חגיגי, ורוד וטעיםםםם: מלבי מחלב עיזים
לכבוד חג השבועות קבלו קינוח מהמטבח המקומי על בסיס החלב הכי מקומי שיש! מלבי מושלם מחלב עיזים, מוגש קר עם סירופ פטל, שברי פיסטוק ושבבי קוקוס מלמעלה
לכבוד חג השבועות קבלו קינוח מהמטבח המקומי על בסיס החלב הכי מקומי שיש! מלבי מושלם מחלב עיזים, מוגש קר עם סירופ פטל, שברי פיסטוק ושבבי קוקוס מלמעלה
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 201.5 קק״ל 1208.7 קק״לפחמימות 38.3 גרם 229.9 גרםשומן 4.3 גרם 26.1 גרםנתרן 3.0 מ״ג 17.7 מ״גחלבון 1.7 גרם 10.2 גרםסיבים תזונתיים 2.5 גרם 15.1 גרםשומן רווי 1.8 גרם 11.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 11.9 מ״ג 71.1 מ״גברזל 0.5 מ״ג 3.1 מ״גאשלגן 97.1 מ״ג 582.6 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 1.6 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 25 דק׳כולל 4 שעות ו-30 דק׳
-
קלוריות202
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 201.5 קק״ל 1208.7 קק״לפחמימות 38.3 גרם 229.9 גרםשומן 4.3 גרם 26.1 גרםנתרן 3.0 מ״ג 17.7 מ״גחלבון 1.7 גרם 10.2 גרםסיבים תזונתיים 2.5 גרם 15.1 גרםשומן רווי 1.8 גרם 11.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 11.9 מ״ג 71.1 מ״גברזל 0.5 מ״ג 3.1 מ״גאשלגן 97.1 מ״ג 582.6 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 1.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 4 שעות ו-30 דק׳ | קלוריות 202 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
מלבי
-
1 ליטר חלב עיזים
-
1/2 כוס קורנפלור
-
1/2 כוס סוכר לבן
-
1 כפית תמצית וניל
סירופ פטל
הגשה
-
1 חופן פיסטוקים קלופים קלוייםשבורים לשבבים
-
1 חופן שבבי קוקוס
-
1 חופן ורדים מיובשים
אופן הכנה
- מערבבים כוס חלב עיזים עם קורנפלור עד להמסה.
- מביאים לרתיחה את יתר החלב עם סוכר ותמצית וניל.
- מוסיפים את הקורנפלור המדולל ומחזירים לרתיחה תוך כדי ערבוב רק עד שמסמיך. מורידים מיד מהכיריים.
- יוצקים לתבנית או לכלים אישיים ומצננים.
- מעבירים למקרר למשך 4 שעות לפחות להתייצבות.
- מכינים סירופ: מבשלים פטל עם סוכר ומים עד לרתיחה והמסה מלאה של הסוכר. טוחנים, מסננים ומצננים.
- מגישים את המלבי עם סירופ, שברי פיסטוק, קוקוס ועלי ורדים.
מתכון מתוך אתר משק צוריאל.
אופן הכנה
- מערבבים כוס חלב עיזים עם קורנפלור עד להמסה.
- מביאים לרתיחה את יתר החלב עם סוכר ותמצית וניל.
- מוסיפים את הקורנפלור המדולל ומחזירים לרתיחה תוך כדי ערבוב רק עד שמסמיך. מורידים מיד מהכיריים.
- יוצקים לתבנית או לכלים אישיים ומצננים.
- מעבירים למקרר למשך 4 שעות לפחות להתייצבות.
- מכינים סירופ: מבשלים פטל עם סוכר ומים עד לרתיחה והמסה מלאה של הסוכר. טוחנים, מסננים ומצננים.
- מגישים את המלבי עם סירופ, שברי פיסטוק, קוקוס ועלי ורדים.
מתכון מתוך אתר משק צוריאל.
הערות
- למלבי במרקם קרמי במיוחד הוסיפו לליטר חלב1 מיכל (250 מ״ל) שמנת מתוקה, שתעלה את אחוזי השומן
הערות
- למלבי במרקם קרמי במיוחד הוסיפו לליטר חלב1 מיכל (250 מ״ל) שמנת מתוקה, שתעלה את אחוזי השומן
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
אפשר לעשות המלבי עם תחליף סוכר, אני סוכרתי
בהחלט. נמליץ על טרוביה.