מאפינס סירופ שוקולד
מאפינס סירופ שוקולד אלה עוגות אישיות, קטנות ומתוקות, שמכינים בקלות בתבנית שקעים, עם תוספת כיפית ומפנקת של סירופ שוקולד ושוקולד צ'יפס
מאפינס סירופ שוקולד אלה עוגות אישיות, קטנות ומתוקות, שמכינים בקלות בתבנית שקעים, עם תוספת כיפית ומפנקת של סירופ שוקולד ושוקולד צ'יפס
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 271.8 קק״ל 6524.0 קק״לפחמימות 35.1 גרם 842.6 גרםשומן 12.7 גרם 304.5 גרםנתרן 194.4 מ״ג 4665.5 מ״גחלבון 4.7 גרם 113.1 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 15.1 גרםשומן רווי 2.5 גרם 60.6 גרםכולסטרול 56.4 מ״ג 1352.4 מ״גסידן 43.3 מ״ג 1040.0 מ״גברזל 0.5 מ״ג 11.2 מ״גאשלגן 419.0 מ״ג 10056.8 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 18.3 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 20 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות272
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 271.8 קק״ל 6524.0 קק״לפחמימות 35.1 גרם 842.6 גרםשומן 12.7 גרם 304.5 גרםנתרן 194.4 מ״ג 4665.5 מ״גחלבון 4.7 גרם 113.1 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 15.1 גרםשומן רווי 2.5 גרם 60.6 גרםכולסטרול 56.4 מ״ג 1352.4 מ״גסידן 43.3 מ״ג 1040.0 מ״גברזל 0.5 מ״ג 11.2 מ״גאשלגן 419.0 מ״ג 10056.8 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 18.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 272 | כמות מנות 24 |
---|
מצרכים
מצרכים
מאפינס
-
4 ביצים L
-
2 כוסות סוכר לבן
-
1 כוס שמן קנולה
-
2 גביעי שמנת חמוצה 15%
-
1/2 כוס חלב 3%
-
1 כפית תמצית וניל
-
4 כוסות קמח לבן
-
2 שקיות אבקת אפייה
-
1 כפית אבקת סודה לשתייה
-
1 כפית מלח דק
קישוט
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות.
- בקערה מערבבים ביצים, סוכר, שמן, שמנת חמוצה, חלב ותמצית וניל.
- בקערה נפרדת מנפים קמח עם אבקת אפייה, מלח ואבקת סודה. מוסיפים את הנוזלים לתערובת הקמח ומערבבים רק עד שהתערובת אחידה. מערבבים פנימה שוקולד צ’יפס.
- מזלפים סירופ שוקולד בנדיבות ומערבבים מעט מאוד ליצירת דוגמת שיש.
- מרפדים תבנית מאפינס במנז’טים מנייר וממלאים בתערובת.
- מפזרים מעל שוקולד צ’יפס לקישוט.
- אופים 15-20 דקות עד שהמאפינס זהובים ריחניים וקפיציים למגע.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות.
- בקערה מערבבים ביצים, סוכר, שמן, שמנת חמוצה, חלב ותמצית וניל.
- בקערה נפרדת מנפים קמח עם אבקת אפייה, מלח ואבקת סודה. מוסיפים את הנוזלים לתערובת הקמח ומערבבים רק עד שהתערובת אחידה. מערבבים פנימה שוקולד צ’יפס.
- מזלפים סירופ שוקולד בנדיבות ומערבבים מעט מאוד ליצירת דוגמת שיש.
- מרפדים תבנית מאפינס במנז’טים מנייר וממלאים בתערובת.
- מפזרים מעל שוקולד צ’יפס לקישוט.
- אופים 15-20 דקות עד שהמאפינס זהובים ריחניים וקפיציים למגע.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
מה ניתן לשים במקום סירופ שוקולד? אולי אפשר לא לשים בכלל?
היי רעות, אפשר לא לשים בכלל, אבל כמובן שלא תהיה דוגמת שיש או טעם של סירופ שוקולד
מה אפשר לשים במקום חלב ושמנת חמוצה ,אם אני רוצה שזה יהיה פרווה?
מחליפים בכמויות זהות של קרם קוקוס או חלב קוקוס