ירקות ירוקים מוקפצים בשמן זית, סילאן ושום

ירקות ירוקים מוקפצים הם תוספת מושלמת לכל מנה או ארוחה בריאה, טעימה וטבעונית בפני עצמה. שי-לי ליפא מלמדת איך אוכלים בריא
ירקות ירוקים מוקפצים הם תוספת מושלמת לכל מנה או ארוחה בריאה, טעימה וטבעונית בפני עצמה. שי-לי ליפא מלמדת איך אוכלים בריא
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    184
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 183.7 קק״ל 734.9 קק״ל
    פחמימות 19.5 גרם 77.9 גרם
    שומן 5.5 גרם 21.8 גרם
    נתרן 1217.2 מ״ג 4868.6 מ״ג
    חלבון 8.5 גרם 33.8 גרם
    סיבים תזונתיים 8.4 גרם 33.5 גרם
    שומן רווי 0.8 גרם 3.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 83.3 מ״ג 333.3 מ״ג
    ברזל 2.1 מ״ג 8.5 מ״ג
    אשלגן 430.7 מ״ג 1722.9 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 4.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    184
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 183.7 קק״ל 734.9 קק״ל
    פחמימות 19.5 גרם 77.9 גרם
    שומן 5.5 גרם 21.8 גרם
    נתרן 1217.2 מ״ג 4868.6 מ״ג
    חלבון 8.5 גרם 33.8 גרם
    סיבים תזונתיים 8.4 גרם 33.5 גרם
    שומן רווי 0.8 גרם 3.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 83.3 מ״ג 333.3 מ״ג
    ברזל 2.1 מ״ג 8.5 מ״ג
    אשלגן 430.7 מ״ג 1722.9 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 4.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מורידים את העוקץ בקצוות השעועית. מפרידים את הברוקולי לפרחים גדולים. קוצצים דק את השום.
  2. מרתיחים שפע מי מלח בסיר גדול. מוסיפים את הירקות ומבשלים 3-2 דקות עד שהם מתחילים להתרכך. מסננים היטב.
  3. מחממים ווק או מחבת גדולה על להבה בינונית. מוסיפים את שמן הזית והשום ומאדים כדקה תוך כדי בחישה, עד שהשום מתחיל להתרכך (נזהרים לא להזהיב).
  4. מוסיפים את הירקות החלוטים, הסויה, הסילאן והתימין ומערבבים. מקפיצים כ-2 דקות למיזוג הטעמים. טועמים, מתקנים את התיבול ומגישים.

    מוקפץ ברוקולי, אפונה ושעועית ירוקה
    מוקפץ ברוקולי, אפונה ושעועית ירוקה

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ירקות ירוקים מוקפצים בשמן זית, סילאן ושום

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות