לא צריך לטגן! שלל ירקות בתנור בטמפורה קריספית

בלילת טמפורה קראנצ'ית שהסוד בה הוא מי קרח קפואים! קבלו מתכון להכנת ירקות בתנור בטמפורה מעולה - פטריות, חציל, זוקיני ועוד!
בלילת טמפורה קראנצ'ית שהסוד בה הוא מי קרח קפואים! קבלו מתכון להכנת ירקות בתנור בטמפורה מעולה - פטריות, חציל, זוקיני ועוד!
  • ניצן סוסיד
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
    321
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 321.1 קק״ל 1605.6 קק״ל
    פחמימות 63.2 גרם 315.8 גרם
    שומן 2.9 גרם 14.3 גרם
    נתרן 761.5 מ״ג 3807.7 מ״ג
    חלבון 8.7 גרם 43.6 גרם
    סיבים תזונתיים 7.5 גרם 37.3 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 2.4 גרם
    כולסטרול 50.6 מ״ג 253.2 מ״ג
    סידן 71.2 מ״ג 355.9 מ״ג
    ברזל 1.7 מ״ג 8.4 מ״ג
    אשלגן 760.6 מ״ג 3802.8 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 5.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
    321
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 321.1 קק״ל 1605.6 קק״ל
    פחמימות 63.2 גרם 315.8 גרם
    שומן 2.9 גרם 14.3 גרם
    נתרן 761.5 מ״ג 3807.7 מ״ג
    חלבון 8.7 גרם 43.6 גרם
    סיבים תזונתיים 7.5 גרם 37.3 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 2.4 גרם
    כולסטרול 50.6 מ״ג 253.2 מ״ג
    סידן 71.2 מ״ג 355.9 מ״ג
    ברזל 1.7 מ״ג 8.4 מ״ג
    אשלגן 760.6 מ״ג 3802.8 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 5.7 מ״ג
    סגור

ירקות אפויים בתנור זו מנה פשוטה וקלאסית להשלמת כל ארוחה. כדי לגרום לילדים שלכם לאכול כמה שיותר ירקות, קבלו טיפ להכנתם בטמפורה זריזה שמכינים לבד בבית. כך הירקות יוצאים שחומים, קריספיים והרבה יותר מגרים!

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
תוספות
ניצן סוסיד
X

2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בלילת טמפורה

ירקות


אופן הכנה

  1. יוצרים מי קרח בעזרת יצרן הקרח ומתקן המים שבמקרר.
    ירקות בטמפורה בתנור
    לוקחים קרח ממגירת הקרח. צילום: נמרוד סונדרס

    ירקות בטמפורה בתנור4
    לוקחים מים ממתקן המים לצורך יצירת מי הקרח. צילום: נמרוד סונדרס

  2. שמים את מי הקרח בקערה, מערבבים בעזרת מטרפה עם יתר מרכיבי הטמפורה ומשאירים במקרר למנוחה של חצי שעה.
  3. חותכים את הבטטה לאורך לרבעים, מפרידים את הכרובית לפרחים קטנים, חותכים את החציל לקוביות גדולות ואת הזוקיני לאורך לרבעים.
  4. מחממים תנור ל-220 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפיה.
  5. טובלים את הירקות בבלילת הטמפורה ומסדרים בתבנית.

    ירקות בטמפורה בתנור1
    טובלים את הירקות בבלילת הטמפורה ומסדרים על גבי נייר אפייה. צילום: נמרוד סונדרס

  6. מרססים בספריי שמן את הירקות המצופים ואופים כ-15 דקות להשחמה יפה וקריספיות.
ירקות בטמפורה בתנור
ירקות בתנור בטמפורה. צילום: נמרוד סונדרס

tip

טיפ מקרר Hisense

מי קרח עוזר לטמפורה ליצור מעטפת קריספית במיוחד. השתמשו ביצרן קרח אוטומטי בחיבור ישיר למים בתא ההקפאה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לא צריך לטגן! שלל ירקות בתנור בטמפורה קריספית

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות