מאפינס תרד ופטה – מכינים עם הילדים ארוחת ערב
מתכון מושלם לארוחת הערב שמכינים עם הילדים וכך הם יאכלו תרד וגבינות. ארוחת ערב משפחתית ומקרבת של מאפינס תרד עם גבינת פטה שכולם יזללו (ורק לפופאי לא ישאר...)
מתכון מושלם לארוחת הערב שמכינים עם הילדים וכך הם יאכלו תרד וגבינות. ארוחת ערב משפחתית ומקרבת של מאפינס תרד עם גבינת פטה שכולם יזללו (ורק לפופאי לא ישאר...)
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 108.0 קק״ל 647.7 קק״לפחמימות 3.4 גרם 20.7 גרםשומן 7.1 גרם 42.9 גרםנתרן 254.3 מ״ג 1525.8 מ״גחלבון 7.2 גרם 43.2 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 6.6 גרםשומן רווי 2.0 גרם 11.8 גרםכולסטרול 102.5 מ״ג 614.8 מ״גסידן 88.0 מ״ג 527.7 מ״גברזל 1.6 מ״ג 9.4 מ״גאשלגן 237.0 מ״ג 1422.2 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 3.4 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 10 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות108
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 108.0 קק״ל 647.7 קק״לפחמימות 3.4 גרם 20.7 גרםשומן 7.1 גרם 42.9 גרםנתרן 254.3 מ״ג 1525.8 מ״גחלבון 7.2 גרם 43.2 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 6.6 גרםשומן רווי 2.0 גרם 11.8 גרםכולסטרול 102.5 מ״ג 614.8 מ״גסידן 88.0 מ״ג 527.7 מ״גברזל 1.6 מ״ג 9.4 מ״גאשלגן 237.0 מ״ג 1422.2 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 3.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 108 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
למאפינס:
לקישוט:
-
1/2 כוס גבינת פטה 5%חתוכה לקוביות קטנות
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מחממים את שמן הזית במחבת ומזהיבים בו את הבצל. מעבירים לקערה.
- מקפיצים את התרד (אפשר באותה המחבת בה הזהבנו את הבצל) עד שהעלים מאבדים מנפחם (זה קורה די מהר, כדאי לערבב/להקפיץ מדי פעם).
- מסננים את עלי התרד במסננת מהנוזלים המיותרים וקוצצים דק את התרד. מוסיפים לקערה עם הבצל.
- מוסיפים לקערה את הקוטג’, הקמח והביצים ומערבבים היטב.
- מוסיפים את קוביות הפטה ומערבבים עוד קצת.
- מעבירים את התערובת לשקעי המאפינס ומכניסים לתנור לכ-25 דקות (עד שהמאפינס מזהיבים מלמעלה ויציבים).
- מגישים עם כמה קוביות פטה מלמעלה.
- המאפינס יוצאים בקלות מהתבנית לאחר קרור. ניתן לחמם במיקרו.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מחממים את שמן הזית במחבת ומזהיבים בו את הבצל. מעבירים לקערה.
- מקפיצים את התרד (אפשר באותה המחבת בה הזהבנו את הבצל) עד שהעלים מאבדים מנפחם (זה קורה די מהר, כדאי לערבב/להקפיץ מדי פעם).
- מסננים את עלי התרד במסננת מהנוזלים המיותרים וקוצצים דק את התרד. מוסיפים לקערה עם הבצל.
- מוסיפים לקערה את הקוטג’, הקמח והביצים ומערבבים היטב.
- מוסיפים את קוביות הפטה ומערבבים עוד קצת.
- מעבירים את התערובת לשקעי המאפינס ומכניסים לתנור לכ-25 דקות (עד שהמאפינס מזהיבים מלמעלה ויציבים).
- מגישים עם כמה קוביות פטה מלמעלה.
- המאפינס יוצאים בקלות מהתבנית לאחר קרור. ניתן לחמם במיקרו.
הערות
- אם בא לכם ניתן לקשט בקוביות פטה בחמש הדקות האחרונות של האפיה. פשוט לזרות מעל המאפינס את הגבינה ולהחזיר לתנור להשלמת האפייה.
- לא אוהבים תרד? אפשר להכין עם קישואים, דלעת או בטטה.
הערות
- אם בא לכם ניתן לקשט בקוביות פטה בחמש הדקות האחרונות של האפיה. פשוט לזרות מעל המאפינס את הגבינה ולהחזיר לתנור להשלמת האפייה.
- לא אוהבים תרד? אפשר להכין עם קישואים, דלעת או בטטה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (29)
האם ניתן להקפיא?
חבילת עלי תרד – יש חבילות בגדלים שונים – לאיזה חבילה הכוונה? משקל?
היי חנה צודקת בהחלט, יש צורך בחבילה במשקל 200 גרם, עדכנתי גם במתכון, תודה רבה
קטגוריות
- אוכל איטלקי
- אוכל בולגרי
- אוכל שילדים אוהבים
- ארוחה בריאה
- ארוחה זולה
- ארוחה חלבית
- ארוחה מהירה
- ארוחה קלילה
- ארוחות
- ארוחות ערב
- ארוחת ילדים
- בראנץ'
- מאפים מלוחים
- מבשלים עם ילדים
- מנות ראשונות
- מסיבת רווקות
- מתכוני חגים
- מתכוני עמים ועדות
- מתכוני שבועות
- מתכונים ב-10 דקות
- מתכונים בריאים
- מתכונים צמחוניים
- מתכונים קלים
- פיקניק
- פשטידות
- קישים