ירקות ירוקים מוקפצים בשמן זית, סילאן ושום
ירקות ירוקים מוקפצים הם תוספת מושלמת לכל מנה או ארוחה בריאה, טעימה וטבעונית בפני עצמה. שי-לי ליפא מלמדת איך אוכלים בריא
ירקות ירוקים מוקפצים הם תוספת מושלמת לכל מנה או ארוחה בריאה, טעימה וטבעונית בפני עצמה. שי-לי ליפא מלמדת איך אוכלים בריא
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 183.7 קק״ל 734.9 קק״לפחמימות 19.5 גרם 77.9 גרםשומן 5.5 גרם 21.8 גרםנתרן 1217.2 מ״ג 4868.6 מ״גחלבון 8.5 גרם 33.8 גרםסיבים תזונתיים 8.3 גרם 33.4 גרםשומן רווי 0.8 גרם 3.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 80.1 מ״ג 320.6 מ״גברזל 2.1 מ״ג 8.4 מ״גאשלגן 423.7 מ״ג 1694.9 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 4.1 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 20 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות184
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 183.7 קק״ל 734.9 קק״לפחמימות 19.5 גרם 77.9 גרםשומן 5.5 גרם 21.8 גרםנתרן 1217.2 מ״ג 4868.6 מ״גחלבון 8.5 גרם 33.8 גרםסיבים תזונתיים 8.3 גרם 33.4 גרםשומן רווי 0.8 גרם 3.3 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 80.1 מ״ג 320.6 מ״גברזל 2.1 מ״ג 8.4 מ״גאשלגן 423.7 מ״ג 1694.9 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 4.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 184 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
500 גרם שעועית ירוקה טרייה
-
1 ראש ברוקולי
-
2 כוסות אפונה ירוקה קפואה
-
2 כפות שמן זית
-
1 שן שום
-
2 כפות רוטב סויה
-
1 כף סילאן
-
1 כף טימין טרי
-
1 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- מורידים את העוקץ בקצוות השעועית. מפרידים את הברוקולי לפרחים גדולים. קוצצים דק את השום.
- מרתיחים שפע מי מלח בסיר גדול. מוסיפים את הירקות ומבשלים 3-2 דקות עד שהם מתחילים להתרכך. מסננים היטב.
- מחממים ווק או מחבת גדולה על להבה בינונית. מוסיפים את שמן הזית והשום ומאדים כדקה תוך כדי בחישה, עד שהשום מתחיל להתרכך (נזהרים לא להזהיב).
- מוסיפים את הירקות החלוטים, הסויה, הסילאן והתימין ומערבבים. מקפיצים כ-2 דקות למיזוג הטעמים. טועמים, מתקנים את התיבול ומגישים.
אופן הכנה
- מורידים את העוקץ בקצוות השעועית. מפרידים את הברוקולי לפרחים גדולים. קוצצים דק את השום.
- מרתיחים שפע מי מלח בסיר גדול. מוסיפים את הירקות ומבשלים 3-2 דקות עד שהם מתחילים להתרכך. מסננים היטב.
- מחממים ווק או מחבת גדולה על להבה בינונית. מוסיפים את שמן הזית והשום ומאדים כדקה תוך כדי בחישה, עד שהשום מתחיל להתרכך (נזהרים לא להזהיב).
- מוסיפים את הירקות החלוטים, הסויה, הסילאן והתימין ומערבבים. מקפיצים כ-2 דקות למיזוג הטעמים. טועמים, מתקנים את התיבול ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן