-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 6672.6 קק״ל 6672.6 קק״לפחמימות 574.6 גרם 574.6 גרםשומן 387.1 גרם 387.1 גרםנתרן 9179.7 מ״ג 9179.7 מ״גחלבון 212.8 גרם 212.8 גרםסיבים תזונתיים 27.8 גרם 27.8 גרםשומן רווי 210.6 גרם 210.6 גרםכולסטרול 1788.0 מ״ג 1788.0 מ״גסידן 2523.9 מ״ג 2523.9 מ״גברזל 17.3 מ״ג 17.3 מ״גאשלגן 1465.5 מ״ג 1465.5 מ״גאבץ 18.3 מ״ג 18.3 מ״גסגור
-
מרכיבים17
-
הכנה 45 דק׳כולל 3 שעות
-
קלוריות6673
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 6672.6 קק״ל 6672.6 קק״לפחמימות 574.6 גרם 574.6 גרםשומן 387.1 גרם 387.1 גרםנתרן 9179.7 מ״ג 9179.7 מ״גחלבון 212.8 גרם 212.8 גרםסיבים תזונתיים 27.8 גרם 27.8 גרםשומן רווי 210.6 גרם 210.6 גרםכולסטרול 1788.0 מ״ג 1788.0 מ״גסידן 2523.9 מ״ג 2523.9 מ״גברזל 17.3 מ״ג 17.3 מ״גאשלגן 1465.5 מ״ג 1465.5 מ״גאבץ 18.3 מ״ג 18.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 17 | זמן הכנה 45 דק׳ | זמן כולל 3 שעות | קלוריות 6673 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
בצק
מלית
-
2 כפות שמן זית
-
1 קופסה פטריות שמפיניון
-
1 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
-
1/4 כפית אגוז מוסקט
-
50 גרם חמאה
-
1 חבילה גבינת אמנטל
-
1 חבילה גבינת גאודה
-
150 גרם גבינת איבריקו
-
1 ביצה L
אופן הכנה
- מרככים מעט את החמאה במיקרוגל. קוצצים דק את הפטריות. מגררים את הגבינות.
- מכינים את הבצק: שמים את כל הרכיבים, למעט החמאה והמלח, בקערת מיקסר עם וו לישה מערבלים. מוסיפים את החמאה והמלח למיקסר וממשיכים ללוש 7 דקות. מכסים בניילון נצמד ומתפיחים בין 90 ל-120 דקות, עד שהבצק מכפיל את נפחו.
- מכינים את המילוי: מחממים את שמן הזית במחבת ומטגנים את הפטריות. מתבלים במלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט, מוציאים ושומרים בצד.
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים את התבנית. ממיסים את החמאה. טורפים את הביצה.
- מחלקים את הבצק ל-2 חלקים. פותחים כל חלק למלבן גדול. מורחים את פני הבצק בחמאה מומסת ומחלקים את הבצק לריבועים קטנים בעזרת סכין.
- בכל ריבוע שמים מעט מתערובת הפטריות וקצת מכל גבינה. מניחים ריבוע על ריבוע, עד שנוצרת ערימה של הריבועים. את הערימה מניחים בזהירות בתבנית.
- מברישים את פני המאפה בביצה טרופה, מפזרים עוד מעט גבינה מגוררת ואופים כ-30 דקות, עד שפני המאפה מזהיבים.
אופן הכנה
- מרככים מעט את החמאה במיקרוגל. קוצצים דק את הפטריות. מגררים את הגבינות.
- מכינים את הבצק: שמים את כל הרכיבים, למעט החמאה והמלח, בקערת מיקסר עם וו לישה מערבלים. מוסיפים את החמאה והמלח למיקסר וממשיכים ללוש 7 דקות. מכסים בניילון נצמד ומתפיחים בין 90 ל-120 דקות, עד שהבצק מכפיל את נפחו.
- מכינים את המילוי: מחממים את שמן הזית במחבת ומטגנים את הפטריות. מתבלים במלח, פלפל שחור ואגוז מוסקט, מוציאים ושומרים בצד.
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים את התבנית. ממיסים את החמאה. טורפים את הביצה.
- מחלקים את הבצק ל-2 חלקים. פותחים כל חלק למלבן גדול. מורחים את פני הבצק בחמאה מומסת ומחלקים את הבצק לריבועים קטנים בעזרת סכין.
- בכל ריבוע שמים מעט מתערובת הפטריות וקצת מכל גבינה. מניחים ריבוע על ריבוע, עד שנוצרת ערימה של הריבועים. את הערימה מניחים בזהירות בתבנית.
- מברישים את פני המאפה בביצה טרופה, מפזרים עוד מעט גבינה מגוררת ואופים כ-30 דקות, עד שפני המאפה מזהיבים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
אפשר עם קמח כוסמין?
היי סימה, מומלץ להמיר רק מחצית מכמות הקמח במתכון ולא את כולה. שתפי אותנו איך יצא 🙂