סנו רקע

לחם לבן עם פטנט מיוחד שחובה להכיר!

לחם לבן ומהיר כמעט ללא לישה שנאפה בשקית! מושלם לכריכים לילדים, פרנצ' טוסט וסתם לנשנש עם חמאה ומלח. עשו לכם מאפייה בבית
לחם לבן ומהיר כמעט ללא לישה שנאפה בשקית! מושלם לכריכים לילדים, פרנצ' טוסט וסתם לנשנש עם חמאה ומלח. עשו לכם מאפייה בבית
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
30 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    1904
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1903.5 קק״ל 1903.5 קק״ל
    פחמימות 387.3 גרם 387.3 גרם
    שומן 9.7 גרם 9.7 גרם
    נתרן 3151.7 מ״ג 3151.7 מ״ג
    חלבון 55.2 גרם 55.2 גרם
    סיבים תזונתיים 16.7 גרם 16.7 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 0.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 75.1 מ״ג 75.1 מ״ג
    ברזל 6.0 מ״ג 6.0 מ״ג
    אשלגן 535.2 מ״ג 535.2 מ״ג
    אבץ 5.0 מ״ג 5.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 3 שעות
  • קלוריות
    1904
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1903.5 קק״ל 1903.5 קק״ל
    פחמימות 387.3 גרם 387.3 גרם
    שומן 9.7 גרם 9.7 גרם
    נתרן 3151.7 מ״ג 3151.7 מ״ג
    חלבון 55.2 גרם 55.2 גרם
    סיבים תזונתיים 16.7 גרם 16.7 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 0.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 75.1 מ״ג 75.1 מ״ג
    ברזל 6.0 מ״ג 6.0 מ״ג
    אשלגן 535.2 מ״ג 535.2 מ״ג
    אבץ 5.0 מ״ג 5.0 מ״ג
    סגור

מרבית הלחמים דורשים המון התעסקות, לכלוך וזמן התפחה ארוך מאוד. בזכות המתכון הזה תהיה לכם כיכר לחם לבן חמה וטעימה עוד באותו היום.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
לחמים
רון יוחננוב
X

30 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מעבדים בקערת מיקסר עם וו לישה את הקמח, הסוכר והשמרים.
  2. מוסיפים את המים בהדרגה תוך כדי ערבול.
  3. כעבור 5 דקות מוסיפים לתערובת את המלח וממשיכים ללוש במשך 10 דקות עד שמתקבל בצק גמיש וחלק שנאסף מדפנות הקערה.
  4. מכסים ומתפיחים במשך 60 דקות עד להכפלת הנפח.
  5. מכדררים את הבצק לכדור וחורצים למעלה חתך לאורך כיכר הלחם.
  6. מכניסים את הכדור של הבצק לשקית צלייה סנו סושי - ומשאירים אותה פתוחה.
  7. מתפיחים בתוך השקית במשך 30 דקות.
  8. מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
  9. סוגרים היטב את השקית.
  10. אופים במשך 30 דקות או עד הזהבה.
  11. מצננים היטב ומגישים.

    לחם לבן2
    לחם לבן. צילום: רון יוחננוב.


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
לחם לבן עם פטנט מיוחד שחובה להכיר!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (22)

Avatar

    Avatar
    רותי וולמרק

    אם אני רוצה להכין עם קמח מולינו לא גלוון מה יחס המים?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי רותי, לא בדקנו כך שקשה לנו לדעת. בעיקרון היחס אמור להישאר אותו הדבר

      Avatar
      מערכת Foody

      היי אמירה, אפשר לנסות להמיר חצי מכמות הקמח במתכון.

    Avatar
    נירה בצלאל

    לא צריך לחוקק את השקית לפני ההכנסה לתנור?

      Avatar
      מערכת Foody

      אם הכוונה למילה ‘לחורר’ אז לא

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות