-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 2229.0 קק״ל 2229.0 קק״לפחמימות 407.1 גרם 407.1 גרםשומן 39.2 גרם 39.2 גרםנתרן 1229.9 מ״ג 1229.9 מ״גחלבון 45.0 גרם 45.0 גרםסיבים תזונתיים 10.0 גרם 10.0 גרםשומן רווי 16.7 גרם 16.7 גרםכולסטרול 590.8 מ״ג 590.8 מ״גסידן 185.4 מ״ג 185.4 מ״גברזל 8.9 מ״ג 8.9 מ״גאשלגן 2337.4 מ״ג 2337.4 מ״גאבץ 2.5 מ״ג 2.5 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 10 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות2229
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 2229.0 קק״ל 2229.0 קק״לפחמימות 407.1 גרם 407.1 גרםשומן 39.2 גרם 39.2 גרםנתרן 1229.9 מ״ג 1229.9 מ״גחלבון 45.0 גרם 45.0 גרםסיבים תזונתיים 10.0 גרם 10.0 גרםשומן רווי 16.7 גרם 16.7 גרםכולסטרול 590.8 מ״ג 590.8 מ״גסידן 185.4 מ״ג 185.4 מ״גברזל 8.9 מ״ג 8.9 מ״גאשלגן 2337.4 מ״ג 2337.4 מ״גאבץ 2.5 מ״ג 2.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 2229 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
מאפינס
-
1כוס או 200 גרם סוכר חום
-
2 ביצים L
-
1/2 כוס רסק תפוחים לא ממותק
-
1/2 כפית תמצית וניל
-
2 כפות מיץ לימון
-
3 בננות בינוניות
-
1/2 כוס שוקולד צ’יפס
-
1כוס או 140 גרם קמח כוסמין
-
1/2 כוס שיבולת שועל דקה (אינסטנט)
-
1 כפית אבקת סודה לשתייה
-
1/4 כפית מלח דק
שימון
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות, משמנים תבנית מאפינס באמצעות תרסיס שמן בטעם חמאה.
- שמים את הסוכר והביצים בקערה גדולה וטורפים היטב, מוסיפים את רסק התפוחים וממשיכים לטרוף עד שמתקבלת תערובת אחידה.
- מוסיפים מיץ לימון, וניל ובננות תוך כדי מעיכה וערבוב. מוסיפים את השוקולד צ’יפס ומערבבים.
- בקערה נפרדת מערבבים את הקמח עם הסודה לשתייה, מלח ושיבולת שועל.
- מאחדים את תערובת הקמח עם תערובת הבננות ויוצקים לתבנית המאפינס עד ל3/4 מגובה כל שקע.
- אופים כ-20 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז המאפינס יוצא לח עם מעט פירורים.
צילום: אפיק גבאי
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות, משמנים תבנית מאפינס באמצעות תרסיס שמן בטעם חמאה.
- שמים את הסוכר והביצים בקערה גדולה וטורפים היטב, מוסיפים את רסק התפוחים וממשיכים לטרוף עד שמתקבלת תערובת אחידה.
- מוסיפים מיץ לימון, וניל ובננות תוך כדי מעיכה וערבוב. מוסיפים את השוקולד צ’יפס ומערבבים.
- בקערה נפרדת מערבבים את הקמח עם הסודה לשתייה, מלח ושיבולת שועל.
- מאחדים את תערובת הקמח עם תערובת הבננות ויוצקים לתבנית המאפינס עד ל3/4 מגובה כל שקע.
- אופים כ-20 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז המאפינס יוצא לח עם מעט פירורים.
צילום: אפיק גבאי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות