-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1068.0 קק״ל 1068.0 קק״לפחמימות 103.7 גרם 103.7 גרםסוכר 33.1 גרם 33.1 גרםשומן 36.1 גרם 36.1 גרםנתרן 4526.6 מ״ג 4526.6 מ״גחלבון 77.5 גרם 77.5 גרםסיבים תזונתיים 10.8 גרם 10.8 גרםשומן רווי 16.5 גרם 16.5 גרםכולסטרול 650.8 מ״ג 650.8 מ״גסידן 1144.7 מ״ג 1144.7 מ״גברזל 15.5 מ״ג 15.5 מ״גאשלגן 1553.9 מ״ג 1553.9 מ״גאבץ 7.4 מ״ג 7.4 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 20 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות1068
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1068.0 קק״ל 1068.0 קק״לפחמימות 103.7 גרם 103.7 גרםסוכר 33.1 גרם 33.1 גרםשומן 36.1 גרם 36.1 גרםנתרן 4526.6 מ״ג 4526.6 מ״גחלבון 77.5 גרם 77.5 גרםסיבים תזונתיים 10.8 גרם 10.8 גרםשומן רווי 16.5 גרם 16.5 גרםכולסטרול 650.8 מ״ג 650.8 מ״גסידן 1144.7 מ״ג 1144.7 מ״גברזל 15.5 מ״ג 15.5 מ״גאשלגן 1553.9 מ״ג 1553.9 מ״גאבץ 7.4 מ״ג 7.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 1068 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
3 כרישות בינוניות
-
3 כוסות מים
-
150 גרם גבינה בולגרית 5%
-
1 גביע קוטג’5%
-
2 ביצים L
-
1 כף אבקת מרק בצל קנור
-
3 כפות קמח מלא
-
3 כפות עדשים אדומותאו קמח חומוס
-
1 כפית אבקת אפייה
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מוזגים את המים לסיר ומביאים אותם לרתיחה.
- שוטפים את הכרישות היטב וחותכים רק את החלק הלבן לפרוסות דקות.
- מעבירים את פרוסות הכרישה לסיר המים ומבשלים כ-7 דקות.
- מסננים את הכרישה וסוחטים אותה היטב מנוזלים בעזרת הידיים.
- מפוררים בקערה גדולה את הגבינה הבולגרית. מוסיפים את הקוטג’, את הביצים, הקמח, אבקת האפייה, אבקת מרק הבצל והפלפל. מוסיפים את הכרישה הסחוטה ומערבבים היטב.
- מרססים את תבניות המאפינס בשמן זית ומעבירים את התערובת אל התבנית. ממלאים עד 3/4 גובה את כל אחד מהשקעים.
- אופים בתנור במשך 20 דקות עד שהמאפינס זהובים ויפים.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מוזגים את המים לסיר ומביאים אותם לרתיחה.
- שוטפים את הכרישות היטב וחותכים רק את החלק הלבן לפרוסות דקות.
- מעבירים את פרוסות הכרישה לסיר המים ומבשלים כ-7 דקות.
- מסננים את הכרישה וסוחטים אותה היטב מנוזלים בעזרת הידיים.
- מפוררים בקערה גדולה את הגבינה הבולגרית. מוסיפים את הקוטג’, את הביצים, הקמח, אבקת האפייה, אבקת מרק הבצל והפלפל. מוסיפים את הכרישה הסחוטה ומערבבים היטב.
- מרססים את תבניות המאפינס בשמן זית ומעבירים את התערובת אל התבנית. ממלאים עד 3/4 גובה את כל אחד מהשקעים.
- אופים בתנור במשך 20 דקות עד שהמאפינס זהובים ויפים.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן