנות בציפוי טמפורה מתובל היטב ופריך בטירוף
אוהבים נקניקיות?? ברור שכן! קבלו מתכון לנשנוש המושלם לאירוח או סתם כשמתחשק להתפנק בארוחה מושחתת - נקניקיות עוף מטוגנות בציפוי טמפורה מתובל היטב ופריך בטירוף
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    62
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 62.1 קק״ל 1242.7 קק״ל
    פחמימות 1.6 גרם 32.8 גרם
    סוכר 0.3 גרם 5.6 גרם
    שומן 5.1 גרם 101.6 גרם
    נתרן 259.9 מ״ג 5197.4 מ״ג
    חלבון 2.6 גרם 52.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 3.1 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 40.3 גרם
    כולסטרול 13.8 מ״ג 275.0 מ״ג
    סידן 0.3 מ״ג 5.3 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.7 מ״ג
    אשלגן 3.5 מ״ג 70.3 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    62
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 62.1 קק״ל 1242.7 קק״ל
    פחמימות 1.6 גרם 32.8 גרם
    סוכר 0.3 גרם 5.6 גרם
    שומן 5.1 גרם 101.6 גרם
    נתרן 259.9 מ״ג 5197.4 מ״ג
    חלבון 2.6 גרם 52.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.2 גרם 3.1 גרם
    שומן רווי 2.0 גרם 40.3 גרם
    כולסטרול 13.8 מ״ג 275.0 מ״ג
    סידן 0.3 מ״ג 5.3 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.7 מ״ג
    אשלגן 3.5 מ״ג 70.3 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
שיפודים
מערכת Foody
X

2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. חוצים את הנקניקיות ומשפדים לאורך.
  2. מחממים שמן בסיר לטיגון עמוק (בחום של 180-190 מעלות).
  3. מערבבים את כל החומרים היבשים יחד בקערה, מוסיפים את מי הסודה בהדרגה תוך כדי טריפה עד לקבלת בלילה במרקם שדומה לבלילת פנקייק.
  4. טובלים את השיפוד בטמפורה מרימים ומסובבים, כך שהבלילה תעטוף את הנקניקייה היטב, הופכים חזרה למספר שניות כדי שעודפי הבלילה יטפטפו.
  5. מחזיקים בשיפוד המצופה בבלילה וטובלים לרגע בשמן ומוציאים מיד. הפעולה הזו מונעת הדבקה. מכניסים לטיגון בשמן החם עד להזהבה אחידה מכל הצדדים.
  6. מגישים עם רטבים כמו קטשופ, מיונז או חרדל וכל ממרח אחר שאוהבים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
במקום סוכרייה על מקל: נקניקיות בטמפורה על שיפוד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (5)

Avatar

    Avatar
    נתי

    ברוך השם ובעזרתו, הכנתי, טעים כל כך שטיגנתי גם את התערובת לחטיפים כאלו, מזכיר דוריטוס…. תודה

      Avatar
      מערכת Foody

      כיף לקרוא, נתי!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות