ירקות ירוקים מוקפצים בשמן זית, סילאן ושום

ירקות ירוקים מוקפצים הם תוספת מושלמת לכל מנה או ארוחה בריאה, טעימה וטבעונית בפני עצמה. שי-לי ליפא מלמדת איך אוכלים בריא
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    20 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    10

מצרכים

אופן הכנה

  1. מורידים את העוקץ בקצוות השעועית. מפרידים את הברוקולי לפרחים גדולים. קוצצים דק את השום.
  2. מרתיחים שפע מי מלח בסיר גדול. מוסיפים את הירקות ומבשלים 3-2 דקות עד שהם מתחילים להתרכך. מסננים היטב.
  3. מחממים ווק או מחבת גדולה על להבה בינונית. מוסיפים את שמן הזית והשום ומאדים כדקה תוך כדי בחישה, עד שהשום מתחיל להתרכך (נזהרים לא להזהיב).
  4. מוסיפים את הירקות החלוטים, הסויה, הסילאן והתימין ומערבבים. מקפיצים כ-2 דקות למיזוג הטעמים. טועמים, מתקנים את התיבול ומגישים.

    מוקפץ ברוקולי, אפונה ושעועית ירוקה
    מוקפץ ברוקולי, אפונה ושעועית ירוקה

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 183.7 קק״ל 734.9 קק״ל
פחמימות 19.5 גרם 77.9 גרם
שומן 5.5 גרם 21.8 גרם
נתרן 1217.2 מ״ג 4868.6 מ״ג
חלבון 8.5 גרם 33.8 גרם
סיבים תזונתיים 8.4 גרם 33.5 גרם
שומן רווי 0.8 גרם 3.3 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 83.3 מ״ג 333.3 מ״ג
ברזל 2.1 מ״ג 8.5 מ״ג
אשלגן 430.7 מ״ג 1722.9 מ״ג
אבץ 1.0 מ״ג 4.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar