לנשנש בסוכה: אצבעות תמרים ושוקולד
בלי תנור ובלי אפייה, פחות משעה ויש לכם את הקינוח הטבעוני המושלם, קבלו מתכון קל להכנה לאצבעות תמרים ושוקולד שגם הלא טבעוניים יבקשו את המתכון מכם
בלי תנור ובלי אפייה, פחות משעה ויש לכם את הקינוח הטבעוני המושלם, קבלו מתכון קל להכנה לאצבעות תמרים ושוקולד שגם הלא טבעוניים יבקשו את המתכון מכם
- ספיר דהן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 49.9 קק״ל 997.9 קק״לפחמימות 3.9 גרם 77.6 גרםשומן 3.5 גרם 69.3 גרםנתרן 6.0 מ״ג 120.4 מ״גחלבון 1.1 גרם 21.3 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 15.6 גרםשומן רווי 1.1 גרם 22.2 גרםכולסטרול 0.1 מ״ג 2.0 מ״גסידן 6.3 מ״ג 125.1 מ״גברזל 0.4 מ״ג 8.8 מ״גאשלגן 50.8 מ״ג 1016.7 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 5.2 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 15 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות50
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 49.9 קק״ל 997.9 קק״לפחמימות 3.9 גרם 77.6 גרםשומן 3.5 גרם 69.3 גרםנתרן 6.0 מ״ג 120.4 מ״גחלבון 1.1 גרם 21.3 גרםסיבים תזונתיים 0.8 גרם 15.6 גרםשומן רווי 1.1 גרם 22.2 גרםכולסטרול 0.1 מ״ג 2.0 מ״גסידן 6.3 מ״ג 125.1 מ״גברזל 0.4 מ״ג 8.8 מ״גאשלגן 50.8 מ״ג 1016.7 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 5.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 50 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 1/2 כוסות תמרים מגולענים בוואקוםחתוכים לקוביות
-
100 גרם אגוזי מלך
-
30 גרם חמאת בוטנים עם שבבי בוטנים
-
100 גרם שוקולד מריר
טופינג
-
חופן אגוזי מלךגרוסים גס
אופן הכנה
- במעבד מזון עם להב פלדה שמים תמרים, אגוזי מלך וחמאת בוטנים ומעבדים עד לקבלת כדור בצק.
- מחלקים את הכדור לשניים, משטחים חלק אחד בשכבה דקה על תבנית אינגליש קייק.
- בקערה מתאימה למיקרו ממיסים את השוקולד בפולסים קצרים.
- שופכים שכבה דקה של שוקולד מעל תערובת התמרים ששיטחנו בתבנית ומכניסים למקרר למשך כ- 5 דקות.
- משטחים מעל השוקולד את תערובת התמרים ששמרנו בצד, שופכים שכבה נוספת של שוקולד ומפזרים מעל מעט אגוזי מלך גרוסים גס.
- מכניסים למקרר למשך כ-30 דק’, חותכים לאצבעות דקות.
בואו לעקוב אחרי ספיר ברשתות החברתיות ולהישאר מעודכנים במתכונים הכי שווים שלה! בלוג: https://sapirs.co.il או באינסטגרם: https://www.instagram.com/sapirs.co.il/
אופן הכנה
- במעבד מזון עם להב פלדה שמים תמרים, אגוזי מלך וחמאת בוטנים ומעבדים עד לקבלת כדור בצק.
- מחלקים את הכדור לשניים, משטחים חלק אחד בשכבה דקה על תבנית אינגליש קייק.
- בקערה מתאימה למיקרו ממיסים את השוקולד בפולסים קצרים.
- שופכים שכבה דקה של שוקולד מעל תערובת התמרים ששיטחנו בתבנית ומכניסים למקרר למשך כ- 5 דקות.
- משטחים מעל השוקולד את תערובת התמרים ששמרנו בצד, שופכים שכבה נוספת של שוקולד ומפזרים מעל מעט אגוזי מלך גרוסים גס.
- מכניסים למקרר למשך כ-30 דק’, חותכים לאצבעות דקות.
בואו לעקוב אחרי ספיר ברשתות החברתיות ולהישאר מעודכנים במתכונים הכי שווים שלה! בלוג: https://sapirs.co.il או באינסטגרם: https://www.instagram.com/sapirs.co.il/
הערות
- ניתן לוותר על בניית השכבות, ולגלגל לכדורים ואז לצפות בשוקולד.
- חמאת הבוטנים לא מורגשת כל כך אך היא עוזרת "להדבקת התערובת".
- את חטיפי התמרים שומרים במקרר.
הערות
- ניתן לוותר על בניית השכבות, ולגלגל לכדורים ואז לצפות בשוקולד.
- חמאת הבוטנים לא מורגשת כל כך אך היא עוזרת "להדבקת התערובת".
- את חטיפי התמרים שומרים במקרר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (15)
אשמח לדעת כמה זה כוס וחצי תמרים בגרמים (לא יכול להיות שזה 80 גרם!) והאם ניתן להשתמש בממרח תמרים במקום.
היי ענת, לא מוזכר במתכון כמות של 80 גרם.
אם את רוצה להשתמש בממרח תמרים, כדאי להשתמש בחצי כוס ולהוסיף 50 גרם אגוזים. זה לא יצא זהה למתכון הזה, כי פה משתמשים בתמרים שלמים מגולענים. בהצלחה!
מושלם!!! טעים לנו ממש!!!